kuncák7 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Tak dalsi naloz totalniho fotbalu nastesti za nama ( na Julisce to byla strasna holomajzna ), navic docela plno, klobasa stala za prd,.... Aspon vyhra 2-0 a ze to Plzen stale nema jisty :-)).Aspon bylo hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Tak po vitezstvi v poharu se dneska nedal cekat kdovijakej fotbal. Hlavni jsou body ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Tak odpočinek jste měli víc jak luxusní. Nepamatuji se, že by někdy klub měl po poháru odložený utkání až na pondělí. Nemluvím O EL, která se hraje ve čtvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Byla na nich videt ta nerozehranost z dlouhe prestavky. Nebo to byla unava z narocneho programu?Matete me sakra :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Tvl Gusto, mi z tebe picne Ty mas furt neco ;-)Chapu, ze mas trochu zkazenou naladu po tom nepovedenym domacim zapase, ale fakt musis ? Ty ses (v realnym zivote) bud strasne vesela kopa nebo strasnej mrmlal ! Upraveno 14. května 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Neber to ve zlým, sem si jen rejpnul... v podstatě je mi to fuk, jak hráli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Vsak super, se tu stengrujem a to je fajn. Jen obdivuju tvou pripravenost mit vzdycky opakuji vzdycky nejakej heft na sesivky (ja vim, oni na tebe taky).A s tim fuk jsme dva, ja su klokan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Pohoda... Vždy připraven :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Neber to ve zlým, sem si jen rejpnul... v podstatě je mi to fuk, jak hráliNo jo, kdyz Vrba uz slibil, ze ty Teplice porazite, tak vas vysledky nezajimaj :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 No jo, kdyz Vrba uz slibil, ze ty Teplice porazite, tak vas vysledky nezajimaj :-).taaak, už je to porešený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Jsem cekal, ze se tu neco dozvim. Jinak smekam pred Luftjardou, ze dokaze polozit i CEFC jsem fakt necekal. To jsme vlastne castecne sesterska spolecnost Sparty, neni to konflikt zajmu? Nemela by jit Sparta do druhy ligy jakozto horsi mancaft? Ale ted vazne, to nas zase cekaj casy. Jesteze to vypada nadejne s EL, tak snad pristi sezona jeste bude v cajku. Navic Trpis to s omezenejma prostredkama umi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Marto, nemas odkaz na clanek? Zatim jsem nikde nic necetl.To by byl pro Slavku prusvih, sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 IDNES, Novinky, je to všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Jestli se ta afera CEFC dotkne fotbalove SKS (hraci, platy, atd), tak poleti tabulkou smerem dolu... A jinak Luftjarda? To je na klobouk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Ted uz jenom Tvrdik do Agrofertu. No jsem zvedavy, co to se Slavii provede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Jo, uz jsem to cetl :-(. Stadak zase v zastave ( coz se dalo cekat ).Uz takhle mam blby spani ( prace, netere, rodice ), takze na tohle kaslu, zacnu asi fandit Xaverovu- jdu zjistovat, co ted hrajou.Do prd..e prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 (upraveno) V tomhle bude pan Nemehlo nevinne. Na deni v CEFC mel asi takovej vliv, jako mam ja na to, jaky bude dneska pocasi. Na rozdil od svych predchozich pusobist, kde usilovne a systematicky kurvil vse, na co sahnul, protoze mel rozhodovaci pravomoc. Upraveno 18. května 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Jo, uz jsem to cetl :-(. Stadak zase v zastave ( coz se dalo cekat ).Uz takhle mam blby spani ( prace, netere, rodice ), takze na tohle kaslu, zacnu asi fandit Xaverovu- jdu zjistovat, co ted hrajou.Do prd..e prace. 1.B třídu, ale zatím drží postupovou pozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 1.B třídu, ale zatím drží postupovou pozici.Jojo, díky, už jsem si to též zjištoval :-))). Asi ještě zůstanu u té své Slávie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 tak snad už to dnes v tý Plzni oslavíme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se