Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

DW-290 jsem tak trochu odsouval do pozadi ale potom co jsem tady o nich precetl si jedny taky koupim na vyzkouseni, jak bylo psano je to navrat do stare digi skoly a to se mi libi.

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Jasně...jediné, co bych jim vytknul, jsou ty křiklavé nápisy na pouzdře - ale na to docela dobře funguje hadr namočený v ředidle...pak už jim nechybí vůbec nicPosted Image

Odesláno

Tak jsem si je objednal DW-290 přes ebay 34USD i s poštovným do ČR :smile_anim: a hledal jsem o nich nějaké inf. na netu a jsem velmi mile překvapen za ty peníze cool!! :jawdrop:

Odesláno

Tak jsem si je objednal DW-290 přes ebay 34USD i s poštovným do ČR :smile_anim: a hledal jsem o nich nějaké inf. na netu a jsem velmi mile překvapen za ty peníze cool!!

jo, tak jsem je koupil taky. přišly jen v obálce (samozřejmě v bublinkách), takže se vůbec nezdržely na celnici a měl jsem je tu za týden :)
Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Pro mě trochu ostuda, že po dlouhém objednávání různých G-shocků, zkoumání modulů a velikostí a kdo ví čeho ještě nakonec zjistím, že nakonec to nejlepší, co můžu na práci mít, mám už přes 15 let domaPosted Image Ještěže jste mi je tu připomněli, díky tomu jsem si uvědomil, že jsem na ně dlouhou dobu zapomínal kvůli všem těm horším, dražším hodinkám, abych teď zase objevil, jak jsou vlastně dobrý...u hodinek do nepohody je navíc cena a dostupnost taky důležitá věc...tyhle hodinky NEMAJ CHYBUPosted Image

A10: určitě tu cestu přežijou, přežily ji ve stejné obálce i o hodně křehčí hodinky, které mi takhle už dorazily několikrát

...navíc já mám k DW-290 i takový citový vztah, dostal jsem je od rodičů pod stromeček, když jsem ještě chodil na základku...byly to moje první Casia.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odesláno

v režimu timeru i stopek je nahoře stále zobrazen čas. tohle taky g-shocky nemají.

Modul 1545 zobrazuje hodiny a minuty v jakémkoliv režimu.
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak jsem se na ten modul koukal a vypadá to, že funkce jsou naprosto stejné jako u těch DW-290.

Odesláno

To je jednou zase jásotu :D Lube, gratuluju k zajímavým hodinkám(jedny z nejškaredějších Casii ever :) ), ale tyhle funkce(i vteřinový timer) mají jak třeba DW5600,tak DW9052 a myslím i DW6900 včetně vrácení se po použití funkce na zobrazení času. Jen s tím světlem si nejsem jistý(jestli svítí jak dlouho držím,nikdy jsem to nepotřeboval).

Dá se vypnout zvuk tlačítek? Protože co si matně pamatuju, tak u DW9052 to nejde. Zvuk tlačítka dycky vypne podsvícení :( Nechtěli totiž,aby displej pohasínal jak u Timexu.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

To jo, je to vážně vyjimka, vlastně ten modul 1545 je jen trochu jinak poskládaný, ale je to přesně to samé jako DW-290. To je taky důvod, proč jsem si DW-5600 právě objednalPosted Image

Odesláno

Modul 1545 považuji za velice dobrý. Oproti 901 který nahradil vypustil druhý čas (který mi nijak nechybí) a dal za to illuminator a čas do datového rámečku při timeru a stopkách. Jen už nemá REM. Ale bez toho přežiju.

Odesláno (upraveno)

Tak mám taky jeden přírustek. Jde o SEIKO H 557A-5030. Dostal jsem je už dříve od táty s tím že nejdou. Dnes jsem do nich zkusil dát baterku (sice to není ta která by tam měla být,použil jsem jí jen na vyzkoušení) a ejhle Seika jedou :) Jsou už v dost optřebovaném stavu a pouzdro je u dýnka a čudliků zoxidované. Sklíčko poškrábané. Táta je prostě nešetřil. Byly dříve na tahu, ale ten kdesi zmizel.

Bohužel nefunguje spodní čudlík na přepínání módu. Na displeji je datum a to se mě korunkou podařilo nastavit. Na další funkce se ale nedostanu. Horní tlačítko funguje - v tomto zobrazení zapíná diodu osvětlení displeje a ta kupodivu i svítí :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odesláno

jo, tak jsem je koupil taky. přišly jen v obálce (samozřejmě v bublinkách), takže se vůbec nezdržely na celnici a měl jsem je tu za týden :)

Kde jsi je koupil (kdo posílá jen v obálce)? Je radost, když něco nemusí přes celnici.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes dorazili z GB.

Chci využívat na sportovní aktivity - kolo, fitness, dále pak při rybaření.

Timex Ironman 5J641 - 50 Lap Solar Shock

Pouzdro - Ocel ---- Vodotěsnost - 200M ---- Pásek - Plast ----Sklo - Minerální ---- Pohon - Solární akumulátor ----

Timer, 100-hodinový chronograf ----3x budík ---- 50 mezičasů.

Odesláno

maccin: Gratuluju, to nevypadá na malé hodinky,jak bývá u Timexu zvykem. Jsi si jistý, že pouzdro je nerez ocel? Máš nějakou fotku dýnka?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...