Kristian.nov Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 V 2. 2. 2022 v 7:28, casiotron napsal: Tak si hlavně neutrhni kontakty k repráku. Já si takhle jedno vedení poškodil... Šel jsem na to se zkušenostmi z Casií a ono je Seiko zas něco jinýho... Díky za varování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Další kolo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Casio DEP-510 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 (upraveno) SPRÁVNĚ! Dorazily chvíli před odchodem do práce na nepůvodním Casio tahu. Nebyl čas na jeho úpravu, tak jsem je přehodil na orig gumu a hurá s nimi do práce: Zase další do série: Upraveno 3. února 2022 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 (upraveno) Na téhle řadě Casia se mi vždycky líbilo, jak "potápěčsky" vypadají. Vidím v nich ty batyskafy, otvory do ponorek, staré potápečské instrumenty, kapitána Nema... Pěkný krásnokousek. Upraveno 3. února 2022 uživatelem jendazhor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak, tak, pohled uchvatny - opojny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 V 2. 2. 2022 v 19:35, Josef01 napsal: Hamilton udělal k 50 výročí hodinek Hamilton Pulsar nový model z nerezové oceli a safírovým sklem s antireflexem (klasika 100m), který chtěli co nejvíce přiblížit původnímu designu hodinek a displeje a nazvali je PSR (evidentní zkratka Pulsar). Parádní video se 70 tých let o hodinkách Pulsar (kopírováno z VHS kazety) a jedno reklamní. Hodinky garantovaly přesnost 60s/rok, ale ve skutečnosti dosahovaly přesnost kolem 30s/rok, na tu dobu parádní výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Ty videa jsou bomba,mel jsi to dat do LED digitalek.Skoda ze pulsary mi ve sbirce chybi a chybet asi budou.I kdyz ty novy se za urcitej peniz koupit nechaj,uz to proste neni ono.Protoze prvni original je jen jeden.A dat hruzu penez za stary je mega risk,muzou kleknout kdykoli.Pak uz jen koupit repliku modulu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Výmena Garmin fenix 3 za fenix 6 PRO pred Vianocami v akcii na amazone. Teraz váham či som nemal vydržať a čakať na sedmičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) Chci se zeptat odborníků na Casio (hlavně asi @casiotron), do čeho se dával modul 683? Včera mi dorazily Casio FS-60W z Japonska. Těch Film Watch se dělalo spoustu, ale o tomto modelu jsem vůbec nevěděl. Je trochu podobný FS-10, ale má víc funkcí (např. timer) a je v něm modul 683. Stály jen 100 yenů (necelý dolar), ale asi byly spoustu let na někde ve výloze na sluníčku. Jsou v hrozným stavu. A potřeboval bych nový displej. A taky pásek, ale to asi nebude takový problém. Upraveno 24. února 2022 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Takhle to vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Obávám se, že funkčně to bude nejblíže k LA670WEA-1 ,ale ten display sedět nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Nové Marliny do sbírky Casio W-23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 V 24. 2. 2022 v 9:55, Hantronix napsal: Chci se zeptat odborníků na Casio (hlavně asi @casiotron), do čeho se dával modul 683? Vypadá to, že jenom sem, žádné další informace jsem nenašel. Modul 683 i typ FS-60W jsou ze září 1987, verze tohoto typu potom jsou 1A a 1B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Díky za info. Jen teď nevím, jestli koupit LA670, jako dárce orgánů, jen kvůli displeji, který tam nakonec nemusí pasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Podle mě tam nebude pasovat. LA670 jsou moc malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Asi máš pravdu. Mám tady LS652 a ten displej je výrazně menší. Ty LA670 budou asi podobně velké. Displej v FS-60 má 20x10 mm. Chtěl jsem vyzkoušet displej z FS-10, je stejně velký, ale je úplně jinak zapojený. Je to škoda. Těch FS-60 je asi hodně málo, tak ten displej asi neseženu. Dal jsem do nich baterku a asi budou funkční. Displej se snaží ve spodní části něco zobrazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Ty FS10 asi budou odpovídat funkčně i displayem modulu 350/695. Ty FS60W jsou asi rare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 DW-291 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se