Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zitra budou padat slzy....(ve druhé půlce).

Howno, voe. Už jsem se dávno smířil...Poslední tří čtyři roky mám trénink ve zklamání.

Křéťa bude muset nasypat další mld. do toho rozjebaného soukolí.

Odesláno

By me zajimalo, jestli si to vymyslel sam, nebo ma nekdo na nej takovy vliv. Pokud je to ta druha varianta, stesti pro pana Kretinskeho, ze mu alespon v businessu radi nekdo jinej. Jinak uz by drel bidu s nouzi.

Je to zatim smutny pribeh a svetlo na konci tunelu nesviti a nesviti.

Odesláno

Tak v Plzni dnes nepoteče Urquell proudem...

A to jsem ji veril docela hodne. Moc ji to fakt nejde.

Odesláno

Hm, konecna. Horky kandidat na titul, bo nebudou tristit sily. Tak si to vynahradi primym postupem do LM.

Promin, to myslis jako humor nebo vazne? Ja se radsi optam, nejak se posledni dobou ztracim v sekci humor a podobne :-).

Odesláno

Já bych se na pozápasové tsikovce zeptal pana Vrby zeptal, jestli ta padesátikoruna, kterou mával na předzápasové tiskovce, nebyla trochu málo...

Kluci to nezvládli, ten zápas. Škoda. Mohl vzít aspoň kilo.

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Kdyby sešívaní dostali v dalším kole Celtic Glasgow, tak by to byl po letech první fotbal, na který bych vyrazil. Jaký odhadujete frčák o lístky? Hodiny, dny, v klidu se rozmyslet? Na fotbal nechodím, poslední kloudný klubový zápas jsem viděl někdy v 90. letech, kdy jsme na vejšce byli v Olomouci při jejich tažení HSV Hamburk a Real Madrid. Na repre nekdy pred 14 lety v Rotterdamu a ve Vídni. Koller, Baros, Jankulowski atd. Vlastně kecám, pracovně ještě v Plzni na Bayernu, ale to mně byla zima a moc mě to nebavilo :-)))

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Promin, to myslis jako humor nebo vazne? Ja se radsi optam, nejak se posledni dobou ztracim v sekci humor a podobne :-).

Ja jim ten titul nepreju, jen si to tak sumiruju ;-). Slavia bude honit vic zajicu najednou, Sparta nejspis tu kocovinu jen tak nevyspi, no a koho tam mame dal ?

Bolka byla a je labilni, Banik neni Leichester a tak mi tam proste ta Plzen nejak zbyva, na tom seznamu, no :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

. Jaký odhadujete frčák o lístky? Hodiny, dny, v klidu se rozmyslet?

Frcak nebude, vykoupi to permanentkari v prednostnim prodeji a jestli se neco dostane do volneho prodeje, tak to bude par kousku.

Návštěvník
Odesláno

Frcak nebude, vykoupi to permanentkari v prednostnim prodeji a jestli se neco dostane do volneho prodeje, tak to bude par kousku.

Aha, dekuji

Odesláno

Chumpus mě předběhl, ale vyplatí se to sledovat, protože vždy okolo 0.30- 1.30 padají rezervačky z předešlého dne, co nejsou vyzvednuty a tak možnost získat lístek je. 

Odesláno

Ne neeee...najednou myslíte, že vyprodate Eden? Vzdyt tam chodí 12k? Tam je ještě místa :D :D nebál bych se toho... Listku bude až az...a nakonec se ještě budou rozdavat. Nebo volná místa zaplní čínská mládež...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...