Gustaf Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Za stavu 2 : 3 to padlo a smitec. Tak jsem nasel nějakej live stream a ten pro změnu skončil před rozhodující penaltou.... Ale nasranejch lidí bylo dost https://www.vypadky24.cz/stav/o2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Mě to O2 na Moravě jelo v pohodě a viděl jsem to celé… A Sparta? No prostě to nezvládli… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 U nas v hospode to taky jelo. Rusilo to sice prijemne posezeni u piva, par spartanu tam poplakalo, ale jinak to fungovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Sparta dnes neskutečně potěšila, Plzeň zkušeně na jistotu a Slávie je ráda, že je ráda, ten Kolář je za mě strašný dřevák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Jeste ze se “historie nepta” a jsme tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Tak tři mancafty v pohárech a reálne slušná šance na přísun bodů. Sice Sparta, tedy Záhřeb není tady na jihu úplně populární, ale zjištění domácích že jsem Čech nebylo úplně dobře . Naštěstí dres co tu mám sebou, vysvětlil možné nedorozumeni . SKS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Jako Sparta jsem nevěřil....to teda smekam. Slavie zprdeleklika a Plzeň na jistotu. Super 3 týmy v pohárech. A koeficient se raduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Všechny tři týmy mají mou úctu. Konečně se alespoň trochu daří. A nám jsem proti Dinamu teda fakt nevěřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Trpisak zase nakupuje na ruzny pozice, ale vubec nechapu ze neresime golmany. Podle me Slavia nema golmana, kterej by odpovidal urovni celeho klubu. Kolar proste opakovane chybuje a ja pri kazde strele trnu, jestli tam zase nespadne naka haluz a Mandous podle me taky neni spicka ligy. Ale stejne bych ho tam daval misto zetaka. Vidite to nekdo stejne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Mandous je dobrej...ale nepicha Tvrdíkovi dceru, tam má smůlu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 V 8. 9. 2023 v 13:52, uff napsal: Trpisak zase nakupuje na ruzny pozice, ale vubec nechapu ze neresime golmany. Podle me Slavia nema golmana, kterej by odpovidal urovni celeho klubu. Kolar proste opakovane chybuje a ja pri kazde strele trnu, jestli tam zase nespadne naka haluz a Mandous podle me taky neni spicka ligy. Ale stejne bych ho tam daval misto zetaka. Vidite to nekdo stejne? Mám jinej názor, Mandous patří mezi špičkové gólmany české ligy. Jen prostě stále čeká na šanci, pořádnou šanci. Kolář měl jít, když byla možnost, před tím zraněním, teď je bohužel hodně nejistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Snad mate pravdu, ja nerikam, ze je Mandous spatnej, ale vzhledem k nasim ambicim patri golmanskej post k tem nejslabsim. Snad se pletu a Mandy ted po reprepauze predvede skvele zakroky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Fraška ala losování českého poháru. Tím se jistě zvýší prestiž poháru. Z příjemného výletu do Marianek není nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Karlovarská losovačka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 před 17 hodinami, Gustaf napsal: Karlovarská losovačka.... Gusto, tak do Mariánek jedete vy, tak tam pozdravuj. Já Kroměříž asi vynechávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Nevim, jestli už jsem nenarocnej, ale musím říct, že se kvalita zápasů v lize zvedla. Je to takový techničtější, padají hezký góly.....tak jen tak dál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 před 8 hodinami, Gustaf napsal: Nevim, jestli už jsem nenarocnej, ale musím říct, že se kvalita zápasů v lize zvedla. Je to takový techničtější, padají hezký góly.....tak jen tak dál.... Tos měl psát po derby, málem mi prdla cévka- žádnej technickej šlágr to nebyl. Snad dojedu ze stadionu domu bez úhony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Nooo... posledních 15 min byla lahůdka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Jako fotbal humus, to chování strašný. Rozhodčí na hovno. Oba kapitáni pacienti. No hnus z obou stran. Sparta penalta na konci nastaveni samozřejmě standard, ale celkove strašný. Jeste ze davaj až do října ragby a tahle kopaná primitivu je na druhy koleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se