kuncák7 Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 před 53 minutami, Gustaf napsal: Beton... kéž by to vyšlo....ale o 10.... nevím nevím.... No, nevyjde, ale ukázka jak to hrát, dobra. Bohuzel jak se začne hrát fotbal, tak se plne ukáže hláška z okresního preboru- jste drevaci, na tukec nemate,............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 To už nešlo... ješte když jim moskyt hodí mic a založí protiútok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 V 18. 4. 2024 v 21:22, kuncák7 napsal: No, nevyjde, ale ukázka jak to hrát, dobra. Bohuzel jak se začne hrát fotbal, tak se plne ukáže hláška z okresního preboru- jste drevaci, na tukec nemate,............ Praha dnes hlásí -4⁰C a bude hůř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 Před hodinou, guzmic napsal: Praha dnes hlásí -4⁰C a bude hůř... No, naštěstí na druhou stranu +10, takže co naděláme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 A já bych to po příštím kole ukončil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 před 4 minutami, Gustaf napsal: A já bych to po příštím kole ukončil Aj já, klidně. ale furt se hraje ještě o hromadu bodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 před 4 minutami, guzmic napsal: Aj já, klidně. ale furt se hraje ještě o hromadu bodů. Ty si to ještě pekne uzij, minimálně za ty poslední poznámky tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2024 No, první kolo o záchranu a kupa zajimavejch vysledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 V 21. 4. 2024 v 20:02, kuncák7 napsal: No, naštěstí na druhou stranu +10, takže co naděláme. Včera jsem koukal na Spartu, ten Birma je borec, za mě, on a Šulcík hráči roku. Gól Ostravy byla velká paráda, to jsem čuměl jak puk. Aktuálně +7b a teoreticky by ještě mohla Plzeň poskočit na druhé místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Před hodinou, guzmic napsal: Včera jsem koukal na Spartu, ten Birma je borec, za mě, on a Šulcík hráči roku. Gól Ostravy byla velká paráda, to jsem čuměl jak puk. Aktuálně +7b a teoreticky by ještě mohla Plzeň poskočit na druhé místo. Hele, netoč mě nebo si snad začnu přát, aby Zlín hučel dolů. Včera mi modlení bylo prd platný, ten Baník je prostě marnej, ona celá ta druhá trojice ve skupině o titul je tam spíš souhrou velkých náhod, než nějaké kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Začátek z říše snů 2-0. Sice pozdě, ale aspoň neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Začátek z říše snů 2-0. Sice pozdě, ale aspoň neco Normálně sme vám to pustili.... Ted není pro nás priorita to, aby Sparta dneska slavila titul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 chybi tam smajlik, Gusto. Jinak te mam tady na foru rad. Jo, a nejsem spartan.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 10 hodinami, Gustaf napsal: Normálně sme vám to pustili.... Ted není pro nás priorita to, aby Sparta dneska slavila titul.... Tak to chápu, jen mě naštvete, jestli to pustíte i Spartě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 29 minutami, kuncák7 napsal: Tak to chápu, jen mě naštvete, jestli to pustíte i Spartě Tam to bude dobrej deal za finále poháru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 ....a...v..v..vo...voo...to..tom....to jeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 3 hodinami, Emiliano napsal: Tam to bude dobrej deal za finále poháru... Ono nám stejně nic jinýho než modlení nezbývá. Pod...lo se to jinde, v jiném zápase a jindy. Tak holt max. zase druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 A tak dobra sezóna. Proste druhy místo nejí špatný, nemuzeme bejt porad mistr To by ani nebavilo. Sparta byla lepší a je teď v laufu, no. Uvidime, jak budeme hrát Evropu, najdeme nějakého shootera a příští rok se hraje o primej postup, tak třeba přijde náš čas. Ja bych to neviděl nijak tragicky, porad jsme na špici. A aspon je liga zajímavá a je na co koukat do poslední chvíle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 3 hodinami, Emiliano napsal: Tam to bude dobrej deal za finále poháru... Přesně tak, Sparta bude mít duble a ten poslední zápas Plzni pustíme. Jen mě trochu mrzí, že to Sparta nejspíš nebude slavit doma, já myslím že ten bod udělají už teď v MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Franto, ale je to fakt potřetí za sebou a předtím lepší nebyla ( nejlepší obrana i útok byl náš ), letos už ani to a nejhorší na tom právě je to, že letos lepší už asi byla. A sehnat šutéra bude problém, nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se