Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Tak tři mancafty v pohárech a reálne slušná šance na přísun bodů. Sice Sparta, tedy Záhřeb není tady na jihu úplně populární, ale zjištění domácích že jsem Čech nebylo úplně dobře 🤣. Naštěstí dres co tu mám sebou, vysvětlil možné nedorozumeni 🤣. SKS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trpisak zase nakupuje na ruzny pozice, ale vubec nechapu ze neresime golmany. 

Podle me Slavia nema golmana, kterej by odpovidal urovni celeho klubu. Kolar proste opakovane chybuje a ja pri kazde strele trnu, jestli tam zase nespadne naka haluz a Mandous podle me taky neni spicka ligy. Ale stejne bych ho tam daval misto zetaka.

Vidite to nekdo stejne? 

Odkaz ke komentáři

V 8. 9. 2023 v 13:52, uff napsal:

Trpisak zase nakupuje na ruzny pozice, ale vubec nechapu ze neresime golmany. 

Podle me Slavia nema golmana, kterej by odpovidal urovni celeho klubu. Kolar proste opakovane chybuje a ja pri kazde strele trnu, jestli tam zase nespadne naka haluz a Mandous podle me taky neni spicka ligy. Ale stejne bych ho tam daval misto zetaka.

Vidite to nekdo stejne? 

Mám jinej názor, Mandous patří mezi špičkové gólmany české ligy. Jen prostě stále čeká na šanci, pořádnou šanci. Kolář měl jít, když byla možnost, před tím zraněním, teď je bohužel hodně nejistej.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 8 hodinami, Gustaf napsal:

Nevim, jestli už jsem nenarocnej, ale musím říct, že se kvalita zápasů v lize zvedla. Je to takový techničtější, padají hezký góly.....tak jen tak dál....

Tos měl psát po derby, málem mi prdla cévka- žádnej technickej šlágr to nebyl. Snad dojedu ze stadionu domu bez úhony.

Odkaz ke komentáři

Jako fotbal humus, to chování strašný. Rozhodčí na hovno. Oba kapitáni pacienti. No hnus z obou stran. Sparta penalta na konci nastaveni samozřejmě standard, ale celkove strašný. Jeste ze davaj až do října ragby a tahle kopaná primitivu je na druhy koleji 🙂 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...