Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

>Frostie  -Neni narazka na mne^_- asi ne to sem myslim jeste neudelal, ale je fakt ze....  O_O 

... a o nejakych Marlinech bych i uvazoval.

Upraveno uživatelem akai
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono když za pět měsíců nakoupíš šestery digitálky a to ještě nemluvím o dalších dvou mechanikách, to už je nejvyšší čas se nad sebou trochu zamyslet...

Doteď jsem nechápal, jak se někomu může nedařit přestat kouřit. Teď už to pomalu začínám chápat... 

Vás nepotěším, paní 5etterová, stále digitálky, stále digitálky.

f5mDLHX.jpg

Upraveno uživatelem travex
Odkaz ke komentáři

Já jsem si k digitálkám šel jen rozšířit obzor. Jen se rozhlédnou, něco přiučit, ale hlavně nadechnout před dalším nákupem mechanik. Procitnutí je rychlé a vody digitální jsou zrádnější, než vody mechanické :flex:  Nepřeberné množství lahůdek všeho druhu a velice lákavé ceny..........

Odkaz ke komentáři

Dnes Seiko M354-5020.. ještě se klepu radostí, tak aspoň pár rychlo cvaků. Sluší se říct, že je mám jen díky gentlemanům tohoto fóra a to AndyAaron a Frostie. Znovu jsem si připomněl jedno hezké pořekadlo "líná huba, holé neštěstí" :) Pánové děkuji :notworthy:

Jinak hodinky v opravdu parádním stavu, jen opravdu pár vlásečnic.

1. Pošťačku mám chuť uškrtit :rifle:

post-6808-0-11370700-1497555709_thumb.jpg

2. Bez CLA, pomalu se zlepšuje nálada...

3. Dostavuje se lehká arytmie.... jsou boží ;)

post-6808-0-43647400-1497555900_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dovolim si poznatek k poste, nase bezna postacka naprosto v poho (dokonce si u vetsiho balicku odemkne schranku...).

Bohuzel nektere i male balicky rozvazi jina posta - depo, a tady to byla hruza, baliky koncily na dvou ruznych postach takze sem radeji volal zda jej tam maj fyzicky at nejezdim 2x...

Po dohadech zda s balikem zde vubec byli ci nikoliv jsem nashromazdil nekolik foto z kameroveho systemu zaslal na reklamace, zasel i na dodaci postu taky reklamace a ejhle zmena dorucovatele a je po problemech.  Teda zatim nechci to zakriknout.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jo vím, že někteří nemají ty negativy rádi, ale zase v určitých případech jsou právě negativy designově krásně zakomponované. Třeba v tomto případě by klasický display působil strašně rušivě, takle to krásně zapadá. Inu už i Gshock není jen ultimátní tool, ale také designovka a je to vidět čím dál víc, musí se lidem prostězavděčit i designem a ne jen funkcemi a odolností :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...