Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny 

Pritelkyne leti pred vanoci do Noveho Yorku, tak me napadla otazka, co si od tama nechat privezt (hodinky)

Protoze mame v USA znamou, je tady i verze kopit pres web, nechat dorucit a nasledne privezt.

Libi se mi predevsim svycary, hodne potapky/pilotky (napr znacka Fortis, Oris apod)

Lilmit tak 30K silne ceske meny.

Dekuji za tipy!

Tom

Odesláno

Diky, za tipy. Panove, kdyby se dalo, ocenil bych i odkazy, pokud to neni proti pravidlum fora, ja nejsem znalec tak ani nevim kde bych mohl clocky hledat, krom amazonu :(

Odesláno

Já bych si z améru přivezl Hamiltony přece (i když jsou vlastně swiss).. měl bych pak dobrej, že mám americký hodinky přímo z Ameriky... něco jako s tou krabičkou od sirek z Pelíšků  :clap: (a třeba tam budou i levnější)

Odesláno

Já bych si vybral přes net, objednal ke známým a přítelkyni jen nechal vyzvednout a dovézt balíček. Myslím, že je zásadní chybou ji informovat o ceně  :frusty:

Aby se z těch 30K, resp. 25K nakonec nestalo třeba 5K. A jestli si ji jednou vezmeš, pak vůbec nemá vědět co koníčky stojí  :wallbash:

Oni když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.....

Odesláno

Zadej do googlu, najdi eshop nebo kamenno prodejnu, vyber si hodinky a posli tam pritelkyni nebo si je nech poslat od zname. Co chce presne poradit? 

Franto, proces nasledneho nakupu my byl a je jasny. Jde mi rovnou o odkazy bud na eshopy, ze kterych bych pripadne mohl objednat a nebo primo odkazy na hodinky v tech eshopech...

Odesláno

jomashop, treba Baume Mercier Capeland tam meli za dobrou cenu

Diky! neco takoveho jsem mel a mysli. Navic pri prvni registraci 20% off z prvniho nakupu! :)

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...