Vjace Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Chlapi, jaká je rozteč nožiček? 20mm nebo 22mm? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 V 6. 12. 2016 v 17:51, jaho napsal: Ahoj přátelé,bohužel jsem objevil fórum chronomag pozdě, takže jsem nevěděl o takové skvělé akci, jako jsou tyto limitky.Chtěl bych se tedy zeptat, zda by nebylo možné udělat rozšíření edice o dalších pár kusů. Měl bych 100% zájem, jsou to hodinky dle mého gusta, pilotky miluji (otec je bývalý stíhač, dnes je již 30 let v důchodu...).Díky za odpověď. Presne jak pise sashator, nebo i jen zminka tady.....ja mel 3 nabidky po tom co jsem se zminil. Jinak dodelavani limitovane serie je samo nesmysl, ze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Díky moc. V 7. 12. 2016 v 20:40, hedonista napsal: 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaho Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 V 6. 12. 2016 v 17:51, jaho napsal: Ahoj přátelé,bohužel jsem objevil fórum chronomag pozdě, takže jsem nevěděl o takové skvělé akci, jako jsou tyto limitky.Chtěl bych se tedy zeptat, zda by nebylo možné udělat rozšíření edice o dalších pár kusů. Měl bych 100% zájem, jsou to hodinky dle mého gusta, pilotky miluji (otec je bývalý stíhač, dnes je již 30 let v důchodu...).Díky za odpověď. Možná jsem se trochu unáhlil tím zájmem o LE RAF, ale jak nad tím přemýšlím, tak budu volit asi raději klasické "čisté" pilotky, nejlépe s mechanickým ručním nátahem. V tom horším případě automaty. Vybírám-hledám mezi Laco, Stowa a Steinhart... Omlouvám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 přátelé,kdyby mněl někdo zájem o tuto limitku,tak pište SZ-jsem jedním z účastníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 mame sbirku v plnem proudu obcas narazim na vtipkovani ci narazky ohledne teto akce mozna jsem tu myslenku nepopsal nejlip, zkusim to doplnit.. jde o to udelat sbirku a udelat radost - darovat RAF hodinky naseho fora zijicimu letci RAF. Nechtel jsem zacit delat sbirku bez predmetu kterym se ma obdarovat, tak k tomutu ucelu jsem na hodinky cihal a kdyz se nenosene objevili tak jsem je za 25tis koupil.. budu rad i pokud by nekdo chtel do teto akce dat sve nenosene (nodate prosim, v 96 letech bych se s datumovkou nechtel prat:)) Davosy za lepsi castku.. vidim za tim i podekovani za ciny nasich RAF letcu, bez nichz bychom tyto hodinky nestvorili myslim... V 6. 12. 2016 v 11:12, TOMASS napsal: poustim v realizaci myslenku zachycenou zde v tomto vlakne - potesit vojaka RAF temito hodinkami.... vice info je zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/101971-pojdme-venovat-hodinky-nasemu-letci-raf/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Hele, mozna me neco uniklo (doufam tedy ze ne..), ale z 310 je nazivu Emil Boček, nebo ne?? Toho jsem taky v puvodnim vlaknu navrhoval na jeden kus. Prijde me trochu divny davat hodinky ktere vznikly na pocest 310 perute nekomu z 312... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Já četl že byl nejdřív mechanik.. u 312... Kouknu pořádně zda pak nebyl jinde... Má úvaha byla že když jsou oba 312,že takový trochu zapomenutý je pan Liskutin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Nevím, jestli nekecaj!http://zpravy.idnes.cz/stihac-emil-bocek-raf-spitfire-dk8-/domaci.aspx?c=A160608_111750_domaci_jw JJ,nejdřív byl asi u tý 312 jako mechanik - yeshttp://www.pametnaroda.cz/witness/index/id/253?locale=cs_CZ Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Tak opravdu i na nezávislých zdrojích píšou že pak lítal za 310.!a já ho jistojistě viděl někde na seznamu 312. vedle p. Liskutina.. Tak pak asi dostane pan generál Boček tyto hodinky.Díky za upozornění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Ok, v tom pripade se pridavam k prispevatelum. Bylo by divny, kdyby ne...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Nový řemen, tady staronový (díky Ondro!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Jj, ten je super . At dlouho slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 uloveno na FB - fotka z dražby limitky Davosa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Povedený dortík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 bol funkcny s presnym casom aj pri krajani torty. bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Jen na dortu je jiný ciferník než na hodinkách. Kasper asi poskytnut cukrarce jednu ze starších variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 a vime jak aukce dopadla? neskoncily hodinky nahodou nakonec v rukou pana co kraji dort? (a neni to nahodou pan general Bocek?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Tak jsem se konečně dostal k otestování řemenů. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se