kuncák7 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Včerejší rozlučka s LM, to byl osklivej zážitek. Ostatním zástupcům v pohárech přeju mnohem víc úspěchu (se štěstím to totiž tentokrát nemělo vůbec nic do činění). 1
Frantik Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Tak kazdej den neni nedele no Mozna je dobre mit poháry za sebou a ted se chytit trochu za nos a makat
Murphy97 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna i pres obcasnou euforii je dobry podivat se na nejaka ta data https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-ceske-kluby-jsou-v-lize-mistru-jen-komparz-neumi-klickovat-nestrili-goly-297473
kuncák7 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Před hodinou, Frantik napsal: Tak kazdej den neni nedele no Mozna je dobre mit poháry za sebou a ted se chytit trochu za nos a makat Proč si taky myslíš, že přeju ostatním pohárovým zástupcům mnoho úspěchů
pavo_ Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Plzeň bez porážky v základní části EL...klobouček, neskutečný jakou výkonnost si dlouhodobě v pohárech udržujou 1
kuncák7 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Plzeň fakt paráda. Dokázala se zkoncentrovat i na pohár a výsledky jsou a jdou. 1
marty87 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Tak to vypadá, že Tonda Karius Kinský v Premier league dohrál. A to jsem fakt myslel, že by mohl být další špičkový golman po Mikloškovi a Čechovi, škoda ho.
Frantik Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Tak po půl roce ho nasadí do tak důležitého zápasu no, tak mu ruply nervy. Ale chyby strašný a pro něj to tam je konečná a snad ne konec kariéry, protože z toho se oklepat bude těžký
Gustaf Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března před 3 minutami, Frantik napsal: Tak po půl roce ho nasadí do tak důležitého zápasu no, tak mu ruply nervy. Ale chyby strašný a pro něj to tam je konečná a snad ne konec kariéry, protože z toho se oklepat bude těžký Njn, ale seš v top lize, trénuješ s týmem... tak i po nasazení po půl roce musíš bejt top. Ale on prý nemakal, kopal kolem sebe místo sebereflexe a aby na sobě makal. Prostě to v hlavě nedal. Takle ho nevezmou ani ve Slavii....
Frantik Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Jasny. Drby neznám a nesleduju. Ale zase ho mohli nechat rozehrát třeba v lize nebo v poháru. Nasadit ho na tak těžkej zápas mi přijde trochu divný. Ja ho neomlouvám, protože je Slávista, sám jsem říkal, ze ten kauf byl malinko predcasnej. A je jasny, ze mel bejt ready, jen proste psychika je svine. Cela ta její štace tak je jedna velká katastrofa no a je mi ho vlastně lito 2
Eiffeltom Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Tak jako den blbec může mít každý. Takových chyb už brankáři i poslední hráči udělali tolik, ale jako tohle jen tak nenapraví, to už je úplná ztráta důvěry. Střídat brankáře v 17. minutě, jak v hokeji, to asi nikdo ještě neviděl. Asi by bylo na místě vybodnout se na prachy a hledat si jiné, méně exponované místo
marty87 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Nejhorší na tom je, že se o něm říkalo, jak to má v hlavě srovnaný a jak je inteligentní a že ví, že jeho chvíle přijde a bude ready. Byla to jenom otázka času, kdy tu šanci dostane. To mě na tom mrzí,přál jsem mu to.
kuncák7 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Zvládne to, ego i sebedůvěru na to má ( už když chytal v Tempu Praha 1.A třídu a prazskej přebor, jasně prohlašoval, že bude chytat ligu a pak v Anglii nebo Německu ). Přestup byl holt rychlovka ( jak nemám Tvrdíka rád, tak tohle byl prodej desetiletí ), ale on se chytne.
pavo_ Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Tottenham za něj dal skoro půl miliardy a platí mu cca mega týdně a v těchto top klubech se prostě očekává, že budeš ready. On to prostě nezvládl (možná tam byla i chyba v obutí viz to podklouznuti on i ten stoper) a ač je mi ho líto tak v tomhle je top fotbal neúprosnej. Otázka je kdo ho bude teď chtít. Ideálně nějaký menší klub a postupně pracovat na sebedůvěře a zkusit se vrátit na vyšší úroveň (nevím jestli ho po tomhle ještě pak vezme nějaký opravdu top klub, samozřejmě bude záležet na výkonnosti, ale takové chyby se na tyhle úrovni moc neodpouští)
redd Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Tak hlavně, že kluk změnil image tvl - nagelovaný dlouhý vlásky, fousky... vypadá jak kokot. Ten první kiks bych pochopil, stane se.. Neklouzal se jedinej... ale kurva ten druhej, to bylo strašný... Podle mě ho stáhnul správně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se