kuncák7 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Včera to bylo zase utrpení. Večer se chci uklidnit na Bohemce (Letný- i když tam mám skoro vždycky zástavu, jen kolem toho žluto-červeno-modrýho něčeho musím projet:-)) a cestou domů si pouštím tu Plzeň. Jestli je tohle obraz ligy, tak potěš koště. Plzeň teď myslím narazila na dalšího těžkýho soupeře, tuším z Malty, tak se snad konečně rozjede, protože včera to byl děs. Bohemka na to neměla, ale tam to bylo jasný od začátku. A do toho mě dorazej komentáře hráčů Bohemky, kdy jsou unavený z anglickýho týdne, ale nebudou se na to vymlouvat!!! Kurňa, mají přesně 2 anglický týdny a z toho jeden podpořenej "cestováním" ( doma s Teplicema a do čtvrtka přesun na Letnou, což je MHD 32 minut a v tom jeden přestup ), to sakra vyčerpá. Na začátku sezony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Ty voe, ta Plzeň je utrpení jak hovado. Je fakt, že tam byly šílený podmínky, ale..... já už to možná psal, ale tu KL by měli zrušit. Týmy z kdejaký prdele, prestiž žádná, výdělek pro klub už vůbec ne. Je vidět, že to nikoho nebaví.... Drita zaparkovala autobus, zdržovali jak mohli. Naše kopyta plzeňský nebyly schopni vůbec ničeho. Kalvach, Kopic....ty bych poslal do kolbenky dělat turbíny...a všechny ty vemena bez zájmu bych vyměnil. Na druhou stranu škoda, že jsme nevypadli. Aspoň by rakusaci udělali průvan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 26 minutami, Gustaf napsal: Ty voe, ta Plzeň je utrpení jak hovado. Je fakt, že tam byly šílený podmínky, ale..... já už to možná psal, ale tu KL by měli zrušit. Týmy z kdejaký prdele, prestiž žádná, výdělek pro klub už vůbec ne. Je vidět, že to nikoho nebaví.... Drita zaparkovala autobus, zdržovali jak mohli. Naše kopyta plzeňský nebyly schopni vůbec ničeho. Kalvach, Kopic....ty bych poslal do kolbenky dělat turbíny...a všechny ty vemena bez zájmu bych vyměnil. Na druhou stranu škoda, že jsme nevypadli. Aspoň by rakusaci udělali průvan. Hele Gusto, někde jsem četl, že ta KL zas tak mimo není, když se dostanou do skupiny, jsou tam slušný prachy. Ale záleží na štěstí jaké tam dostanou soupeře. Ale to, že Plzeň zatím hraje tužku je celkem viditelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 10 minutami, guzmic napsal: Hele Gusto, někde jsem četl, že ta KL zas tak mimo není, když se dostanou do skupiny, jsou tam slušný prachy. Ale záleží na štěstí jaké tam dostanou soupeře. Ale to, že Plzeň zatím hraje tužku je celkem viditelné. Já tě nevím... dříve drzkovali, ikdyž hráli EL (skupinu), že se to nevyplácí. Ty výjezdy do těch prdeli stojí hromadu peněz. Ale je možný, že tam UEFA teď sype víc peněz.... nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 7 minutami, Gustaf napsal: Já tě nevím... dříve drzkovali, ikdyž hráli EL (skupinu), že se to nevyplácí. Ty výjezdy do těch prdeli stojí hromadu peněz. Ale je možný, že tam UEFA teď sype víc peněz.... nevím. Myslím, že to zvedli, a KL je na tom dost podobně ne-li stejně jako EL s těma odměnama...Ale souhlasím, že ta třetí soutěž je přes závit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 20 minutami, hightower napsal: Myslím, že to zvedli, a KL je na tom dost podobně ne-li stejně jako EL s těma odměnama...Ale souhlasím, že ta třetí soutěž je přes závit... Jo, tak asi jo. LM je ale pořád o parník jinde než EL, ta bude spíš podobně s tou KL. No právě, dyt to nikoho nemůže zajímat... absolutně neznámé týmy (Malta, Balkán,..).. nedá se na to dívat, prestiž nikde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 30 minutami, Gustaf napsal: Jo, tak asi jo. LM je ale pořád o parník jinde než EL, ta bude spíš podobně s tou KL. No právě, dyt to nikoho nemůže zajímat... absolutně neznámé týmy (Malta, Balkán,..).. nedá se na to dívat, prestiž nikde.... Tak ta myšlenka byla asi z počátku dobrá...možnost menších týmů vyhrát evropskou soutěž...realita je trochu jiná no No name týmy na tragických hřištích... jako ta KL je koukatelná až od čtvrt/semifinále... A nakonec to stejně vyhraje nějaký "velkoklub" druhé kategorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Wolove , až se založí Superliga, tak budeme se slzou v oku vzpomínat i na tuhle Konferenční ligu, že jsme ji mohli vidět na vlastní oči . Je ale pravda, že ty podmínky pro stadiony a zázemí nějak nepobiram- na Bohemce se hrát nesmí ( vím, místa k stání, málo míst k sezení, zázemí ), ale ten stadion v Prištině mi nepřijde vůbec lepší ( byl jsem tam několikrát na kukandu- zázemí hodně podobné a pažit na hřišti je strasnej kdykoliv ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 V 4. 8. 2023 v 10:36, kuncák7 napsal: Wolove , až se založí Superliga, tak budeme se slzou v oku vzpomínat i na tuhle Konferenční ligu, že jsme ji mohli vidět na vlastní oči . Je ale pravda, že ty podmínky pro stadiony a zázemí nějak nepobiram- na Bohemce se hrát nesmí ( vím, místa k stání, málo míst k sezení, zázemí ), ale ten stadion v Prištině mi nepřijde vůbec lepší ( byl jsem tam několikrát na kukandu- zázemí hodně podobné a pažit na hřišti je strasnej kdykoliv ). Já doufám, že Superliga je na dobro pohřbená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 před 13 minutami, hightower napsal: Já doufám, že Superliga je na dobro pohřbená... Tak já si to teda nemyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Před hodinou, Emiliano napsal: Tak já si to teda nemyslím. Uvidíme, je pravda, že prachy jsou vždycky až na prvním místě… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Zatím to nevadí, protože dle vyjádření pana Koubka ( trenér Plzně ) je jejich dnešní soupeř ( momentálně čtvrtej tým maltské ligy ) skoro brazilské mužstvo , takže se vlastně máme na co těšit. Gusto, vy to budete mít letos hodně tezky, přeju pevné nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Zatím to nevadí, protože dle vyjádření pana Koubka ( trenér Plzně ) je jejich dnešní soupeř ( momentálně čtvrtej tým maltské ligy ) skoro brazilské mužstvo , takže se vlastně máme na co těšit. Gusto, vy to budete mít letos hodně tezky, přeju pevné nervy. Odhodili lopaty a jdou hrát fotbal....dneska to bude fuška tak piva mám dost, takže to dyztak prepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Tak ta Sparta to dnes teda fest prodrbala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Když vedu 2:1 a 3:2 tak to musím urvat, kkti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 No právě. Ještě k tomu obojí v prodloužení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Největší kokoti jsou v o2 Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Největší kokoti jsou v o2 nemluv mi o nich, penalty v hajzlu, OK, mame ty internety, ale od prechodu na tu novou asi pred tydnem jsme jeste nemeli hodinu divani v kuse a Sparta fakt nahovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Co by v ty UCL delali, by to byla stejna vostuda jak vloni Plzen... Co se stalo s O2? Nejelo to? Ja byl za kulturou a kdyz mi piplo 2:1 v prodlouzeni, tak jsem to bral jako hotovou vec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Furt se mi to po prechodu na "novou O2" seka, restarty nepomahaji, a dnes po treti penalte to kleklo uplne. Nerozjel jsem to ani na iPadu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se