Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Diky, zatim to jde. Ta oranzova je takova hodne vyrazna :)

Jinak, chtelo by to AR na skle. A taky ten displej ma takovej nadech do oranzova, tak je skoda, ze podsvetleni neni oranzove, ale zelene. Ale je to klasickej iluminator a ne jen diodka jako treba na Rangemanech (tam to beru pri cene hodinek jako fail).

Na ruce ale sedi skvele a zatim si je uzivam ;)

Odesláno

Tak tak, jsou to ty M5610R od Lukyna :)

To jsem si myslel hned, jak jsem je tu uviděl. Vypadají fakt zajímavě. Docela bych rád viděl, jestli ten displej je opravdu trochu do oranžova oproti klasickému modelu. 

Odesláno

Skvělej nápad, Andy. Určitě tomu nestojí nic v cestě. Myslím, že jsme dokonce oba byli na letním pražském srazu, jen jsme se nesešli u jednoho stolu :D

Odesláno

:guitar: Jen takový rychlocvak. Obsah si zaslouží vyfotit něčím důstojnějším, než je mobil..

Jestli to jsou ty, co si myslím, tak se těším na foto. High End mezi digi.

Odesláno

jj to nas bude vic...

a ja tedy pridam jedny A708 ktere se mne hodily do "kolekce" Byly za $10 tak sem to riskl i pres nepriznivy popis.

Byly mezi dalsimi 10 -na vyhozeni... Posta dalsich 15 , ale ta tedy prekvapila : 6.2. NLpost a rano zvonil InTime...

Chtelo to ocistu atd., a ted uz plne funkcni.

Maji zajimave hrube vypoukle sklicko, ktere se mi zda zvetsovat a celkove lame lom pohledu(foto nezachycuje verne).

Par rychlomobilnich foto...

post-46138-0-37534400-1518095934_thumb.jpg 

World Time ted tedy takto A708-M158-A718 (A239 mam zatim jen v provedeni Armitron, tak sem to k nim nedal...)

post-46138-0-31732900-1518096079_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...