Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Frostie: přesně tak, jsou to ty MQ-24.

Jinak když si ty F-91 prohlížím a přemýšlím, tak si říkám, že funkčně vlastně mají všechno, co jsem kdy od hodinek potřeboval - čas, datum, budík, stopky, světlo a vlhkuodolnost (vodotěsnost nepotřebuju, do vody s hodinkami nelezu). Všechny ostatní hodinkový funkce jsou sice pěkný, ale nikdy jsem je vlastně nepotřeboval, je to jak s mobily - stará 5110 by mi vlastně taky pořád stačila :) Tím, jak jsou pěkně plochý, jsou vlastně i chráněný proti poškození a ani to nemusí být géčka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a jsou doma! 6.2. objednány a zaplaceny a 26.3. na poště vyzvednuty. Holt šly z daleka, až z Německa! Ale jsou tu. M15A1. Chtěl jsem je stihnout už na sraz, ale holt až příště....

attachicon.gifm15a1.jpg

paráda! Co jiného můžu udělat, než ti k nim pogratulovat?

Odkaz ke komentáři

Tak a jsou doma! 6.2. objednány a zaplaceny a 26.3. na poště vyzvednuty. Holt šly z daleka, až z Německa! Ale jsou tu. M15A1. Chtěl jsem je stihnout už na sraz, ale holt až příště....

attachicon.gifm15a1.jpg

No tak to je ale velká paráda!!! Už teď se tším na další sraz.  :notworthy:  :clap:

Odkaz ke komentáři

tak jsem si udělal radost a pořídil z Ebaye domů nový digitální budík. Jedná se o výrobek renomované značky Citizen, model RX 8217-AU, vyrobeno v Číně.

Zajímavostí pro tuto kategorii přístrojů je tzv. multi-band radio control, v tomto případě 5-ti pásmový /WWVB, DCF77, MSF, JJY40, JJY60 /, chybí tedy pouze pásmo BPC 68,5 kHz, používané v mateřské Číně. Pokud by používal budík někdo, kdo snad neví, v jakém pásmu se nachází, což si ovšem neumím představit, nevadí. Zvolí funkci Auto Search a budík si vyhledá dosažitelné synchronizační pásmo sám a seřídí se podle něj, přičemž zobrazí provedení synchronizace, sílu signálu a mapku se synchronizačním vysílačem v horním stavovém řádku velmi dobře čitelného kontrastního LCD displeje s modrým podsvícením. Pokud je uživatel standardně inteligentní, vybere před prvním seřizováním vhodné radio pásmo, ve kterém bude budík pravidelně používán a synchronizace pak bude prováděna v nočních hodinách automaticky, v případě prvního neseřízení pak max. 4x v časech 1, 2, 3 a 4 hodiny. 

Kromě času patří k dalším zobrazovaným údajům datum /s možnostmi pořadí volitelně buď MM-DD nebo DD-MM/, den v týdnu ve volitelných 5 jazycích /ENG, DEU, ITA, FRA, ESP/, čas alarmu /pouze jeden/ v kombinaci s vnitřní teplotou v °C nebo F.

Velikost přístroje bez vyklopené zadní nožičky je 10 x 6,6 x 2 cm. Typ používané baterie je CR 2032, udávaná životnost při každodenním používání je cca 1 rok.

Jinak, budík byl objednán 17/3, z Hong Kongu expedován 18/3 a dorazil včera, tedy 26/3. Bez cla a doplatku DPH.

Pro ilustraci pár vlastních foto ze včerejška.

post-15103-0-87069000-1395942659_thumb.jpg

post-15103-0-40995300-1395942665_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak tyhle neznám ani z katalogu. Hezky to zase rozjíždíš! Jaký je v tom modul? Google sice nabízí foto a odkazy, ale nemohu to dopátrat

Je tam modul 731. V katalogu 1992 vol.1 nejsou. V katalogu 1992 vol.2 je od prodejce napsaná tužkou cena 1833,- Konec produkce podle katalogů je v roce 1993 v jiné barevné verzi.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Je tam modul 731. V katalogu 1992 vol.1 nejsou. V katalogu 1992 vol.2 je od prodejce napsaná tužkou cena 1833,- Konec produkce podle katalogů je v roce 1993 v jiné barevné verzi.

díky za perfektní doplnění info!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak teď sám nevím, které.

Mudmany mají kontrastnější displej, ale na houby tlačítka, až jsem zapoměl jak moc (měl jsem je v minulosti ve 2 verzích). Víc se mi líbí, ale funkčně to není ono. Sice jsou menší, ale přesto mi na ruce nesedí tak perfektně jako Risemany.

Rangemany...ach ta velikosti :( Jinak asi nej digitálky, co jsem měl. Hmm... nechám to pár dní uležet a uvidím. Jak to vidíte vy?

post-11518-0-89765300-1396871787_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

taky nevim čéče. na to, jak jsou ty rangemany velký, tak mají dost malý číslice, to by mi asi vadilo. překvapuje mě horší displej, jak píšeš. nechceš se tady o nich a jejich funkcích trochu rozepsat?

jinak gratuluji k novým kouskům a jsem zvědavej, kterým dáš přednost. ale osobně nedávám naději ani jedněm :D

Odkaz ke komentáři

Vše až časem. Zatím musím nastudovat návod. Jinak podsvícení není zas až taková bída, jak by se mohlo zdát. Je docela jednolité a hlavně to není superled, takže se na to dá dívat i v noci aniž bys měl mžitky v očích. By mě zajímalo, co je na nich tak těžkého. Na plastové digitálky jsou celkem těžké.

Velikost číslic moc neřeším. Nemám s tím problém, ale máš správný postřeh. Přítelkyně jasně ukázala na Rangemany jako na pěknější, takže zůstavají doma. Asi jsem prase, jinak si nedokážu představit, jak můžu za jeden den takle zajet objímku přečuhujícího řemenu :D Další fotka ukazuje rozdíl v kontrastu.

post-11518-0-59411400-1396945614_thumb.jpg

post-11518-0-21549200-1396945615_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...