moco Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Umyli jste si už dnes své "pouta" jménem Rolex? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Zo vcera, double crown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Umyli jste si už dnes své "pouta" jménem Rolex? :-)))Na 75 °C jako mastný hrnce Tahle fotka na mě působí podobně jako ty s hodinkama zabořenýma v písku nebo položenýma bokem na skále... asi jsem nějakej přecitivělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Zelený antistres Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 sem si potreti, nebo uz snad poctvrty, koupil ty stejny suby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Tak jsem si uvědomil, že se blíží mé narozeniny a nemám dárek.Jdu si tak po Praze a ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Tak jsem si uvědomil, že se blíží mé narozeniny a nemám dárek.Jdu si tak po Praze a ..... Doufám, že aspoň kulatiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Na 75 °C jako mastný hrnce Tahle fotka na mě působí podobně jako ty s hodinkama zabořenýma v písku nebo položenýma bokem na skále... asi jsem nějakej přecitivělejFotka splnila účel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 No kulatiny ani ne, ale od doby co jsem prodal bílé APRO jsem furt koukal po bílých hodinkách. No a vždy mé úvahy skončily u Daytona.Jelikož jsem ale poslední dobou nosil výhradně veliké hodinky (PAM atd.), vždycky jsem Daytony nakonec zamítnul jako příliš malé.Před nedávnem jsem až na SDDS přezbrojil výhradně na 40mm a najednou velikost nebyla problém. No a tak jsou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Zelený antistres Sent from my iPhone using TapatalkJsou parádní...chci je taky, jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Fotka splnila účel :-)...jo a nebo jako kovový háček "na ryby" vedle hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 ...jo a nebo jako kovový háček "na ryby" vedle hodinek :-)Tak te "kotve" taky vubec nerozumim... A vlastne jsem tomu i rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Na to, zes rikal, ze to jsou male babske hodinky, ktere nikdy nebudes nosit, tak dobry..Jsem ti to rikal a ty ne a ne.. Tak jsem si uvědomil, že se blíží mé narozeniny a nemám dárek.Jdu si tak po Praze a ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Dneska trosku lepsi suby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 vyrazne lepsi suby! zjistil jsem, ze kyklop neni pro me. pod uhlem neni videt datum a to mi vadi. tzn sd nebo sdc jsou hodinky ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) sem si potreti, nebo uz snad poctvrty, koupil ty stejny suby.. Jak bys srovnal pohodlnost jejich nošení s 114060/116610 ? Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Jsou trosku tezsi, vyssi, ale pohodlne maximalne.. Pouzdro je vice ergonomicke, neni tak hranate a nikde netlaci.. Proste parada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Díky za srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se