t2 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Veliká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 klobouk dolů,hodně zajímavej kousek v super stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Luxusní. Nádhera. Mám je v chromu a bez keyboardu, zajímalo by mě, jak se přenáší data mezi hodinkami a klávesnicí. Mám sice radši Casio než Seiko, ale pár typů Seiko prostě chci a nikdy bych se jich nezbavil. Tyto patří k nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak tomu říkám úlovek! Nemám slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Luxusní. Nádhera. Mám je v chromu a bez keyboardu, zajímalo by mě, jak se přenáší data mezi hodinkami a klávesnicí. Mám sice radši Casio než Seiko, ale pár typů Seiko prostě chci a nikdy bych se jich nezbavil. Tyto patří k nim. PC149617.JPGFamózna strojovňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) Novota do sbírky, Casia HDC-700. Army varianta s inverzním displejem si mi líbila od začátku, a tak když jsem viděl v jednom e-shopu docela slušný akce, tak jsem neváhal, za 8 stovek neber to, i když si jsem vědom nedostatků, že tenhle inverz je opravdu méně čitelný než klasika a hlavně nemá ve tmě samostatné osvětlení, ciferník má jen diodu a ta na displej nedosáhne. Ale mně se prostě varianty s pozitivním displejem nelíbily. Jinak ale jen plusy, prostě Casio... mám z nich radost. Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem pavel1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Novota do sbírky, Casia HDC-700. Army varianta s inverzním displejem si mi líbila od začátku, a tak když jsem viděl v jednom e-shopu docela slušný akce, tak jsem neváhal, za 8 stovek neber to, i když si jsem vědom nedostatků, že tenhle inverz je opravdu méně čitelný než klasika a hlavně nemá ve tmě samostatné osvětlení, ciferník má jen diodu a ta na displej nedosáhne. Ale mně se prostě varianty s pozitivním displejem nelíbily. Jinak ale jen plusy, prostě Casio... mám z nich radost. DSCN4025.JPGPekné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Jak uz jsem psal u Y771 libi se mi DOT a chtel jsem neco pres celej lcd jako tu nedavno postoval casiotron a Hantronix .Naskytly se nedavno ze stejne rodiny tyto Spacetronic W030-0010 .Moc info k nim neni... toto nebo asi stejne zde -uprostred str je zminka.Co jsem ja dohledal tak asi nejvic na foru zde... Manual to asi nevyresim. 2325 jsem nemel dal jsem teda zatim aspon 2025.Opet Pakistan takze desinsekce/fekce/, deratizace doufam probehla uz na poste...Casio delalo o cca. 10let pozdeji toto a ten casovy odstup umoznil LCD bez mezer a radku coz Seiku predtim neslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Prosím tě, jak provádíš tu desinfekci hodinek? Občas jsem už z ciziny taky něco koupil a říkám si, že by to určitě bylo na místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) Pokud je mysleno vazne tak modul jde ven, s tim nic moc neudelam jen profouknu "butanem" ...Pokusim se zatesnit novym o-krouzkem na tlacitka dam kapku silikonoveho oleje a jdou do nejakeho agrsivnejsiho cistice + kartacek na zuby(nepozivej vlastni) vetsinou neni uvnitr nic.Vnitrek + LCD a co je treba -timto... Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Jo, myslel jsem to vážně, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 S tim allahu akbar na displeji musí bejt prdel to odložit do boxíku u rámů na letišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Jak uz jsem psal u Y771 libi se mi DOT a chtel jsem neco pres celej lcd jako tu nedavno postoval casiotron a Hantronix .Naskytly se nedavno ze stejne rodiny tyto Spacetronic W030-0010 .Moc info k nim neni... toto nebo asi stejne zde -uprostred str je zminka.Co jsem ja dohledal tak asi nejvic na foru zde... Manual to asi nevyresim. 2325 jsem nemel dal jsem teda zatim aspon 2025.Opet Pakistan takze desinsekce/fekce/, deratizace doufam probehla uz na poste...Casio delalo o cca. 10let pozdeji toto a ten casovy odstup umoznil LCD bez mezer a radku coz Seiku predtim neslo?1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpgTak toto si maximálne trafil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Dvě stránky zpátky jsem ukazoval hodinky Head Super G a protože byla zmiňovaná přesnost, po měsíci jsem je porovnal s rádiovými Wave Ceptory. Výsledek je + 23 sekund. Pro porovnání jsem měřil přesnost ještě čtyř G-Shocků, tady jsou výsledky: G-2900: + 16 sekundGD-350: + 16 sekundG-9000 Mudman: + 24 sekundDW-9052: + 26 sekund Takže ty Heady takový průměr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 zajimavy jak nektery casia jdou podle plotu a jiny docela presne i bez radia. ted teda mluvim o svych. ty mudmany a dw - to je taky skoro na hrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Jak jsem avizoval vedle ve vlakne pridavam dnes snimany novy prirustek S770 SDGA002 .Bohuzel jsem se dostal domu pozdeji nez sem ocekaval(denni svetlo pryc), a tedy opet umele osvetleni a nefotak...Snazil jsem se tak aspon tak...malem citelne az za rohem a to jeste zrovna dochazelo k "preklopeni - prekresleni..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Tenhle typ displeje vypadá fakt zajímavě a hlavně je to funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Ty pozorovací úhly jsou naprosto úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Jak jsem avizoval vedle ve vlakne pridavam dnes snimany novy prirustek S770 SDGA002 .Bohuzel jsem se dostal domu pozdeji nez sem ocekaval(denni svetlo pryc), a tedy opet umele osvetleni a nefotak...Snazil jsem se tak aspon tak...AA1.jpg AAA1.jpg B3.jpg D2.jpg L1.jpg X1.jpgmalem citelne az za rohem a to jeste zrovna dochazelo k "preklopeni - prekresleni..." z1.jpgKrasota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olegunar Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 (upraveno) Meister Anker Piano game. Moc info k ním zatím nemám, ještě netuším jak vše ovládat, ale jsou to jinak naprosto netknuté hodinky. Upraveno 12. ledna 2019 uživatelem olegunar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se