kuncák7 Posted November 26, 2024 Report Posted November 26, 2024 Skoro zamackavam slzu. Ale ne, to byla chvilkova slabost- nedalo se na to dívat- Atletico na půl plynu a i tak to bylo o parník.
Gustaf Posted November 26, 2024 Report Posted November 26, 2024 Proč by trenér odcházel... však dělá radost většině národa. 1
odjinud Posted November 26, 2024 Report Posted November 26, 2024 (edited) jj, tak nejak. Zkorumpovany mrdky, prachy na prvnim miste a fotbal na dvacátým (Sparta management). .... tvl, 0-6? To si delaj prdel.... Edited November 26, 2024 by odjinud
kuncák7 Posted November 28, 2024 Report Posted November 28, 2024 Gratulace do Plzně. A za chvilku fandit, nejlépe osobne 1
Gustaf Posted November 28, 2024 Report Posted November 28, 2024 Škoda paoku a ludogorce....sme mohli bejt 1. v tabulce
Emiliano Posted January 8 Report Posted January 8 Tonda Kinský dnes ve snovém debutu za Tottenham vynuloval Liverpool a slaví výhru 1:0.
kuncák7 Posted January 10 Report Posted January 10 Me v okurkove části sezóny neskutečně baví Budějovice a netrener Straka. Z toho by se měl natočit serial. A překvapuje mě Sparta, že do toho nerizla, ale asi je spokojená a tým má silnej.
Zdenek1307 Posted January 16 Report Posted January 16 (edited) Čekal jsem na novinářské a odborné reakce na Kinského po zápase s Arsenalem... nepřekvapilo mě to. Zase mediální sračky. Holt pokud v dnešní době nepřiletí Superman, nejkrásnější, nelepší, bezchybný, dokonalý, a nejede na 100% od rána do večera, každý den, tak hned dostane novinářskou sadu. Především bych chtěl vidět, jak by "pan novinář" chytil tu rozhodující střelu na 2:1. Ale ono to funguje i naopak, podaří se jeden zápas, je jeden dobrý výkon a ze sportovce je bůh. A k rozhodčím a VARu už se nebudu vyjadřovat vůbec. Edited January 16 by Zdenek1307
kuncák7 Posted January 24 Report Posted January 24 Ani se nedivím. Gratulace letí do Plzně, zasloužená. 1
Gustaf Posted February 23 Report Posted February 23 před 11 minutami, kuncák7 napsal: Tak a už je to o 13 i na druhého:-))))) Je rozhodnuto, no.....vy ligu a my Evropu
kuncák7 Posted March 9 Report Posted March 9 Doteď vydejchavam derby- jsem slávista, ale to co předvedl Chytil je naprostá neucta ke zdraví druheho ( můžeš hrát tvrde, ale ne záludne) a jen doufám, že dostane co nejmin. Zranění už v 18 minutě byla prostě smůla, ale to, jak hrajeme v sesnactce je na okamžitě střídání i v zacich, natož v chlapech. Je to blbý psát, ale S vyhrála zaslouženě, jen doufám, že těch +10 nám bude v klidu stačit. Byl to stejne hroznej výkon jako v Teplicích, tohle bylo ale derby!!!! Celkove se na to nedalo koukat, me ta neustálá soubojovost s absenci techniky prostě nebaví.
Frantik Posted March 9 Report Posted March 9 (edited) Ja ti nevim. Podle me ho schválně do hlavy nekopnul. To se mi nezdá. Červená každopádně spravne a jinak jsme v podstate nevystřelili na bránu, takze jsme nemohli vyhrát, no. Tak snad tech 10 bodu je dostatečná vata a kluci se z toho poučí. Nemůžeme vyhrávat furt Edited March 9 by Frantik
bandicoot Posted March 9 Report Posted March 9 Franto, tu zadní nohu tam nejen že nechal, ale ještě napnul dolů. Nepřirozený pohyb pokud by chtěl přeskočit. 1
Frantik Posted March 9 Report Posted March 9 (edited) A proč by to dělal? Protože chtěl kopnout brankáře do drzky za červenou kartu na začátku derby? Nesmysl. Včera to samozřejmě rozebírali samí anatomové, ale jak to bylo, ví jen Chytil Edited March 9 by Frantik
Libor_OV Posted March 11 Report Posted March 11 Mám stejný názor na Chytilovu schválně nechanou nohu dole při přeskoku brankáře, který má balón v rukách 1
Gustaf Posted March 11 Report Posted March 11 Bylo vidět, že ji tam nechal schválně....kdyby ho chtěl přeskočit a netrefit ho, tak to udělá. Do hlavy ho asi cíleně kopnout nechtěl, ale bohužel to tak vyšlo....
Recommended Posts