travex Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Není to jednoduché, to si člověk pořídí Citizen D160, aby zjistil, že vlastně potřebuje i D060, protože Citizen Windsurfing jsou jednoduše moc fajn řada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Bomba!Nejen 5etter do toho šlape! Jen tak pro zajímavost, kolik ta windsurfingová řada čítá modelů, abychom věděli, na co se máme těšit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Když nepočítám varianty stejného modelu, tak z této doby ještě 2. Ale sakra, až teď jsme si všimnul, že nefunguje pípák. Sakra, to mě docela štve, co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Hodinky bez pipaku jsou k nicemu. Napisu ti adresu, posli mi je a ja je vyhodim. Ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Ty bys to neroztřídil na kov a plast, takže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Já bych to zkusil nastavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Nastavil, nejede, ověřeno podle videa na youtube. Jsem sice prostý člověk, ale občas mám i světlé chvilky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Tak jsem to nemyslel, netušil jsem vadu kusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Asi je otevřu, jestli nechybí taková ta pružinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Jelikož A259 se kvůli chybějícímu těsnění pod víčkem baterky nedají běžně nosit a A914 jsou ve stavu nových, ...Teda, ty mi dáváš! Jeden kousek hezčí než druhej. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Asi je otevřu, jestli nechybí taková ta pružinka.Aha, to sem myslel zes delal jako prvni... Asi tak 2/3 techto prislo prave bez "piezo spring" takze jsem musel nahrazovat.Ne vsude je to reseno pruzinkou nekde byva ocelovy tvarovany jazycek a uz se mi i stalo, ze byl piezo natolik poskozen ze byla chyba v nem.Kdysi jsem namotaval na jehlu tenky ocelovy dratek a slo to tim nahradit(a mel jsem to lepsi nez tady viz. obr. tam), nyni uz mam zdroj pruzinek zajisten... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Dík za tip, rozdělal jsem je a pružinka je na svém místě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Hmm, a v jakem stavu je piezo transducer ? zkus prilozit na jine funkcni, anebo opacne z jinych funkcnich... dal by asi nasledovalo mereni zda je vubec signal/napeti na te pruzince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Musím ti velmi poděkovat, že ses mě tu tak ujal. Piezák byl na kontaktu poškrábán od blbě zahnutého plíšku, co zajišťuje baterku, takže se ho pořád dotýkal. Srovnal jsem to a vše už pípá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 jj neni zac, hlavne ze pipas, taky mam rad funkcni zvuk.Nekdy to je takovato blbost. Mne treba jedny Cit. C320 otocnym dotazenim "hrat" prestanou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Dneska dorazil malý balíček z Uzbekistánu. Pěkně zabalený, zapečetěný, plno celních serepetiček. A v něm toto. Ale tyhle hodinky samoté mě vůbec nezajímají, zajímají mě pouze jejich střeva, protože: Takže otevřít Modul vypadá solidně Za minutu bylo hotovo a Primky jsou na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Na Uzbekistán parádní práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 jo hlavně ta vývrtka.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Normálně ''opravuju'' sovětské stroje pomocí kombinaček a kladívka, tady jsem byl raději opatrnější, vzhedem k citlivosti modulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Dá se to opravit i vrtačkou, ale hrozí ztráta modulu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se