eloga Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 no dobrá vzpomínka na Laufra před válkou nebo na boha reportérů Gabo Zelenaye. Ale většinou když si u nás týmy po losu libují tak je z toho waterloo anóbrž sedláci u chlumce.
kuncák7 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 V 1. 3. 2021 v 18:13, eloga napsal: no dobrá vzpomínka na Laufra před válkou nebo na boha reportérů Gabo Zelenaye. Ale většinou když si u nás týmy po losu libují tak je z toho waterloo anóbrž sedláci u chlumce. Rozšířit Jo, toho se bojím též-prohlášení, že je to hratelny vždycky smrdí. A Gabo Zelenaye jsem miloval, sice mu nerozuměl, ale byl super.
eloga Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Odesláno 2. března 2021 Martine - jak nerozuměl? Naozaj? Veď hovoril iba športovo - trma vrma lopta múr miláčik Nedo a iné športy dovedna - aj oný -byciklebal s Pospíšilovcami. Jaj jaj jaj- to bol Zelenay! Si z toho dělám prču bo jsme měli i na vojně por.Zelenaye, ale tomu nebylo rozumět vůbec, sotva hutoril a bol maďarón. Tak jsme mu fakt hovorili GABO aj keď bol Arpád či čo.
kuncák7 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Odesláno 2. března 2021 V 2. 3. 2021 v 13:03, eloga napsal: Martine - jak nerozuměl? Naozaj? Veď hovoril iba športovo - trma vrma lopta múr miláčik Nedo a iné športy dovedna - aj oný -byciklebal s Pospíšilovcami. Jaj jaj jaj- to bol Zelenay! Si z toho dělám prču bo jsme měli i na vojně por.Zelenaye, ale tomu nebylo rozumět vůbec, sotva hutoril a bol maďarón. Tak jsme mu fakt hovorili GABO aj keď bol Arpád či čo. Rozšířit Na mě moc drmolil ( já mám problém rozumět v Ostravě, natož tomuhle kulometu :-)), ale uměl to skvěle :-). Když teď koukám třeba na biatlon a tamní experty, tak tohle byl vždy pan komentátor ( ač jsem mu např. ze základní jedenáctky rozuměl cca 5 jmen :-)).
eloga Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Odesláno 2. března 2021 prča je teď tady.ale na stadionu v Glasgow bude jiná,
marosh Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 (upraveno) Hadráři...ten váš nejvyšší se zase vycajchnoval...to komunistické čínské hovado. Upraveno 6. března 2021 uživatelem marosh
uff Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Mluv s nama laskave slusne. Kazdopadne to Jarda trosku prehnal, ale co si me tam ma co fotit...
kuncák7 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Ona se vždycky záminka najde. Teď je to nějakej fotograf, příště někdo jinej. Že tě to vůbec vzrušuje?
kuncák7 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Odesláno 7. března 2021 Už to zase děláme napínavé. Ach jo, me nervy.
bandicoot Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Kde ste zalezlý, sešívky? To tady má letenskej psát, že to byl dobrej gól a supr start? Upraveno 11. března 2021 uživatelem bandicoot
kuncák7 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 V 11. 3. 2021 v 18:04, bandicoot napsal: Kde ste zalezlý, sešívky? To tady má leteneskej psát, že to byl dobrej gól a supr start? Rozšířit Ještě teď tu křepcim a odrovnavam hlasivky.
kuncák7 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Tak holt 1-1. Mohlo být líp ale i hůř. Každopádně odveta bude sakra těžká, ale věřím dal.
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Hele super, hrát 1:1 s Rangers?!?! Proč ne Tam dame 1:0 a jdeme dal
kuncák7 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 Tak zatím to vypadá, že se tuhle sezónu dočkám toho, co si preju už pár let a to, že Příbram už konečně spadne do 2. Ligy. Jen to nezakriknout.
The Watcher Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 V 13. 3. 2021 v 16:33, kuncák7 napsal: Tak zatím to vypadá, že se tuhle sezónu dočkám toho, co si preju už pár let a to, že Příbram už konečně spadne do 2. Ligy. Jen to nezakriknout. Rozšířit To už asi ani zakřiknout nejde ... Vypadá to ještě na Opavu a Brno ..
kuncák7 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 V 13. 3. 2021 v 17:15, The Watcher napsal: To už asi ani zakřiknout nejde ... Vypadá to ještě na Opavu a Brno .. Rozšířit Už jsem se radoval víckrát, třeba loni a zas jim to vyšlo. Opavě ani Brnu to nepreju, mám tam jiný favority, ale bohužel.
The Watcher Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 V 13. 3. 2021 v 17:18, kuncák7 napsal: Už jsem se radoval víckrát, třeba loni a zas jim to vyšlo. Opavě ani Brnu to nepreju, mám tam jiný favority, ale bohužel. Rozšířit No, to já taky ... Ale Příbram už je jasná ... Chvíli jsme se díval na ten zápas s Ostravou a není tam kde brát ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se