A10 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 DW-290 jsem tak trochu odsouval do pozadi ale potom co jsem tady o nich precetl si jedny taky koupim na vyzkouseni, jak bylo psano je to navrat do stare digi skoly a to se mi libi.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Jasně...jediné, co bych jim vytknul, jsou ty křiklavé nápisy na pouzdře - ale na to docela dobře funguje hadr namočený v ředidle...pak už jim nechybí vůbec nic
A10 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Tak jsem si je objednal DW-290 přes ebay 34USD i s poštovným do ČR a hledal jsem o nich nějaké inf. na netu a jsem velmi mile překvapen za ty peníze cool!!
lub Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Tak jsem si je objednal DW-290 přes ebay 34USD i s poštovným do ČR a hledal jsem o nich nějaké inf. na netu a jsem velmi mile překvapen za ty peníze cool!! jo, tak jsem je koupil taky. přišly jen v obálce (samozřejmě v bublinkách), takže se vůbec nezdržely na celnici a měl jsem je tu za týden
A10 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Aha, tak jsem zvěvadej za jak rychle dorazej v jakym budou stavu, snad přežijou
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Pro mě trochu ostuda, že po dlouhém objednávání různých G-shocků, zkoumání modulů a velikostí a kdo ví čeho ještě nakonec zjistím, že nakonec to nejlepší, co můžu na práci mít, mám už přes 15 let doma Ještěže jste mi je tu připomněli, díky tomu jsem si uvědomil, že jsem na ně dlouhou dobu zapomínal kvůli všem těm horším, dražším hodinkám, abych teď zase objevil, jak jsou vlastně dobrý...u hodinek do nepohody je navíc cena a dostupnost taky důležitá věc...tyhle hodinky NEMAJ CHYBU A10: určitě tu cestu přežijou, přežily ji ve stejné obálce i o hodně křehčí hodinky, které mi takhle už dorazily několikrát ...navíc já mám k DW-290 i takový citový vztah, dostal jsem je od rodičů pod stromeček, když jsem ještě chodil na základku...byly to moje první Casia. Upraveno 29. února 2012 uživatelem Chilliluk
sy242 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 v režimu timeru i stopek je nahoře stále zobrazen čas. tohle taky g-shocky nemají. Modul 1545 zobrazuje hodiny a minuty v jakémkoliv režimu.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Tak jsem se na ten modul koukal a vypadá to, že funkce jsou naprosto stejné jako u těch DW-290.
ggrand Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 To je jednou zase jásotu Lube, gratuluju k zajímavým hodinkám(jedny z nejškaredějších Casii ever ), ale tyhle funkce(i vteřinový timer) mají jak třeba DW5600,tak DW9052 a myslím i DW6900 včetně vrácení se po použití funkce na zobrazení času. Jen s tím světlem si nejsem jistý(jestli svítí jak dlouho držím,nikdy jsem to nepotřeboval).Dá se vypnout zvuk tlačítek? Protože co si matně pamatuju, tak u DW9052 to nejde. Zvuk tlačítka dycky vypne podsvícení Nechtěli totiž,aby displej pohasínal jak u Timexu.
lub Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Modul 1545 zobrazuje hodiny a minuty v jakémkoliv režimu. to je ale mezi G docela vyjimka. dw5600 byly druhý kandidátky. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34835-poradte-jake-koupit-digitalky/page__view__findpost__p__709324 Upraveno 29. února 2012 uživatelem lub
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 To jo, je to vážně vyjimka, vlastně ten modul 1545 je jen trochu jinak poskládaný, ale je to přesně to samé jako DW-290. To je taky důvod, proč jsem si DW-5600 právě objednal
t2 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Modul 1545 považuji za velice dobrý. Oproti 901 který nahradil vypustil druhý čas (který mi nijak nechybí) a dal za to illuminator a čas do datového rámečku při timeru a stopkách. Jen už nemá REM. Ale bez toho přežiju.
Pavel K. Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Tak mám taky jeden přírustek. Jde o SEIKO H 557A-5030. Dostal jsem je už dříve od táty s tím že nejdou. Dnes jsem do nich zkusil dát baterku (sice to není ta která by tam měla být,použil jsem jí jen na vyzkoušení) a ejhle Seika jedou Jsou už v dost optřebovaném stavu a pouzdro je u dýnka a čudliků zoxidované. Sklíčko poškrábané. Táta je prostě nešetřil. Byly dříve na tahu, ale ten kdesi zmizel. Bohužel nefunguje spodní čudlík na přepínání módu. Na displeji je datum a to se mě korunkou podařilo nastavit. Na další funkce se ale nedostanu. Horní tlačítko funguje - v tomto zobrazení zapíná diodu osvětlení displeje a ta kupodivu i svítí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2012 uživatelem Pavel K.
travex Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 jo, tak jsem je koupil taky. přišly jen v obálce (samozřejmě v bublinkách), takže se vůbec nezdržely na celnici a měl jsem je tu za týden Kde jsi je koupil (kdo posílá jen v obálce)? Je radost, když něco nemusí přes celnici.
lub Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Kde jsi je koupil (kdo posílá jen v obálce)? Je radost, když něco nemusí přes celnici. v hongkongu
Rodkopf Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 jen pro pobavení: nový formát - něco mezi fotografií a videem - cinemagraph... Zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
maccin Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Dnes dorazili z GB. Chci využívat na sportovní aktivity - kolo, fitness, dále pak při rybaření. Timex Ironman 5J641 - 50 Lap Solar Shock Pouzdro - Ocel ---- Vodotěsnost - 200M ---- Pásek - Plast ----Sklo - Minerální ---- Pohon - Solární akumulátor ---- Timer, 100-hodinový chronograf ----3x budík ---- 50 mezičasů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 maccin: Gratuluju, to nevypadá na malé hodinky,jak bývá u Timexu zvykem. Jsi si jistý, že pouzdro je nerez ocel? Máš nějakou fotku dýnka?
maccin Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 pouzdro je dle mě ocel, jinak diametr hodinek je 44mm. Fotografie dýnka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se