akai Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 (upraveno) >Frostie -Neni narazka na mne ? ^_- asi ne to sem myslim jeste neudelal, ale je fakt ze.... O_O ... a o nejakych Marlinech bych i uvazoval. Upraveno 13. června 2017 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Akai - ne ne, v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Tak ono když za pět měsíců nakoupíš šestery digitálky a to ještě nemluvím o dalších dvou mechanikách, to už je nejvyšší čas se nad sebou trochu zamyslet...Doteď jsem nechápal, jak se někomu může nedařit přestat kouřit. Teď už to pomalu začínám chápat... Vás nepotěším, paní 5etterová, stále digitálky, stále digitálky. Upraveno 13. června 2017 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Vás nepotěším, paní 5etterová, stále digitálky, stále digitálky. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Já jsem si k digitálkám šel jen rozšířit obzor. Jen se rozhlédnou, něco přiučit, ale hlavně nadechnout před dalším nákupem mechanik. Procitnutí je rychlé a vody digitální jsou zrádnější, než vody mechanické Nepřeberné množství lahůdek všeho druhu a velice lákavé ceny.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Jj, plně tvé zalíbení chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Dnes Seiko M354-5020.. ještě se klepu radostí, tak aspoň pár rychlo cvaků. Sluší se říct, že je mám jen díky gentlemanům tohoto fóra a to AndyAaron a Frostie. Znovu jsem si připomněl jedno hezké pořekadlo "líná huba, holé neštěstí" Pánové děkuji Jinak hodinky v opravdu parádním stavu, jen opravdu pár vlásečnic. 1. Pošťačku mám chuť uškrtit 2. Bez CLA, pomalu se zlepšuje nálada... 3. Dostavuje se lehká arytmie.... jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Parádní akvizice, i já díky za důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Tak jsem rad, ze mas radost. Uzivej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Pěkný. Těším se na recenzi, která blíže rozvede, co znamenají ty nápisy "Memory bank Calendar"Já mám teda arytmii z té pošťačky. Chybělo málo, a mohl je mít první náhodný kolemjdoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Recenze bude o víkendu Ta pošťačka je hrozná. Za poslední čtyři roky to dá na slušnou knížku. Před rokem, jsem si dovolil postěžovat na hlavní Poště. Je to ještě horší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Dovolim si poznatek k poste, nase bezna postacka naprosto v poho (dokonce si u vetsiho balicku odemkne schranku...).Bohuzel nektere i male balicky rozvazi jina posta - depo, a tady to byla hruza, baliky koncily na dvou ruznych postach takze sem radeji volal zda jej tam maj fyzicky at nejezdim 2x...Po dohadech zda s balikem zde vubec byli ci nikoliv jsem nashromazdil nekolik foto z kameroveho systemu zaslal na reklamace, zasel i na dodaci postu taky reklamace a ejhle zmena dorucovatele a je po problemech. Teda zatim nechci to zakriknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Poskytnul jsem Poště video se spurtem na kole. Bylo to na trikot... Sagan hadr Vysledek, nemáme lidi bla bla bla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Pěkný. Těším se na recenzi, která blíže rozvede, co znamenají ty nápisy "Memory bank Calendar"Recenze zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/107938-seiko-m354-5020/&do=findComment&comment=1945314 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Jednodušší verze Gulfů - GN1000B-1A, klasické Gulfy GWN jsou o level výš, ale tyto mají alespoň fakt pěkný cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Hezká nová akvizice, mně osobně by vadil jen ten negativní displej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Jo vím, že někteří nemají ty negativy rádi, ale zase v určitých případech jsou právě negativy designově krásně zakomponované. Třeba v tomto případě by klasický display působil strašně rušivě, takle to krásně zapadá. Inu už i Gshock není jen ultimátní tool, ale také designovka a je to vidět čím dál víc, musí se lidem prostězavděčit i designem a ne jen funkcemi a odolností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 To jo, designově je to tuze ok, čitelnost bohužel trpí. Ale jinak parádní stroje. Kupovals na ebayi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se