guzmic Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Jdu se uklidnit na hokej. Ps. Za půl hodiny samozřejmě fandíme Bohemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 21 minutami, guzmic napsal: Jdu se uklidnit na hokej. Ps. Za půl hodiny samozřejmě fandíme Bohemce. Jojo, ale bojím, bojím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 26 minutami, guzmic napsal: Jdu se uklidnit na hokej. Ps. Za půl hodiny samozřejmě fandíme Bohemce. Počkej...to sis spletl....snad fcvp, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Plzni fandím jen v evropě a když hraje proti Slavii, ale i tam mi cuká pravé oko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Počkej...to sis spletl....snad fcvp, ne Kolik dáváš Bílkovi? Já myslím, že do konce sezóny nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 1 minutou, guzmic napsal: Kolik dáváš Bílkovi? Já myslím, že do konce sezóny nevydrží. Bejt to na mně... šel by ješte dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Jako co to jeeeeee tyvleeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 No ty pyčo... tohle jsem jeste nevidel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 No já taky čumím jak puk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Hele co to jeeee? Sem to teď pustil A A A..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 hergot fix, nějaký funkční link na stream mimo ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 10 minutami, guzmic napsal: hergot fix, nějaký funkční link na stream mimo ČR? Ct4 mají on-line ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 1 minutou, Gustaf napsal: Ct4 mají on-line ne? jo v ČR mimo republiku to nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 sleduju to na tv DAZN1 a zvuk přes tipsport obraz mám tak -2min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 16 minutami, guzmic napsal: jo v ČR mimo republiku to nejede Aha...tak stream na sportlemon najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Goooool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 To je k zblití dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Mol cup. Zatím to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Zlín standardně katastrofa, večer se těším na derby. Tipuju 3:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Doufám, že hokej skončí dřív než začne fotbal, chci si to na Letny vychutnat. 2-0 pro hosty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se