siwi Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Už jsem to do jednoho vlákna dal, ale sem to patří asi více. Pamatuji si, že kdo měl tenkrát ve třídě casia (cca 1982) smál se těm co měli na ruce tohle.. Mám z nich nostalgickou radost.Jo, to máš pravdu. Taky si na tu dobu dobře pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Beladona: velká gratulace jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Tak po čase se ke mě dostaly jedny digi z východního německa. Ruhla/Eurochron jsou méně známé, ale o to mě víc zajímají. A taky jedny švícary. Mondaine, čistokrevná 70. léta: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 (upraveno) Tak po čase se ke mě dostaly jedny digi z východního německa. Ruhla/Eurochron jsou méně známé, ale o to mě víc zajímají. yPB290023.JPG yPB290010.JPG yPB290040.JPG A taky jedny švícary. Mondaine, čistokrevná 70. léta: yPB290031.JPG yPB290013_2.JPGTak to je ale veliká paráda!!! Gratuluju. Jak tak koukám na ty Ruhly, nebude v nich ruskej modul z Elektronik 5? ...ale, jak teď koukám, asi ne. Ta tečka mezi hodinana a minutama má jiný tvar. Upraveno 29. listopadu 2013 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Myslím, že to není stejný modul. Podklad displaye má jiný povrch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Abych zbytečně neplevelil několik vláken: Včera jsem ulovil dva nové kousky, které jsou k vidění ve vlákně o LCD digitálkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Tyto splitky SEIKO QUARTZ H127-500A mi už nějakou dobu dělají radost . Ještě se naučit fotit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Všichni tu máte mooc pěkný nový přírůstky...a tyhle poslední seika jsou opravdu velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 I velikost je dostačující, tak je občas vytáhnu. Jenom na digitálky nemůžu najít světýlko, asi to nebylo zvykem dávat do splitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Tak já mám zase nové Edifice od Casia - EFA-129D. Zahlédl jsem je u nás v Táboře v obchodě....na první pohled normální Edifice, ale modul 5048 je docela dobře vybavený (24 h odpočet s opakováním, budíky nastavitelné na datum, 100h stopky s pamětí na mezičasy, místo trapného světového času "jen" duální čas atd.) a připadaly mi tak nějak hezčí než všechny ostatní, co tam byly - viděl jsem je poprvé, nikdy jsem na ně ani na netu ještě nenarazil. Také mají hezký a docela netradiční "negativní" illuminátor a přitom pozitivní displaj a výrazné indexy, takže analogový čas je dobře čitelný na první pohled...no prostě všechno, co jsem hledal a ještě jsem neměl ..nějak je nemůžu sundat z ruky, takže naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 gratulace, je to neokoukany hezky kousek. Jak jsou na tom s lumi? Cenu typuji na cca 1200-1500 Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) Na E-bay by ta cena odpovídala, ale u nás to bylo přece jen trochu víc - 2050,- a ještě ve slevě - mají docela poctivý tah z plných článků, a to už bývá hned dražší...ale nebylo mi těch peněz líto. Lumi je klasika Casio, dlouho nevydrží, ale když je člověk nažhaví přímo u žárovky, tak to na večer před spaním stačí, aby se člověk koukl, jak dlouho že už nemůže usnout ..já ale mám hrozně rád tuhle kombinaci illuminátoru a pozitivního displaje - to byl možná hlavní důvod je vzít - kdyby měly LEDku, tak bych je nekoupil. Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Tak já mám zase nové Edifice od Casia - EFA-129D.čéče, ty jsou fakt povedený, vůbec jsem tento typ neregistroval.sympatický na edifice je, máš záruku takový poctivý masivnosti - myslím tím full ocel a sklo, žádný plasty. no, dovedu si je představit jako velmi schopnýho zástupce anadigi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Chlapi tohle mi přišlo v nějakém konvolutu, steré Casia DB 520. Který rok by to mohl být odhadem a jakou mám do toho koupit baterku? Má to vůbec smysl - jakou mají cenu? thnx foto ilustrativní, kdyžtak vyfotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 No rok může být docela různý. Rozpětí výroby tohoto modelu je opravdu široké. Začal se vyrábět ve druhé polovině 80.let a občas je na ebay k sehnání nový až do tedˇ. Starší kousky mají klasickou žárovičku, novější už svítí ledkou. Baterka je CR 1616. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Dají se sehnat nové tak 1000-1500 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Díky za odpovědi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Každopádně děkuji za inspiraci, hned jsem jedny pořídil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Každopádně děkuji za inspiraci, hned jsem jedny pořídil ta kůže je na nich lehce extravagantní, nicméně to vůbec nesnižuje hodnotu hezkého kousku. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se