Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skoro zamackavam slzu. Ale ne, to byla chvilkova slabost- nedalo se na to dívat- Atletico na půl plynu a i tak to bylo o parník.

Posted (edited)

jj, tak nejak. Zkorumpovany mrdky, prachy na prvnim miste a fotbal na dvacátým (Sparta management).

....

tvl, 0-6? To si delaj prdel.... 

Edited by odjinud
  • 1 month later...
Posted

Me v okurkove části sezóny neskutečně baví Budějovice a netrener Straka. Z toho by se měl natočit serial.

A překvapuje mě Sparta, že do toho nerizla, ale asi je spokojená a tým má silnej. 

Posted (edited)

Čekal jsem na novinářské a odborné reakce na Kinského po zápase s Arsenalem... nepřekvapilo mě to. Zase mediální sračky. Holt pokud v dnešní době nepřiletí Superman, nejkrásnější, nelepší, bezchybný, dokonalý, a nejede na 100% od rána do večera, každý den, tak hned dostane novinářskou sadu. Především bych chtěl vidět, jak by "pan novinář" chytil tu rozhodující střelu na 2:1. Ale ono to funguje i naopak, podaří se jeden zápas, je jeden dobrý výkon a ze sportovce je bůh. A k rozhodčím a VARu už se nebudu vyjadřovat vůbec.

Edited by Zdenek1307
Posted

Ani se nedivím. Gratulace letí do Plzně, zasloužená.

• Like 1
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Doteď vydejchavam derby- jsem slávista, ale to co předvedl Chytil je naprostá neucta ke zdraví druheho ( můžeš hrát tvrde, ale ne záludne) a jen doufám, že dostane co nejmin. Zranění už v 18 minutě byla prostě smůla, ale to, jak hrajeme v sesnactce je na okamžitě střídání i v zacich, natož v chlapech. Je to blbý psát, ale S vyhrála zaslouženě, jen doufám, že těch +10 nám bude v klidu stačit. Byl to stejne hroznej výkon jako v Teplicích, tohle bylo ale derby!!!! Celkove se na to nedalo koukat, me ta neustálá soubojovost s absenci techniky prostě nebaví.

Posted (edited)

Ja ti nevim. Podle me ho schválně do hlavy nekopnul. To se mi nezdá. Červená každopádně spravne a jinak jsme v podstate nevystřelili na bránu, takze jsme nemohli vyhrát, no. Tak snad tech 10 bodu je dostatečná vata a kluci se z toho poučí. Nemůžeme vyhrávat furt 🙂 

Edited by Frantik
Posted (edited)

A proč by to dělal? Protože chtěl kopnout brankáře do drzky za červenou kartu na začátku derby? Nesmysl. Včera to samozřejmě rozebírali samí anatomové, ale jak to bylo, ví jen Chytil 🙂 

Edited by Frantik
Posted

Mám stejný názor na Chytilovu schválně nechanou nohu dole při přeskoku brankáře, který má balón v rukách :(

• Like 1
Posted

Bylo vidět, že ji tam nechal schválně....kdyby ho chtěl přeskočit a netrefit ho, tak to udělá. Do hlavy ho asi cíleně kopnout nechtěl, ale bohužel to tak vyšlo....