Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatim koukam na ten fotbal a prijde mi to jak jinej sport ( v porovnani s nasi ligou nebo repre ) a to je jen zacatek.

Odesláno

Strasne bych to pral Egyptu, ale nutno rict, ze na ne nemaj. Na mici slabsi a nedurazni, fyzicka horsi, obrana zmatek. Skoda

Ja taky. Ty rusove jsou proste ve vsem lepsi.

Odesláno

Chorvatsko s přehledem vymazalo Argentinu. Dalo se na to koukat:)

Jojo, Mesiho mam jako fotbalistu docela rad takze mu pripadnou cestu domu uz po skupine nepreju ( a maj k tomu hodne blizko ), ale co tam vymejslela ta jejich obrana, to jsem nevidel v dorostu.

Odesláno (upraveno)

Já to přál svedum... Škoda. Ale Kroos to dal pěkně, to zase jo. Ale nechápu význam videa, když rozhodčí nenechá posoudit ten penaltovy zákrok. Však ty sasci u videa to museli vidět, že ho sundal. Tak měli dát hlavnímu info. Takle je to zase tak, že silnější pes mrda...a pomáhá se Němcům

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Já to přál svedum... Škoda. Ale Kroos to dal pěkně, to zase jo. Ale nechápu význam videa, když rozhodčí nenechá posoudit ten penaltovy zákrok. Však ty sasci u videa to museli vidět, že ho sundal. Tak měli dát hlavnímu info. Takle je to zase tak, že silnější pes mrda...a pomáhá se Němcům

Teď aspoň Švédi zažili ten pocit,  když máš skříň skoro postavenou a nakonec ti chybí jeden šroubek..:-)

Odesláno

Uznavam, nezaslouzej

Tak vidíš :-). Zrovna u nich jsem se hodně spletl, já je tipoval jako jasnýho postupujícího z týhle skupiny, společně s Kolumbií. Holt expert od stolu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...