Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Gustaf napsal:

.......Sparta teď jede,...

S timhle uplne nevim, prestoze bych Sparte letos titul pral (tedy ja bych ho pral "memu" klubu, ale to jaxi z druhe ligy nejde :-)..

Jo, vedou ligu, ale stejne mi ty vykony prijdou takove "labilni". Slavia proste umi hrat i pod tlakem, dlouhodobe mi prijdou vyrovnanejsi.

Obavam se, ze se to dost ukaze i v evropskych soutezich.

Ale derby bylo fajn, bylo tam takrka vse, co by tam byt melo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 4. 2023 v 21:04, guzmic napsal:

Měl jsi pravdu, dobrej tip. 👍

Remíza asi zasloužená, ale Slavie asi o chlup lepší.

Začínám se dost bát o to, že po letošní sezóně ti Zlín v nejvyšších soutěžích radost dělat nebude skoro v žádném sportu. A nepíšu to nijak uštěpačne. Ten fotbal hrajete fakt mizerne.

Odkaz ke komentáři

Tvl. co jsem já komu udělal, fotbal v p..deli (Zlín kompletně, Sparta tak na půl, Chelsea kompletně), hokej taky. Začínám si hledat nový oblíbený klub, nějaké tipy?

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, guzmic napsal:

Tvl. co jsem já komu udělal, fotbal v p..deli (Zlín kompletně, Sparta tak na půl, Chelsea kompletně), hokej taky. Začínám si hledat nový oblíbený klub, nějaké tipy?

Já bych věděl, ale poslal bys mě víš kam 🤣🤣a netuším na jak dlouho 

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, kuncák7 napsal:

Já bych věděl, ale poslal bys mě víš kam 🤣🤣a netuším na jak dlouho 

Na furt, furt věřím, že Zlín tu ligu nějakým zázrakem uhraje a Sparta po dlouhé době vyhraje titul, (vám necháme pohár) ale moc šancí tomu nedávám.

Odkaz ke komentáři

Za mě má ted Sparta holt "zprdelekliku" - fotbalovost tam není, ale bojujou do konce a na tuhle okopávanou (ať si říká kdo chce co chce) to bohatě stačí - namátkou poslední 3 kola - prostě to ted ubojovala vůlí ( tím je nesnižuju, ona ani má Slávie těch fotbalovejch momentů moc neukazuje ca těží z kondičky ). Jestli tohle stačí na ligu, tak holt bohužel stejně nastavuje zrcadlo až pohárová Evropa a tam to dopadá poslední léta stále stejně. Ukáže se v nastavbě - na koho se ty čtyři mužstva co skoro o nic nehrajou, dokážou vyhecovat víc.

Po tomhle špílu jsem si pustil Arsenal- MC a to byla fotbalová pokoukaná.

Odkaz ke komentáři

Právě teď, kuncák7 napsal:

Za mě má ted Sparta holt "zprdelekliku" - fotbalovost tam není, ale bojujou do konce a na tuhle okopávanou (ať si říká kdo chce co chce) to bohatě stačí - namátkou poslední 3 kola - prostě to ted ubojovala vůlí ( tím je nesnižuju, ona ani má Slávie těch fotbalovejch momentů moc neukazuje ca těží z kondičky ). Jestli tohle stačí na ligu, tak holt bohužel stejně nastavuje zrcadlo až pohárová Evropa a tam to dopadá poslední léta stále stejně. Ukáže se v nastavbě - na koho se ty čtyři mužstva co skoro o nic nehrajou, dokážou vyhecovat víc.

Po tomhle špílu jsem si pustil Arsenal- MC a to byla fotbalová pokoukaná.

Zato Vy, hadráři, jste úplní fotbaloví lumeni...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...