Murphy97 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Tady je víc fandů Dukly než na stadionu . A za mě můžu rict- naprosto zaslouzenej sestup. A nechci se vás dotknout, to bych byl peprnejsi. no, co na to rict, Martine, kdybych nebyl Duklak, fandil bych Sparte. A nemel bych rad Slavii. Ale v tomhle s Tebou souhlasim. Z tenhle rok do ligy Dukla nepatri, bohuzel..
kuncák7 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 7 hodinami, Murphy97 napsal: no, co na to rict, Martine, kdybych nebyl Duklak, fandil bych Sparte. A nemel bych rad Slavii. Ale v tomhle s Tebou souhlasim. Z tenhle rok do ligy Dukla nepatri, bohuzel.. Fandit S, tak te nenávidím . Vážně, ze strany nákladů na zápas je mi úbytek pražského týmu líto, ze strany letošních nevykonu a diváckého zázemí i počtu fandů ne. Chápu, že jste ve stínu obou S, ale čekal jsem o dost víc díky milionáři v pozadí, nenakladum za stadion a dalšímu. V lize mám plno jiných favoritů na sestup. Jsem spíš zvědav, jak se k tomu majitel postaví ( jeho názor na stěhování mimo Prahu znám ). 1
Diamondking Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Baník do baráže.. Ok, ale teď je problém. Mám tři kluby kterým fandím. Karviná bo tu bydlím. Baník, odjakživa a Táborsko. Karviná už dosáhla vrcholu a po tom co se děje /úplatky atd./asi půjde do kopru. A teď ta baráž. Baník versus Táborsko. Problém. Kluk chytá v Táborsku.... Ty wolle, to je situace...
Jone Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 2 hodinami, Diamondking napsal: Baník do baráže.. Ok, ale teď je problém. Mám tři kluby kterým fandím. Karviná bo tu bydlím. Baník, odjakživa a Táborsko. Karviná už dosáhla vrcholu a po tom co se děje /úplatky atd./asi půjde do kopru. A teď ta baráž. Baník versus Táborsko. Problém. Kluk chytá v Táborsku.... Ty wolle, to je situace... …jak se podíváš synovi do očí, jestli to bude Baníkpyčo ?? 1
kuncák7 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 5 hodinami, Diamondking napsal: Baník do baráže.. Ok, ale teď je problém. Mám tři kluby kterým fandím. Karviná bo tu bydlím. Baník, odjakživa a Táborsko. Karviná už dosáhla vrcholu a po tom co se děje /úplatky atd./asi půjde do kopru. A teď ta baráž. Baník versus Táborsko. Problém. Kluk chytá v Táborsku.... Ty wolle, to je situace... Táborsko, co by v lize dělalo? Tým bez stadionu, bez peněz. Baráž pouze díky zoufalství celé druhé ligy ( nebo pokud si někdo myslí, že 53 bodů z 30 zápasu je na druhé místo adekvátní,....). Pokud bude Baník jen trochu hrát, tak je o vítězi jasno.
Diamondking Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Jasně, že Baník to dá... Já jenom komu mám fandit... Jinak z baráže snad ještě nikdo do ligy nepostoupil.... Chuj s tym, nějak to dopadne..
kuncák7 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 3 minutami, Diamondking napsal: Jasně, že Baník to dá... Já jenom komu mám fandit... Jinak z baráže snad ještě nikdo do ligy nepostoupil.... Chuj s tym, nějak to dopadne.. Bez debat- fandit máš své prizni . Baník ti neuteče. Ať tě ani nenapadne něco jinýho 1
kuncák7 Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Tak baráž zatím podle predpokladu- Líšeň teda pardon Artis Brno naprosto zoufalej ( preplacenej kádr vysloužilců v týmu bez minulosti- jen si vydělat. Zajímalo by mě, jak se na něj tvarej brnaci ) a Tábor ( dle rozhovoru bez peněz na cokoli). Škoda.
Emiliano Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 14 minutami, kuncák7 napsal: Tak baráž zatím podle predpokladu- Líšeň teda pardon Artis Brno naprosto zoufalej ( preplacenej kádr vysloužilců v týmu bez minulosti- jen si vydělat. Zajímalo by mě, jak se na něj tvarej brnaci ) a Tábor ( dle rozhovoru bez peněz na cokoli). Škoda. Brňákům je Artis tak nějak jedno. Většina fandí Zbrojovce. Ale pokud by v Brně byly dva prvoligový týmy, tak by nám to nevadilo. 1
guzmic Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Tak, Artis je takový truc podnik ne? Pokud vím, tak majitel chtěl Zbrojovku a nevyšlo to, no otázka je, jak dlouho do toho bude chtít sypat peníze. Ale furt si myslím že Brno na dva kluby v první lize nemá.
Vasil Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Máme stadion, kterej je provizorní už 25 let. Já myslím že 1 profi klub je tady akorát.
TomCZ Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května (upraveno) Baník se udržel, Gunners vedou...dnes to může být fajn den Upraveno 30. května uživatelem TomCZ
pavo_ Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Arsenal dal gól a pak klasicky zaparkoval autobus před vápno...naštěstí PSG aspoň srovnalo
vzduch Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Se mi ten fotbal moc herně nelíbil. PSG ale vyhrálo zaslouženě, i když na penalty.
kuncák7 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 50 minutami, vzduch napsal: Se mi ten fotbal moc herně nelíbil. PSG ale vyhrálo zaslouženě, i když na penalty. Měl ses dívat na tu baraz-:Tábor vs Baník, pak bys byl unrsenej z finále . Protože i tak to vypadalo na úplně jinej Sport. 1
kuncák7 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 1 minutou, Emiliano napsal: Se těším jak malej kluk! Vážně? 48 týmu, zápasy o ničem a jako odborník pan tataracek a jeho servus na začátek. Začínám hledat jinej komentatorskej kanál. Mám to jako hokejové MS, základní skupiny budu sledovat max vysledkove, ale že bych to žral jako jindy? Bohužel ne.
Harwey Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Z 12 skupin okrem prvych dvoch postupuje 8 muzstiev z tretich miest, takze hrat sa bude urcite od zaciatku, tesim sa, uvidime ako to dopadne. Co myslite, pride fotbal domov? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se