Martin JJJ Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 To jsem si spravil chuť tou Barcelonou... kucí vopálený, hrajou to tam, šolichaj 2:0... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 ale bylo znát, že Messi tam chyběl, jinak dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 A dneska sup sup, fandit Slavii :-).Na Barcelonu zapomente, provincni klub :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 ale bylo znát, že Messi tam chyběl, jinak dobrýZas to ale svedcilo Hanibalovi Suarezovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 kuncák7: rozkaz Slávisto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) No najaky kecy uz jsem od sesivek slysel, ze jako po tom vykonu v Petrohradu ... Tak at jim to vyjde !!! Upraveno 25. října 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 No a je to 2:0... ale ty jsi myslel do poločasu ne?Přesně, kdyby bylo do poločasu, Viktorka to otočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 je taám!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Mam okousany nehty na leve ruce. Zatim gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 kuncáku fandím, to jsou nervy v závěru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 gratulace, Plzeň tam kdysi v LM taky vyhrála:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Parada, konecne vysledek podle meho gusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Fajn vysledek Upraveno 25. října 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Zdravím z Kodaně. Nebyl to fotbal, ale spíš válka. Nicméně tři body jsou tři body. Lepší než krásný fotbal v Petrohradě a nic z toho. Poznámka na okraj. Náš pochod z města na stadion, kterého se účastnila necelá tisícovka lidí, doprovázelo malé množství policistů, kteří se kromě řízení dopravy věnovali povídání si s fanoušky a nešetřili úsměvy. A proběhlo to bez problému. Zamlada jsem se párkrát zúčastnil pochodu na derby na Letnou. Vždy armáda těžkooděnců, kteří rádi provokovali a demonstrovali sílu. Tři nebo čtyři roky dozadu tam dokonce seřezali pár děcek do krve. Ten rozdíl v přístupu mě šokoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Ja mel nedavno sen, ze letim na semifinale Evropsky ligy do Londyna. Dneska snad dulezitej krok, uz se tesim na Stamford bridge. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Je fantastické jak tady řešíte česky fotbal, kde se fakticky od dob odposlechů a velice vtipných výstupů "Ivánku kamaráde" pánů Čtvrtníčka a Lábuse před deseti anebo spíše více lety k lepšímu nic nezměnilo, by spíše naopak na Strahově pan Bebr je to toho zářným příkladem. Chovanec je největší kamarád šedé eminence Rogosze z Marily,který říká Berbrovi taťko. Český fotbal nemá slušné funkcionáře ani hráče a přesně tomu odpovídá tabulkové postavení a hlavně výsledky na mezinárodní úrovni.Kolikátí jsme nyní v těch mezinárodních tabulkách ? Někde vedle Konga ?Je to hnus velebnosti, jdu blejt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Jsme tusim 48.A my tohle a tady fakt nezmenime.Tak se alespon " bavime" o fotbale a fotbalem :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Jsme tusim 48.A my tohle a tady fakt nezmenime.Tak se alespon " bavime" o fotbale a fotbalem :-). Já to nemyslel zle, jen mně to přijde jako sranda. TEDY BAVIT SE TADY O TOM. Ne ten stav českého fotbalu a jeho elit na Strahově.Z několika z nich jsem jednal. Nejsou to lidi s kterými by jsi šel na pivko, to si buď jistý.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 My to bereme z toho fanouškovského hlediska a tady mezi námi není žádný debil, aby si neuvědomil, co za "spolčení hlupců" sedí na Strahově.Fotbal se hraje dál, jedno že teď pod estébákem, dříve pod dotačním hochštaplerem...Míč je kulatý, jde se zápas od zápasu a když seš zraněnej, tak seš zraněnej a nehraješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Já to nemyslel zle, jen mně to přijde jako sranda. TEDY BAVIT SE TADY O TOM. Ne ten stav českého fotbalu a jeho elit na Strahově.Z několika z nich jsem jednal. Nejsou to lidi s kterými by jsi šel na pivko, to si buď jistý.:-(To si jistej sem, neboj :-). Taky mam sto chuti jim to vytmavit ( mozna i proto si Tvrdik zablokoval muj twitter :-), potkat ho/ no radsi ne, nerad podavam vysvetleni :-)). Chci to brat jako fanda, funkcionare delam v jinem, o dost mensim sportu a staci mi to ( jesteze tam me znaji a nemusim si hrat na diplomata tam :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se