Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Nevim sice, jak dopadli zamyslene nakupy drevenych hodinek, ale pevne doufam, ze cervotoc nezvitezil. Pokud nekdo z vas chce (stejne jako ja :) ) zkusit stesti, tak ... Www.ol4you.cz

Je tam takova drobna soutez prave o tyto hodinky :D

• po měsících...
Odesláno
  V 7. 8. 2013 v 8:22, rammi napsal:

Co říkáte na tohle?

http://www.wewood.cz/cs/eshop/produkt/wewood-voyage-beige

Pořádný kus dřeva na zápěstí? A za 3000 bych to možná i vyzkoušel ;)

Doporučuji proklikat i ostatní modely na tom webu.

to jsem dával do Humoru před týdnem...

• po měsíci...
Odesláno

Chalani, som skor sledovatel fora ako prispievatel, ale narazil som na http://www.wewood.cz/cs/ a pri tom ma napadlo, ze by mohlo byt celkom realne dat si svoje vlastne drevene hodinky aj vyrobit. co myslite? mame mnoho sikovnych rezbarov, z ktorych by sa do toho urcite niekto pustil, potom je to uz len o strojceku a poskladani... alebo do toho vidim moc malo? 

Odesláno

Zajimavej nápad. Ale proč dřevo opracovávat do stejnejch tvarů, jako je kov a plast? Co třeba, krom kresby dřeva, přiznat i kůru? Například kořen vřesovce ( briar ), který se používá na dýmky by mohl vypadat opravdu dobře... Nevím ale, jak by se hodil, nebo nehodil pro výrobu hodinek... Myslím, že je docela náchylný na nárazy. 

Odesláno

No je divné,že jsme si toho nikdo nevšiml. :-(

Každopádněš pominu li praktičnost hodinek jako nápad mo to přijde hodně originální ( nepíši zvláštní jako že hnusné)

Tyto alá Luminoxy docela tvrdí muziku.

Zdroj fotografie viz odkaz na prodejce :

post-965-0-02559600-1380114907_thumb.png

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 6. 3. 2011 v 14:11, tharvi napsal:

Jak to dopadlo? Jake jsou ty hodinky?

K hodinkam jsem se dostal vicemene nahodou. Mam je asi necely rok a nemohu si je vynachválit. Nosim je temer denne. Ackoliv se na prvni pohled muze zdat, ze jsou krehke, vydrzi i pomerne hrube zachazeni (narazy, pady, prekvapive odolne jsou i proti skrabancum). Jsou velmi lehke a pohodlne. Nejsou vodotesne. Problem nastava s materialem, protoze drevo ma tendenci se roztahovat, tento problem se da vyresit zmensenim velikosti "tahu", ktere je velmi nenarocne a jednoduche. S hodinkami jsem maximalne spokojeny, jeste jsem nepotkal nekoho, kdo by je take mel a vsude kam prijdu budi pozornost.

Odesláno (upraveno)

Už asi 3 měsíce mi tuhle krávovinu cpe Facebook za zeď. Vidí, že mám v oblíbených stránkách Breitling, Omega, Tissot, etc. a tak mi na zeď naserou takovýhle šunt...

Upraveno uživatelem Tomas_2002
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Hlavně je nebrat na pálení čarodejnic. Takhle nad ránem po pár stakanech vodky by mohlo někoho zajímat, jak dobře hoří :D

Odesláno

mne to dojde jak fajn napad už mame doma K2 inline z recyk pet flaší a bambusu proč nemať kodinky ktorými sa dá v núdzi aj priložiť do krbu?

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...