Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  N4M napsal:
Krucinál, proč musím mít tak malé zápěstí? Takový krásný hodinky a já bych si je mohl pověsit tak leda na krk :suicide_anim:

Žádné zápěstí není dost malé na pořádné hodinky (ledaže bys byl ještě školou povinné dítě)

aneb jak hlásá admin jednoho fóra DONT´ TRUST ANY WATCH UNDER 55 MM

Upraveno uživatelem Duke650
  • Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
  Duke650 napsal:
Pár fotek nového modelu, co poslal mailem Herr Steinhart předevčírem (pokud už tady někde jsou, sorry ...)

jestli se nepletu tak už jsou v chronoshopu skladem

Odesláno
  damankapsky napsal:
Kubsone, jsou ty Steinhart "Nav B-Uhr stainless steel" - ty s tou mimostředkou, co máš v shopu, taky v nějaké pěkné krabici?

jsou v menší černé kožené krabici, ta je v bílé papírové krabici - systém alá omega ;)

Odesláno

Na tej limitke s Etou sú tie ručičky o niečo širšie ako na Unitasoch, alebo je to len opt. klam?

To kubson - bolo by dobré, poinformovať sa o tej limitke s unitasom bez nápisov, ak to nie je problem. Ďakujem.

Odesláno
  Milan napsal:
Na tej limitke s Etou sú tie ručičky o niečo širšie ako na Unitasoch, alebo je to len opt. klam?

To kubson - bolo by dobré, poinformovať sa o tej limitke s unitasom bez nápisov, ak to nie je problem. Ďakujem.

ručičky jsou na četná přání zákazníků opravdu macatější :-)

Odesláno

věc se má takhle:

limitovaná edice pilotek s unitasem bude k dispozici pravděpodobně v lednu 2008, bude mít 222 kusů.

S automatickým modelem bude mít společné pouzdro, ar vypouklý safír a luxusní dřevěnou krabici.

Unitas bude zdoben ženevskými pruhy a modřenými šroubky.

Můstky, ručky budou ZLACENÉ! Subciferník bude trochu více zapuštěný.

Inspirace pro limitku je někde ve 40tých letech u Panerai, nějaké modely měly mít taky zlacené ručky...

obrázky jsou vizualizace, reálný prototyp bude k dispozici cca za 2 týdny

post-11-1191781113.jpg

post-11-1191781119.jpg

post-11-1191781126.jpg

Odesláno
  nachtflug napsal:
Chcel by som vediet ci uz je priblizna kalkulacia ceny . Alebo to bude zname az ked bude hotovy prototyp ?

až budu znát cenu, určitě se podělím... ale vycházel bych z ceny limitky s automatem a ještě pár tisíc přidal..

Odesláno
  kubson napsal:

až budu znát cenu, určitě se podělím... ale vycházel bych z ceny limitky s automatem a ještě pár tisíc přidal..

[/quote

je mi jasne ze cena bude vyssia ko pri prdchadzajucej limitke. Len neviem ci to zlato je cesta spravnym smerom. Nejak ma to neoslovilo. Tesil som sa na klasicke prevedenie s Unitas kalibrom a nepopisanym cifernikom..

Odesláno

Uznavam tvoj argument.... Znova som si ich pozrel a porovnal, mas pravdu.. Asi by to bolo velmi podobne standardu. Ale aj tak si neviem pomoct, to zlato mi nejak k pilot hodinkam nejde.

Odesláno
  nachtflug napsal:
Od seriovky sa velmi nelisi ani ta limitka s Etou.... alebo som si nevsimol...

tak třeba ten strojek je dost velký rozdíl ;) dále jiné pouzdro, jiný ciferník, jiné balení...

zkusím někde vyhrabat fotku těch vintage panerajů jakto vypadalo

Odesláno
  N4M napsal:
Krucinál, proč musím mít tak malé zápěstí? Takový krásný hodinky a já bych si je mohl pověsit tak leda na krk :suicide_anim:

Neresil bych to jestli mas male zapesti nebo ne - ja ho mam taky, klidne si ty Steinharty vezmu na ruku a jeste si posunu svetr nahoru aby byly poradne videt :thumbsup_anim: pokud to neni o tvem vnitrnim pocitu, ze to bude vypadat "blbe" tak bych se toho nebal. jsou to moc hezke hodinky a diky korunce (aby te neklovala do ruky) je stejne budes nuceny nosit trochu nad zapestim. takze klidne do nich jdi :thumbsup_anim:

Odesláno

Na limitku s Unitasem čekám celý natěšený. Ale tím zlatem si nejsem jistý. Originální to rozhodně je, ale není to to, na co jsem se těšil. Uvidím, jak dopadnou fotky prototypu, ale nejspíš to dopadne tak, že si pořídím "nelimitované" nebo něco úplně jiného. Škoda.

Odesláno (upraveno)

Zlacený strojek mi nedělá problém, nějak mám zafixováno, že hodinový strojek je mosazný a tedy žlutý. S ručičkama je to horší, ta zlatá tam moc nepasuje. Zlato je známka luxusu a k pracovním pilotním hodinkám se nehodí. Lepší by byl zrcadlově lesklý nebo sametově matný nerez. Vteřinová ručička se mi líbí víc, než ta baňatá u nelimitních. Modřené ručičky, použité u nelimitních jsou sice fajn, ale na černém ciferníku moc nevyniknou.

Upraveno uživatelem VS
  • po měsíci...
Odesláno

Ta limitka s unitasem je krásná. Někomu tu vadí zlaté ručky, které mne nechávají chladným, ale mě na nich nesedí něco jiného.

Poněkud mi na nich nesedí subciferní - řekněme jeho design.

Abych byl přesnější - design je :speak_cool: , ale vadí mi rozmístění indexů.

Konkrétně bych si nejraději představoval "dlouhé" indexy na pozicích 12, 3, 6, 9.

Nebo popřípadě kříž, když už jsme u těch leteckých hodinek, jehož konce by vycházely z výše uvedených indexů. Kříž samotný by byl tenčí, než dlouhé indexy, ze kterých by vystupoval, čímž by mohl evokovat nitkový zaměřovač.

Tak a teď mi klidně řekněte, že jsem trotl :crying_anim02:

Což asi řeknete po shlédnutí na rychlo zfušovaného návrhu.

post-1608-1196113974.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...