Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 19:00, t2 napsal:

Tak dneska tři nové kousky. Foto asi v sobotu.

No, ty to teda dovedeš udělat zajímavý  :D Už jsem napjatej jak struna.

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 19:00, t2 napsal:

Tak dneska tři nové kousky. Foto asi v sobotu.

no twl, to je masakr. Hořím nedočkavostí!

Odesláno

No dva jsou v plastu a jeden v kovu. Ale ten kovový zatím neběží. Prý kdyby se nepovedlo je rozběhnout, je tu možnost vrátit je. Tak by mi zbyly jen dva nový kusy. Tak uvidím.

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 20:34, t2 napsal:

No dva jsou v plastu a jeden v kovu. Ale ten kovový zatím neběží. Prý kdyby se nepovedlo je rozběhnout, je tu možnost vrátit je. Tak by mi zbyly jen dva nový kusy. Tak uvidím.

tak přeji hodně štěstí a i tak se těším na prezentaci

Odesláno

Tak je to tady: V jednom bazaru jsem našel tyto DW 403 a TC 600. Neměl jsem u sebe víc než 150 korun. Ale věděl jsem, že je tam nesmím nechat. Tak jsem sehnal a podojil bankomat a jsou doma. Ty TC 600 byly bez batt a já se bál, že budou k.o. Nakonec se ukázalo, že funguje úplně všechno: světlo, pípání i panel sensor. Bohužel kromě polí s čísly 1 a 7. No co no. Pořád fajno. A poslední přišly poštou plastovky s digihrou. Ty mi zatím chyběly. Původně jsem si myslel na nějaké Casia, jenže jejich ceny jsou nereálně vysoké.

post-673-0-45399100-1413038394_thumb.jpg

post-673-0-36968100-1413038418_thumb.jpg

post-673-0-34897800-1413038453_thumb.jpg

post-673-0-00215000-1413038472_thumb.jpg

post-673-0-20944500-1413038483_thumb.jpg

Odesláno

ty první dvoje mne až tak neberou, i když proti gustu...Ale u těch TC 600 s dotykovým displejem jsem poslintal klávesnici... :)  Celokovové, relativně neporušené. Gratuluji!

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

t2: všechny tři kousky jsou parádní, ale pro mě ty TC-600 nejlepší z nich..škoda těch nefunkčních polí 1 a 7, ale třeba by to šlo ještě nějak poladit..podle mých zkušeností to, co vypadá neopravitelně, je většinou prkotina, a ze zdánlivé prkotiny bývá většinou velký problém...z toho usuzuji, že by to mělo jít :-)

Odesláno

Super, oboje vzácná Casia!

V 11. 10. 2014 v 14:41, t2 napsal:

Tak je to tady: V jednom bazaru jsem našel tyto DW 403 a TC 600. Neměl jsem u sebe víc než 150 korun. Ale věděl jsem, že je tam nesmím nechat. Tak jsem sehnal a podojil bankomat a jsou doma. Ty TC 600 byly bez batt a já se bál, že budou k.o. Nakonec se ukázalo, že funguje úplně všechno: světlo, pípání i panel sensor. Bohužel kromě polí s čísly 1 a 7. No co no. Pořád fajno. A poslední přišly poštou plastovky s digihrou. Ty mi zatím chyběly. Původně jsem si myslel na nějaké Casia, jenže jejich ceny jsou nereálně vysoké.

Odesláno
  V 7. 10. 2014 v 12:53, wizard-ov napsal:

Konečně mě mohou na dálku ovládat ještěři z pekel (rozuměj z Mainflingenu)  :)

No, ty moje - úplně stejné - mají ještě pošťáci ve své moci, ale taky už se těším..:o))

Odesláno
  V 11. 10. 2014 v 14:41, t2 napsal:

Super kousek,gratulace....................

Odesláno

Arnette ?!?- byly v nejakem konvolutu,ktery jsem koupil,inverzni display,moc hezky design,stopky,alarm,timer a pekny gumovy remen...uvidime,jestli se dostanou na zapesti,nebo pujdou. Nekdo nejake info? uje9etem.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...