kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2024 Skoro zamackavam slzu. Ale ne, to byla chvilkova slabost- nedalo se na to dívat- Atletico na půl plynu a i tak to bylo o parník.
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2024 Proč by trenér odcházel... však dělá radost většině národa. 1
odjinud Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2024 (upraveno) jj, tak nejak. Zkorumpovany mrdky, prachy na prvnim miste a fotbal na dvacátým (Sparta management). .... tvl, 0-6? To si delaj prdel.... Upraveno 26. listopadu 2024 uživatelem odjinud
Arthur N. Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2024 Viktorká Plzééééň, dnes výborná 1
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2024 Gratulace do Plzně. A za chvilku fandit, nejlépe osobne 1
Gustaf Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2024 Škoda paoku a ludogorce....sme mohli bejt 1. v tabulce
Emiliano Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Tonda Kinský dnes ve snovém debutu za Tottenham vynuloval Liverpool a slaví výhru 1:0.
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2025 Me v okurkove části sezóny neskutečně baví Budějovice a netrener Straka. Z toho by se měl natočit serial. A překvapuje mě Sparta, že do toho nerizla, ale asi je spokojená a tým má silnej.
Zdenek1307 Odesláno 16. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2025 (upraveno) Čekal jsem na novinářské a odborné reakce na Kinského po zápase s Arsenalem... nepřekvapilo mě to. Zase mediální sračky. Holt pokud v dnešní době nepřiletí Superman, nejkrásnější, nelepší, bezchybný, dokonalý, a nejede na 100% od rána do večera, každý den, tak hned dostane novinářskou sadu. Především bych chtěl vidět, jak by "pan novinář" chytil tu rozhodující střelu na 2:1. Ale ono to funguje i naopak, podaří se jeden zápas, je jeden dobrý výkon a ze sportovce je bůh. A k rozhodčím a VARu už se nebudu vyjadřovat vůbec. Upraveno 16. ledna 2025 uživatelem Zdenek1307
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2025 Ani se nedivím. Gratulace letí do Plzně, zasloužená. 1
kuncák7 Odesláno 23. února 2025 Nahlásit Odesláno 23. února 2025 Tak a už je to o 13 i na druhého:-)))))
Gustaf Odesláno 23. února 2025 Nahlásit Odesláno 23. února 2025 před 11 minutami, kuncák7 napsal: Tak a už je to o 13 i na druhého:-))))) Je rozhodnuto, no.....vy ligu a my Evropu
kuncák7 Odesláno 9. března 2025 Nahlásit Odesláno 9. března 2025 Doteď vydejchavam derby- jsem slávista, ale to co předvedl Chytil je naprostá neucta ke zdraví druheho ( můžeš hrát tvrde, ale ne záludne) a jen doufám, že dostane co nejmin. Zranění už v 18 minutě byla prostě smůla, ale to, jak hrajeme v sesnactce je na okamžitě střídání i v zacich, natož v chlapech. Je to blbý psát, ale S vyhrála zaslouženě, jen doufám, že těch +10 nám bude v klidu stačit. Byl to stejne hroznej výkon jako v Teplicích, tohle bylo ale derby!!!! Celkove se na to nedalo koukat, me ta neustálá soubojovost s absenci techniky prostě nebaví.
Frantik Odesláno 9. března 2025 Nahlásit Odesláno 9. března 2025 (upraveno) Ja ti nevim. Podle me ho schválně do hlavy nekopnul. To se mi nezdá. Červená každopádně spravne a jinak jsme v podstate nevystřelili na bránu, takze jsme nemohli vyhrát, no. Tak snad tech 10 bodu je dostatečná vata a kluci se z toho poučí. Nemůžeme vyhrávat furt Upraveno 9. března 2025 uživatelem Frantik
bandicoot Odesláno 9. března 2025 Nahlásit Odesláno 9. března 2025 Franto, tu zadní nohu tam nejen že nechal, ale ještě napnul dolů. Nepřirozený pohyb pokud by chtěl přeskočit. 1
Frantik Odesláno 9. března 2025 Nahlásit Odesláno 9. března 2025 (upraveno) A proč by to dělal? Protože chtěl kopnout brankáře do drzky za červenou kartu na začátku derby? Nesmysl. Včera to samozřejmě rozebírali samí anatomové, ale jak to bylo, ví jen Chytil Upraveno 9. března 2025 uživatelem Frantik
Libor_OV Odesláno 11. března 2025 Nahlásit Odesláno 11. března 2025 Mám stejný názor na Chytilovu schválně nechanou nohu dole při přeskoku brankáře, který má balón v rukách 1
Gustaf Odesláno 11. března 2025 Nahlásit Odesláno 11. března 2025 Bylo vidět, že ji tam nechal schválně....kdyby ho chtěl přeskočit a netrefit ho, tak to udělá. Do hlavy ho asi cíleně kopnout nechtěl, ale bohužel to tak vyšlo....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se