marosh Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Zitra budou padat slzy....(ve druhé půlce). Howno, voe. Už jsem se dávno smířil...Poslední tří čtyři roky mám trénink ve zklamání. Křéťa bude muset nasypat další mld. do toho rozjebaného soukolí.
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Nehazej flintu do zita maroshi, zazraky se obcas dejou :-)).
honza71 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 By me zajimalo, jestli si to vymyslel sam, nebo ma nekdo na nej takovy vliv. Pokud je to ta druha varianta, stesti pro pana Kretinskeho, ze mu alespon v businessu radi nekdo jinej. Jinak uz by drel bidu s nouzi.Je to zatim smutny pribeh a svetlo na konci tunelu nesviti a nesviti.
marosh Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 V rachotě se mu asi daří lépe, jak v tom koníčku, kterému se ne a ne, za ty roky a promrdané peníze, naučit...
marosh Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Tak v Plzni dnes nepoteče Urquell proudem...
honza71 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Hm, konecna. Horky kandidat na titul, bo nebudou tristit sily. Tak si to vynahradi primym postupem do LM.
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Tak v Plzni dnes nepoteče Urquell proudem...A to jsem ji veril docela hodne. Moc ji to fakt nejde.
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Hm, konecna. Horky kandidat na titul, bo nebudou tristit sily. Tak si to vynahradi primym postupem do LM.Promin, to myslis jako humor nebo vazne? Ja se radsi optam, nejak se posledni dobou ztracim v sekci humor a podobne :-).
vraby Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Po zápase v Rumunsku jsem Plzni věřil,ale dnes o třídu horší.
marosh Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Já bych se na pozápasové tsikovce zeptal pana Vrby zeptal, jestli ta padesátikoruna, kterou mával na předzápasové tiskovce, nebyla trochu málo...Kluci to nezvládli, ten zápas. Škoda. Mohl vzít aspoň kilo.
Frantik Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Plznicka dnes dost labilní. Skoda toho debaklu.
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Kdyby sešívaní dostali v dalším kole Celtic Glasgow, tak by to byl po letech první fotbal, na který bych vyrazil. Jaký odhadujete frčák o lístky? Hodiny, dny, v klidu se rozmyslet? Na fotbal nechodím, poslední kloudný klubový zápas jsem viděl někdy v 90. letech, kdy jsme na vejšce byli v Olomouci při jejich tažení HSV Hamburk a Real Madrid. Na repre nekdy pred 14 lety v Rotterdamu a ve Vídni. Koller, Baros, Jankulowski atd. Vlastně kecám, pracovně ještě v Plzni na Bayernu, ale to mně byla zima a moc mě to nebavilo :-))) Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Roman I.
honza71 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Promin, to myslis jako humor nebo vazne? Ja se radsi optam, nejak se posledni dobou ztracim v sekci humor a podobne :-).Ja jim ten titul nepreju, jen si to tak sumiruju ;-). Slavia bude honit vic zajicu najednou, Sparta nejspis tu kocovinu jen tak nevyspi, no a koho tam mame dal ? Bolka byla a je labilni, Banik neni Leichester a tak mi tam proste ta Plzen nejak zbyva, na tom seznamu, no Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem honza71
Chumpus Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 . Jaký odhadujete frčák o lístky? Hodiny, dny, v klidu se rozmyslet?Frcak nebude, vykoupi to permanentkari v prednostnim prodeji a jestli se neco dostane do volneho prodeje, tak to bude par kousku.
Gustaf Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Včera ten spanelskej kozomrd...ten mi ale hnul zluci...Pekne rozdavat žlutý karty a umravnit tím půlku Viktorky. Od ty doby jsme byli poloviční... Povedlo se mu to
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Frcak nebude, vykoupi to permanentkari v prednostnim prodeji a jestli se neco dostane do volneho prodeje, tak to bude par kousku.Aha, dekuji
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Chumpus mě předběhl, ale vyplatí se to sledovat, protože vždy okolo 0.30- 1.30 padají rezervačky z předešlého dne, co nejsou vyzvednuty a tak možnost získat lístek je.
Gustaf Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Ne neeee...najednou myslíte, že vyprodate Eden? Vzdyt tam chodí 12k? Tam je ještě místa :D nebál bych se toho... Listku bude až az...a nakonec se ještě budou rozdavat. Nebo volná místa zaplní čínská mládež...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se