lub Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) čau kluci, lub má zase nový digi, tentokrát anadigi = dnes ze singapuru dorazily AEQ-200W. horká novinka, hned jak se objevily, tak jsem věděl že je zkusím a jsem možná jeden z prvních nosičů na světě - první dojem velmi pozitivní, jsou robustní a přiměřeně (dost) velké, dobře seděj na ruce.- povedený modul známý z více digi modelů řady AE + přidaný ručky a v menu na konci položka HS na jejich seřízení.- podsvícení - bílé ledky zvedají celkový dojem oproti oranžovým v řadě AE, jsou slabší než ve W-735, velmi příjemné.- přehledný a dobře čitelný displej, nahoře "subcifr" s worldtime a odpovídající zónou na mapě.- skeletové bílé ručky skvěle čitelné v šeru nebo pod ostrým úhlem a přitom neruší čitelnost displeje. celkový vzhled parádní, jako minus vidím málo chráněné plastové sklíčko a "jen" WR100, ale to zkrátka k téhle řadě (a ceně) patří.popravdě, kdyby měly minerál a wr200, tak se klasický anadigi g-shocky nechytaj porovnání s kráskami w735: Upraveno 1. září 2016 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) No tak paráda a velká gratulace. Ať ti hezky slouží. Já je ještě zatím nemám... :-( Jinak všechny hodinky, které kdy byly podrobeny velmi přísným kritériím Frostie-testu měly max WR 50 a bez problému to daly, takže já vidím WR100 jako až nesmyslně nadbytečných... Upraveno 1. září 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 ...můžu se optat, co takový Frostie-test obnáší ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Zkus zapatrat po fóru. Nicméně je toho podstatně více, než by hodinky měly papírově zvládat. Skoky do vody, sprcha,sauna, tobogán, ponor do 3 m... Toto vše bylo např. provedeno s F91W, bez ztráty čehokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 ...zapátrám...někde jsem to zahlídl, jen to najít...ale ten zevrubný výčet stačí...dík ...todle ty moje zvládají s přehledem... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 To asi zvládají, ale ten výčet byl pro hodinky s WR max 3 bar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 ...aha...no to je fakt...ty moje mají 10bar, takže to musí zvládat.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 http://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/W-736H-1AV/ Take poor mans G-shock povedal by som,.... ulakomil som sa na ebay a zatial spokojnost, za tie peniaze super. Keby mali plnohodnotny svetovy cas tak su dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 W-736H-1AV jsou na cestě, tak snad zítra budu vědět více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Tak jsou doma... no, jak to rict. Z obrazku to neni videt, ale cislice jsou fakt obri. Az budu na pc, dam porovnavacku s timexama a mudanama. Funkce je to klasicka w735,ale! Svetlo jako baterka pouzit nepude-pro sviceni se displej zinvertuje. Nj, ale polarizacni folie nezasahuje az do samych rohu, takze uplne rozky trosku prosvicuji, vypada to lacine. Celkove hodinky vypadaji lacinejc nez predchudce, ale citelnost je o level vys. Zpracovani je stejne jako predchudce,ale cisty displej lacinost evokuje. Mam cernou barvu, protoze z obrazku mi barevne verze pripadaly jeste lacinejsi s barevnym spodkem hodinek. Ale za 1090 vcetne posty, dobirky a 2 lete zaruky je to dle meho vyborny kup. Ted uz vim, ze i gecka jsou problemy,tak zaruka neni tak uplne od veci. Fotky posleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 tak co ty fotky? zinvertování displeje u LED podsvícení si nějak nedovedu představit. ale fajn, aspoň se už jimi nemusím zaobírat. jinak já dnes nový přírůstek - AE-2100 = WR200 verze známých AE-1000. vzhled super, příjemný překvapení. hodně teda dělá ten oranžový řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Nj, porát. Nevím jestli je to Mudmanama jako takovýma, protože třeba i klasické G9000 měly oproti GW9400 Rangemanům kontrastnější displej a tyhle GW9010 mají taky větší kontrast jak W736. Rozdílné pozorovací úhly jsem neshledal. W736 jsou vyšší jak Mudmany. Chybějící Snooze funkce je naprosto nepochopitelný fail. Upraveno 23. září 2016 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 lub: když porovnáš AEQ-200W s AE-2100, tak funkčně je modul shodný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Nj, porát.se nečerti , dík za fotky.ta jednoduchost displeje je stejně nejlepší, vše se jinak brzo okouká a pak to překáží. to samé s funkcemi, ty základní mi vyhovují asi nejvíc. mít klasický podsvětlení, tak jsou z mýho pohledu ideální levný digi.třeba ty AE2100 vypadají podstatně lépe a dráž, ale modul 735 ocením víc.AE a AEQ mají víceméně shodný modul. jedny zřejmě půjdou. no, možná oboje. jako jsou fajn, ale absolutně neunosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Zatoužil jsem vyzkoušet bílé g-shocky, tak jsem si pořídil GA-100L-7AER a musím říct, že jsou fakt super. Jsou dost veliký a na první pohled zaujmou, s čímž jsem při koupi počítal. Trochu jsem se obával negativního displeje, ale je v pohodě čitelný a krásně kontrastuje černý ciferník s bílým zbytkem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Tak jsem neodolal: Bezel za ty roky je trochu popraskaný takže na denní nošení to nebude. Proto půjdou hezky do hodinkovnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Moc pěknej úlovek,gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 ať ti hezky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Tak se mi tak nak zalibily tyto stare Alba, a mam dotaz: nevi nekdo, jde o plast nebo sklo?A nez se jich od eBay dockam, ze bych jiz vedel... Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Vzhledem k tomu, že ta značka spadá pod Pulsar a tím i Seiko (ten modul býval v hodinkách obou značek), tak by to mohl být minerál, ale na stopro to říct nemůžu, v ruce jsem je nikdy neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se