guzmic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @kuncák7 woe ser na řidiče mhd a doktory..... zatím dobrý, mě se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Jedem jedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) před 4 minutami, guzmic napsal: @kuncák7 woe ser na řidiče mhd a doktory..... zatím dobrý, mě se to líbí. Není, Sima měl dat :-)). Už týden mám spravedlivou, neumím držet klapacku. Minimálně v práci to dopadne blbě, ale neumím si pomoct. Upraveno 25. února 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 njn měl, to byla pěkná šance. jak už tu není Ypouš, tak tady vládneš tvrdou rukou...je to cítit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 A je to tam!!!!!!!!!! Jooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 tvl. mě poser záda.... pěkný, moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Teď je zmacknout a rychlej druhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 jo jo ...ještě, že jsme Vám toho Stancia našli, ale nemusíš nám děkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Tak vy jste za poslední roky nenašli ani sami sebe vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 9 minutami, guzmic napsal: jo jo ...ještě, že jsme Vám toho Stancia našli, ale nemusíš nám děkovat. Kdyz odchazel/utíkal od vás, tak tam moc vrelych slov nepadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Už jsem to psal kuncákovi, po víkendu to bude -5b a po derbi třeba jen -2b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 No a? Tak bude no. Teď koukej na fotbal, na Spartu sere pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Se poseru, jste borci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Je to tam kuwa!!!!! Joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) ticho sakra, Kuncák zrovna vedle řeší průměrné mzdy řidičů MHD a doktorů, tak ať ho nerušíme. Upraveno 25. února 2021 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 3 minutami, guzmic napsal: ticho sakra, Kuncák zrovna vedle řeší průměrné mzdy řidičů MHD a doktorů, tak ať ho nerušíme. Mě nerusis, v rámci možností tu skáču do stropu. Platy doktorů a řidičů neřeším, pan doktor si mě dal na ignor list (jaká ztráta). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 A jsme tam! Parádní výkon kucí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 gratuluju celé Slavii... krásný výkon aj fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Tak je to doma. Jsem zvědav koho dostaneme dal. Dělají radost, vyhrát v Anglii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 dost dobrý, konečně jsem si také jednou zase zařval a bylo proč, a teď AS Roma a je to doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se