... Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. W-202-1AVEF do sauny. Ale stále nějak nemohu pobrat tu jejich "velikost"... 1
ladvach Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června A1000D-7EF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
t2 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Po hodně dlouhé době něco z dáli. To už zase změnili celní podmínky? Je to z "mimoEu" a celníci nic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Bravo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
t2 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
casiotron Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června V životě jsem nic takového neviděl a teď na ebay nějaký prodejce sype jeden kus za druhým. A pokaždé se mu prodají docela dobře. Jsou moc hezké, zajímalo by mě, co je v tom za modul. 1
t2 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Jsou v tak hezkém stavu, že je nechci otvírat dokud běží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Nevím jestli je pásek původní. Zdá se mi že není, ale nechám ho tam.
jendazhor Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Zajímavé. A není to číslo "7 80" na nálepce na dýnku jakože 7. měsíc roku 1980?
casiotron Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června To by mohlo být. Ale v roce 1980 byly takové hodinky totál out.
MartyH Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Nemůžu si pomoct, ale na mě to působí jako modernější produkt. Už jen ten přelep dýnka mi na počátek 80’ nesedí. Jde jen o můj subjektivní pohled samozřejmě. Každopádně to nemění nic na tom, že je to velmi pěkný kousek.
t2 Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Na mě dělají dojem sedmdesátek. Jsou kovové a sklo je sklo. Navíc font displaye je takový až starobylý. Jako by z doby kdy modul nebyl úplně out.
Harwey Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Od tohoto predajcu? https://www.ebay.co.uk/itm/286863247467 Rovnaka nalepka, tu je aj foto modulu
MartyH Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června S tím displejem máš pravdu. Tak já nevím… Sent from my iPhone using Tapatalk
jendazhor Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Ten modul, podle fotky na ebay, vypadá na dobu někdy na konec 70. let, ne? Švýcaři na tuhle svou "digitální éru" nebyli následně moc pyšní, tak třeba se jednalo o nějakou menší sérii, kterou někam založili (Japonci je tehdá tržně dost válcovali) a někdo jí teď vytáhnul na světlo. Řemínek se mi, podle fotek, jeví jako nový.
t2 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 21 hodinami, Harwey napsal: Od tohoto predajcu? https://www.ebay.co.uk/itm/286863247467 Rovnaka nalepka, tu je aj foto modulu Já bral tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se