Gustaf Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Tjn, to padalo všechno... máš pravdu. Sparta teď jede,...ale uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Před hodinou, Gustaf napsal: .......Sparta teď jede,... S timhle uplne nevim, prestoze bych Sparte letos titul pral (tedy ja bych ho pral "memu" klubu, ale to jaxi z druhe ligy nejde :-).. Jo, vedou ligu, ale stejne mi ty vykony prijdou takove "labilni". Slavia proste umi hrat i pod tlakem, dlouhodobe mi prijdou vyrovnanejsi. Obavam se, ze se to dost ukaze i v evropskych soutezich. Ale derby bylo fajn, bylo tam takrka vse, co by tam byt melo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 V 15. 4. 2023 v 21:04, guzmic napsal: Měl jsi pravdu, dobrej tip. Remíza asi zasloužená, ale Slavie asi o chlup lepší. Začínám se dost bát o to, že po letošní sezóně ti Zlín v nejvyšších soutěžích radost dělat nebude skoro v žádném sportu. A nepíšu to nijak uštěpačne. Ten fotbal hrajete fakt mizerne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Tvl. co jsem já komu udělal, fotbal v p..deli (Zlín kompletně, Sparta tak na půl, Chelsea kompletně), hokej taky. Začínám si hledat nový oblíbený klub, nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 před 11 minutami, guzmic napsal: Tvl. co jsem já komu udělal, fotbal v p..deli (Zlín kompletně, Sparta tak na půl, Chelsea kompletně), hokej taky. Začínám si hledat nový oblíbený klub, nějaké tipy? Já bych věděl, ale poslal bys mě víš kam a netuším na jak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 před 15 minutami, kuncák7 napsal: Já bych věděl, ale poslal bys mě víš kam a netuším na jak dlouho Na furt, furt věřím, že Zlín tu ligu nějakým zázrakem uhraje a Sparta po dlouhé době vyhraje titul, (vám necháme pohár) ale moc šancí tomu nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Brno....zkus Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Tak snad ta Slavie konečně zabrala venku v pravej čas. Ale zas to bylo nervů. No a zítra? Na Letné snad plichta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 No vypadalo to se sesivkama vselijak, ale ted uz bych si zase spis vsadil na titul pro vas. Bude to jeste napinavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Twlé! To byl nervák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Ani ne.... když už Plzeň tahala nohy a Bílek se rozhodl bránit remízu a vůbec nestřídat, tak mě bylo jasný, že to takle dopadne.... ještě že už jde do prdele po sezoně. Ta penalta nevím. Za mě byla ruka u těla a dával jí za záda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Ja byl v klidu, jako když Sparta kopala penaltu na Slovácku, tak i tady jsem věřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Za mě má ted Sparta holt "zprdelekliku" - fotbalovost tam není, ale bojujou do konce a na tuhle okopávanou (ať si říká kdo chce co chce) to bohatě stačí - namátkou poslední 3 kola - prostě to ted ubojovala vůlí ( tím je nesnižuju, ona ani má Slávie těch fotbalovejch momentů moc neukazuje ca těží z kondičky ). Jestli tohle stačí na ligu, tak holt bohužel stejně nastavuje zrcadlo až pohárová Evropa a tam to dopadá poslední léta stále stejně. Ukáže se v nastavbě - na koho se ty čtyři mužstva co skoro o nic nehrajou, dokážou vyhecovat víc. Po tomhle špílu jsem si pustil Arsenal- MC a to byla fotbalová pokoukaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 1 minutou, Frantik napsal: Ja byl v klidu, jako když Sparta kopala penaltu na Slovácku, tak i tady jsem věřil Ha, ha. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Právě teď, kuncák7 napsal: Za mě má ted Sparta holt "zprdelekliku" - fotbalovost tam není, ale bojujou do konce a na tuhle okopávanou (ať si říká kdo chce co chce) to bohatě stačí - namátkou poslední 3 kola - prostě to ted ubojovala vůlí ( tím je nesnižuju, ona ani má Slávie těch fotbalovejch momentů moc neukazuje ca těží z kondičky ). Jestli tohle stačí na ligu, tak holt bohužel stejně nastavuje zrcadlo až pohárová Evropa a tam to dopadá poslední léta stále stejně. Ukáže se v nastavbě - na koho se ty čtyři mužstva co skoro o nic nehrajou, dokážou vyhecovat víc. Po tomhle špílu jsem si pustil Arsenal- MC a to byla fotbalová pokoukaná. Zato Vy, hadráři, jste úplní fotbaloví lumeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Bod nic neřešil pro nikoho a Sparta aspoň chtěla hrát a urvat to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Penalta byla jasná.... video čas cca 4:43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Viděl jsem ten záběr, rozebírali to ve studiu...ale ani to mě nepřesvědčilo, že by měla bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 24 minutami, marosh napsal: Zato Vy, hadráři, jste úplní fotbaloví lumeni... Píšu to tam, tak čti do konce. Že ses neozval s oslavou po Slovácku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 15 minutami, kuncák7 napsal: Píšu to tam, tak čti do konce. Že ses neozval s oslavou po Slovácku? Zas takový idiot nejsem. Tam to byla tužka, včetně té pentle. Ta být neměla. A slavit není co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se