kuncák7 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Teď ty vyšlo ven https://www.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/clanek/877509-desiva-zprava-fotbalista-rajtoral-podle-tureckych-medii-spachal-sebevrazdu.html#hp-sezTohle je smutny vzdy. Lituju ho a zaroven nechapu.
spineshank Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Tohle je smutny vzdy. Lituju ho a zaroven nechapu.hlavně je mi líto rodiny,ta nepochopí proč někdo něco takový udělá
Gustaf Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Franto RIP. Tohle mě, jako Viktoriana, hodne zasahlo...:'( nikdy nezapomenu na jeho gol na Shalke...
spineshank Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Franto RIP. Tohle mě, jako Viktoriana, hodne zasahlo...:'( nikdy nezapomenu na jeho gol na Shalke...je to hrozný pochopit když někdo něco takové udělá,hlavně co jej k tomu dožene
Gustaf Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Tak on už se s tím potýkal docela dlouho a bohužel u Turka ho to dohnalo. Jeho kamarád Kolář tam skončil a Rajty tam zustal úplně sám. Navíc mu klub ani neplatil. Ale co se těm lidem asi honí hlavou, že tohle dokazou...to musí být totální zmar a beznaděj. Mám husinu....brrrr
spineshank Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 navíc píšou že vypadl ze sestavy,nabízí se otázka že toto mohlo být příčinou......ale tomu se mi nechce věřit ,že by něco takové člověka dohnalo k něčemu tak radikálnímu
Gustaf Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Njn, dlouhodobě deprese....unavovy syndrom atp...pak snad ho měla údajně opustit i přítelkyně. Těch důvodu je mraky...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Tak doslo i na nas, double nebude a evropskej koeficient v poharech nam bude vylepsovat asi Zlin.
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Tak včera překvapila ta Opava ( fandil jsem jí ) a finále v praze ( nejspíš v Edenu- škoda no ) Opava - Zlín.
Jirka19 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 mě doteď sere, že se tam neprobojovala ta Bohemka, každopádně teď fandim Opavě, bylo by sympatický a zajímavý kdyby to vyhrála, jakožto druholigový klub
Gustaf Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Hlavně ten obrovskej zájem o Pelta pohár ligový mužstva na to serou a to samý diváci. Nikoho to nezajímá. Nevím, proč se to vubec hraje
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Hlavně ten obrovskej zájem o Pelta pohár ligový mužstva na to serou a to samý diváci. Nikoho to nezajímá. Nevím, proč se to vubec hrajeTo mas pravdu, ac jsem slavista o uternim semifinale jsem se dovedel z jednoho zaprdenyho clanku na idnesu. Kolem stadionu chodim kazdej den a nikde viditelna upoutavka, nic.
Marfael Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Vítěz hraje nějaké poháry, ne? UEFU, nebo ligu mistrů kvaldu, nebo něco...? Nebo to bylo dřív?
Gustaf Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Jj hraje, ale Opava nebo zlin toho v predkole stejně nic neuhrajou...
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Vítěz hraje nějaké poháry, ne? UEFU, nebo ligu mistrů kvaldu, nebo něco...? Nebo to bylo dřív?Hraje evropskou ligu, mozna bohuzel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se