sta Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 tak potom co jsem mel chvili putovni G-shocky jsem zjistil ze vlastne potrebuju hodinky se stopkama. Tak jsem si poridil tyto levny Casia: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Včera jsem se neudržel a koupil jsem si AL 190. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 tak potom co jsem mel chvili putovni G-shocky jsem zjistil ze vlastne potrebuju hodinky se stopkama. Tak jsem si poridil tyto levny Casia: Vypadají parádně Včera jsem se neudržel a koupil jsem si AL 190. Proti tomu se nedá udržet
rorda Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Moje nová akvizice pro casual styl ... Vypůjčil jsem si, s dovolením, Chorcheho fotku ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 pěkný digitálky.. Někdo má, někdo nemá ;-) Jinak jsem se asi zbláznil, protože ač jsem si myslel, že jsem z toho venku, tak nejsem. Takže aspoň jedny Géčka do každé rodiny! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dee Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Asi nejlepší value for money Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Vypadají parádně Proti tomu se nedá udržet mám z nich takovou radost, že je sem dám ještě jedou. ... tý hodiny rozdílu jsem si všiml až teď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 mám z nich takovou radost, že je sem dám ještě jedou. ... tý hodiny rozdílu jsem si všiml až teď. ty AL180 jsem měl jako své první casio digi, s nostalgií vzpomínám (cca 1993). po letech na nich odešel ten chrom a zahlušil jsem je tím, že jsem je nechal nabíjet v blízkosti 100w žárovky - zkrátka se usmažily . ale už měly své odžito, byla to jejich nechtěná kremace.
lub Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) a fotečka by nebyla? to už je člověče historie...tak 13let ..kde by mě tehdy napadlo, že si na ně ještě dnes vzpomenu. e: ale uznej, jsou hezčí než ty černý, ne? dokonce jsem se s nima v 94´ na Istrii potápěl (šnorchloval, max 5 metrů). Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem lub
t2 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 ale uznej, jsou hezčí než ty černý, ne? jo to jsou
t2 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Tak včera jsem měl šťastnej den. Přišly mi poštou dvoje hodinky. Casio 54QS16 a Elektronika 5 v plastu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Ty ELEKTRONIKY v plastu jsem viděl kdesi na e-bay. Jsou zajímavé. Mají v sobě modul, který se používal i u digitálních PRIMek, co jsem kdysi měl a které jsem propásl na Aukru
t2 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Jo jsou z ebaye a ty primky jsou zase tady tak do toho!
siwi Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Jo, to je přesně ono. Díky za ten tip, budu o nich uvažovat.
KralJan Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Taky přidávám fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se