Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 11. 2018 v 17:11, Ondra napsal:

Mne taky... Nevim treba, proc nestavi Vachu, myslim ze to je docela srdcar...

No, puvodne je to slavista :-), ale je pravda, ze se projevoval az na Letny a tam se i vyhranil. Nevim co trenovi udelal a nejen on.

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)
  V 25. 11. 2018 v 17:24, kuncák7 napsal:

No, puvodne je to slavista :-), ale je pravda, ze se projevoval az na Letny a tam se i vyhranil. Nevim co trenovi udelal a nejen on.

U Sparty je bohuzel tragicky, ze do toho keca majitel, kterej je asi presvedcenej, ze rozumi fotbalu... a nikdo z jeho zamestnancu mu nerekne, ze ne ;) Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
  V 25. 11. 2018 v 17:31, Ondra napsal:

U Sparty je bohuzel tragicky, ze do toho keca majitel, kterej je asi presvedcenej, ze rozumi fotbalu... a nikdo z jeho zamestnancu mu nerekne, ze ne ;)

No, ja taky nereknu sefovi, ze nerozumi doprave ( teda reknu a rekl jsem, ale taky jsem dlouhodobe bez odmen :-)).

Návštěvník Ondra
Odesláno
  V 25. 11. 2018 v 17:43, kuncák7 napsal:

No, ja taky nereknu sefovi, ze nerozumi doprave.

No prave... koho chleba jis, toho pisen... a podle toho Sparta vypada... nekdy jsou penize na skodu :)

Odesláno
  V 25. 11. 2018 v 17:47, Ondra napsal:

No prave... koho chleba jis, toho pisen... a podle toho Sparta vypada... nekdy jsou penize na skodu :)

A taky to tak dopadlo 0-0 asi moc Sparte neprida.

Návštěvník Ondra
Odesláno
  V 25. 11. 2018 v 18:06, kuncák7 napsal:

A taky to tak dopadlo 0-0 asi moc Sparte neprida.

to teda... 9 bodu ztraci na Slavku ;)

Odesláno

Jak to vypada s tim zapasem Boca Juniors vs. River Plate v Poharu Osvoboditelu? Kdy se to tedy hraje... mam na to zitra referat do spanelstiny, lektorka je z B.Aires...

Odesláno
  V 26. 11. 2018 v 9:33, odjinud napsal:

Jak to vypada s tim zapasem Boca Juniors vs. River Plate v Poharu Osvoboditelu? Kdy se to tedy hraje... mam na to zitra referat do spanelstiny, lektorka je z B.Aires...

Co jsem četl- odloženo na neurčito, zatím.

Odesláno
  V 26. 11. 2018 v 9:38, kuncák7 napsal:

Co jsem četl- odloženo na neurčito, zatím.

Pristi tyden hrajou. Ale mimo, takze asi v Brazilii, treba :-).

Odesláno
  V 27. 11. 2018 v 19:26, Martin JJJ napsal:

No jako je to na obě strany... přijde mi to teďka takové kdo dá góla vyhrál.... 

A gol dala zatim Moskva.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...