Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, HDS1200 napsal:

Schumacher se mi navždy zprotivil zákeřným faulem na Battistona, to bylo na kriminál. Jestli teda myslíme toho stejnýho.

Jojo, je to on a plně souhlasím, faul fakt hnusnej. I tak to byl můj idol, plakáty na zdi a snažil jsem se chytat jako on , trenér ze mě rostl :-)).

Návštěvník eloga
Odesláno

máš plus, :), ale s aférou  s rumuny  si říkám, co na to  asi brankář Radek Černý,  ten černý není a stejně je.

T

Odesláno

U toho pokleknutí mi vyvstanula jedna moje fotka z předminulého roku...  :D :D  Fanoušci mi připravili oslavu. Jinak slovy klasika: " Nikdy jsem nehrál a ty čísla taky nesouhlasí"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ja to teda trochu cekal. Porazili ACS, ale nedoslo jim, ze to neni zadnej velkoklub a Leverkusen je nekde jinde. Za me je to dobre, snad jim to dlouho zustane v hlave. Jestli chceme tu EL vyhrat, tak se podobnej  vykon proste nesmi opakovat a bylo to prinosne varovani...

Odesláno

Taky jsem si vcera rikal, jestli to Gula ustoji. Osobne neverim, ze by se po tak kratke dobe vratil Vrbic, ale koho? 

Jinak jsem byl dneska v Edenu a TS trosku chybi, ale prekvapive jsem si to docela uzil. Pravda je, ze jsem mel nulova ocekavani, coz je zaklad... 

Odesláno

Leicester? No tomu rikam tezky los... Ale lepsi nez jet nekam na vychod...

Treba by to mohlo nejak dopadnout...

Odesláno
před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

Skvělej, jen už by to chtělo mít diváky v hledišti. Tohle bych si rád užil naživo. 

Taky doufam ze u toho budu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...