Frostie Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Díky. A ani to nebylo za raketu.A navíc mi přijdou ve výborném stavu, vč. jasného a kontrastního displeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Opět musím smeknout. Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Mooooc hezký, nejstarší Casio modul s budíkem. Budík jde? Mam kulatou verzi CR-16 a nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Budík jde, světlo svítí. Ale chci se zeptat má tenhle modul hodinové pípání? Nějak jsem to zatím nenašel. Vůbec ovládání je trochu neintuitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Ani nevím, jestli jsem se pochubil svým novým přírůstkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Taky se pochlubím. Včera na burze v Brně úlovek za dvacet kaček. Stačilo jen vložit baterku a přelouskat se návodem v angličtině. Kupodivu fungují i senzory měření tlaku a pulzu. Mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Tyhle se mi vždycky líbily! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Super kauf! Ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Díky už dělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Ne, nemají. Zde je návod. Budík jde, světlo svítí. Ale chci se zeptat má tenhle modul hodinové pípání? Nějak jsem to zatím nenašel. Vůbec ovládání je trochu neintuitivní. 0025.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Ovládání už mám zmáknuté. I tak díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Radost z nového kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Teda chlapi, kam vy na to chodíte?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Tyhle jsou super!! Seiko moc nesbíram, ale tuty jsou jedny z těch, co se mi líbí nejvíc. V tutom stavu musely stát balík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Nádherný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Radost z nového kousku Video.MOVFullSizeRender.jpgAber hallo! Tak jsem si právě sedl na prdel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Dlouho jsem je sháněl ... a tyhle jsou v 99% stavu, takže prudce NOSitelné Dnes jsem s nimi nahonil machra !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Radost z nového kousku Video.MOVFullSizeRender.jpgNářez, velká gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Nářez, velká gratulace :-)No a asi je budu nosit s časem v pásmu Auckland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Zde dvojice mých asi nejoblíbenějších Seiko z katalogu OTTO z roku 1980. Kalkulačky C-359 už NOS mam, tak mi scházejí jen tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se