EDYMI Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Moje prvé a zatiaľ jediné Hodinky z rady G-SHOCK. Používam ich ako športovo, voľno časový merač času. Veľmi sa mi páčia z hľadiska dizajnu a hodnota cena/výkon tiež nieje na zahodenie.
siwi Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Také se rád pochlubím novými přírůstky do sbírky. Jelikož jde ale o hodinky, které se tématem hodí do jiného vlákna, dávám jen odkaz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/860-lcd-digitalky-70-a-80-let/page__view__findpost__p__708941
Návštěvník pitrs182 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Nejsou nové, spíš staronové, páč dlouho odpočívaly v šuplíku:
gougy Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Nejsou nové, spíš staronové, páč dlouho odpočívaly v šuplíku: Super dvojka , nějaké vajíčka jsme tady hráli tak před rokem a ty Casia s měřením pulsu jsem strašně hltal v katalogu Neckermann (jiný model se stejně umístěným senzorem).
siwi Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Kdo tuhle dvojkombinaci za komunistů měl, byl jasný king
t2 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Kdo tuhle dvojkombinaci za komunistů měl, byl jasný king Já neměl vajíčka, měl jsem chobotničky a ještě digihru Casio !!! Bohužel ji nemám nafocenou.zkusím to až bude trochu času.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Já neměl vajíčka, měl jsem chobotničky a ještě digihru Casio !!! Bohužel ji nemám nafocenou.zkusím to až bude trochu času. Já měl ještě takového kuchtíka co odrážel palačinky
siwi Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Já měl taky ty chobotničky. A k nim digitálky PRIM, jejichž předobrazem byly ruské ELEKTRONIKy 5.
t2 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 Tak tady je ta digihra Casio CG-81 a moje další A656. Na tý hře to teď není vidět, ale jsou to vlastně dvě hry. První se hraje na horní půlce displaye a když přežijete do 300 bodů tak se hraje v dolní půlce. Pak se to opakuje a střídá dokola. A můj brácha měl vždy vyšší skóre což mě štvalo.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Tak já si právě objednal na E-bay Casio DB-520A. Je to samozřejmě jen pokovený plast (za těch "pár korun" mi to ale nevadí)...ale ten vzhled a hlavně vymakanost modulu 675 - to je prostě paráda
siwi Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Zrovna včera jsem na ně koukal na Aukru. Taky se mi moc líbí.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Já už na ně koukal dávno, ale do dneška jsem je považoval jen za trochu jinou verzi DB-360. Pak jsem ale kouknul na ten modul, a ten je daleko, daleko lepší. Např.: paměť chráněná heslem, databanka, kalendář (možnost chránit události jako narozeniny proti smazání), 24h countdown(s opakováním), 24h stopky, světové časy, možnost uložení záznamu na hlavní obrazovku času(23znaků)...zobrazení času v každém modu...něco jako DBC 610 bez kalkulačky, ale zato s vylepšenými funkcemi databanky a ještě daleko víc.. ..takže se dá říct, že novější DB-360 jim nemůžou konkurovat ani vzhledem, ani funkcemi. Přesně zde platí, že novější znamená horší ..nechápu, že mi to tak dlouho unikalo..jen ten pokovený plast, no ale nikdy není nic úplně dokonalé Upraveno 16. února 2012 uživatelem Chilliluk
Martin J. Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Jůůů, mé oblíbené Casio DB-520! Ty jsem kdysi nosil strašně dlouho, byly skvělé a ještě je pořád mám a pořád jdou. Jen mi prasklo právě to plastové pouzdro na "oušku", tam kde se připojuje tah a já nemůžu sehnat nějaké nefunkční hodinky abych si to pouzdro vyměnil. Skvělý výběr, ať ti dobře slouží.
siwi Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Jůůů, mé oblíbené Casio DB-520! Ty jsem kdysi nosil strašně dlouho, byly skvělé a ještě je pořád mám a pořád jdou. Jen mi prasklo právě to plastové pouzdro na "oušku", tam kde se připojuje tah a já nemůžu sehnat nějaké nefunkční hodinky abych si to pouzdro vyměnil. Skvělý výběr, ať ti dobře slouží. Příběh jak přes kopírák. Skoro mám pocit, že to CASIO takhle už vyrábí schválně. Jinak by si totiž lidi neměli důvod kupovat nové hodinky. Ty moduly jsou nesmrtelné. Několik mých kamarádů nosí už léta plastové digitálky CASIO po kapsách s utrženým řemínkem. Ale po funkční stránce jsou bez chybyčky.
Martin J. Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 To : siwi Stoprocentní pravda. Já měl snahu koupit nějaké nefunkční DB520 i tady na fóru kvůli tomu pouzdru a z nostalgie si je opravit, ale bohužel žádná rozumná nabídka nepřišla. Tyhle digi jsem měl opravdu rád a ve své době byly super.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Podle mě jsou super i dneska. Na E-bay se dají sehnat za cca 850Kč, což je pro mě cena, díky které jim dokážu ten plast odpustit a koupit si je třeba i za pár let znovu, když je budu opravdu chtít
Martin J. Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Souhlasím. A nevíš náhodou jaký je rozdíl mezi DB-520 a DB-520A? Já jsem se včera večer na ty svoje díval a mám jenom DB-520.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Podle mě tam bude rozdíl asi v osvětlení, ty novější mají zelenou LED diodu a ty tvoje asi ještě klasickou žárovičku, ne? Nic jiného v tom asi nebude.
Martin J. Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Jo, moje opravdu mají jen žárovičku, to bude ono. Díky.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Já kdybych měl ten starý modul se žárovičkou, asi bych si ho přendal do toho nového pouzdra, protože ta žárovička se mi líbí víc než ta zelená LEDka. Žárovička je klasika.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se