bedan Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tak jsem to tu prošel celý, doplnil seznam. Nechám ještě týden na vyjádření, pak všem pošlu SZ s finálním výběrem. Pouzdro bude 42 mm a teď hrajeme o datumovkuKdo má u jména pouzdro 40 mm, dostal SZ s prosbou o aktualizaci financpeople (NO DATE)freelander (no date)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)pavel23 - bez datumu, ale zajímala by mě cenaOhm-Aztec (40mm) nodatesashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán (date)huhu4d - nodatecobra79Peter Velký -Za mna urcite date. Mozna to ale ozeliem, to ale neviem s istotouJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)peetrys (42 mm)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)martin151 No DateZorrn (date, ale přizpůsobím se)Velikost ještě zvážím podle návrhu, kde budou vidět proporce, možná bych šel i do velikosti 42, ale jedná se mi především o umístění datumovky u této velikosti hodinek - bez ní tento projekt opouštím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Panove,omlouvam se ale objevilo se neco bez ceho nemuzu byt a obe veci bych neufinancoval.Musim tento projekt opustit.Preji hodne stesti a zdarny konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 financpeople (NO DATE) Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)pavel23 - bez datumu, ale zajímala by mě cenaOhm-Aztec (40mm) nodatesashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán (date)huhu4d - nodatecobra79Peter Velký -Za mna urcite date. Mozna to ale ozeliem, to ale neviem s istotouJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)peetrys (42 mm)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)martin151 No DateZorrn (date, ale přizpůsobím se) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pokud by byly s datumem staly by za úvahu pilotky a modré mi v arzenálu chybí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 42mm je na moc... financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)pavel23 - bez datumu, ale zajímala by mě cenasashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán (date)huhu4d - nodatecobra79Peter Velký -Za mna urcite date. Mozna to ale ozeliem, to ale neviem s istotouJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)peetrys (42 mm)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)martin151 No DateZorrn (date, ale přizpůsobím se) Celkem: 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petrán Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 financpeople (NO DATE)freelander (no date)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)pavel23Ohm-Aztec (40mm) nodatesashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán -date,velikost 42 okhuhu4d - NODATEcobra79Peter VelkýJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)peetrys (42 mm)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)martin151 No DateZorrn (date, ale přizpůsobím se) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pokud by byly s datumem staly by za úvahu pilotky a modré mi v arzenálu chybí Sent from my iPhone using Tapatalkpls dopisujte se do seznamu. Včera jsem procházel posledních 8 stránek a kontrolovat každý jméno se seznamem, není vůbec příjemná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Přátelé, zjistil jsem, že u pilotek chci aspoň 44mm, tak se omlouvám a škrtám ze seznamu... financpeople (NO DATE)freelander (no date)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)pavel23Ohm-Aztec (40mm) nodatesashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán -date,velikost 42 okhuhu4d - NODATEcobra79Peter VelkýJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)martin151 No DateZorrn (date, ale přizpůsobím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Velky Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 financpeople (NO DATE)freelander (no date)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)pavel23Ohm-Aztec (40mm) nodatesashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán -date,velikost 42 okhuhu4d - NODATEcobra79Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)martin151 No DateZorrn (date, ale přizpůsobím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Moc pěkná práce, design, nápad a organizace. Konečně jsem se také mrknul, co je to Davosa limitka.... , s křížkem po funuse. No ale je to perfekt, tak všem aktérům na superpochvalu. Takže zejména organizátor a kreslíř. Pánové Financ a Sedlin obrovská pochvala, co jiného než takovou příjemnost jako tyto hodinky s decentní barvou i vkusným návrhem si přát. Už je v pořadníku plno, je možné tedy být Náhradník č.1? ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Muzes misto me.Ja se dopoledne odepsal ale nezkuseny kolega zkopiroval stary seznam a tak jsem tam porad,takze mas pozehnani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) no vida, to už je druhá nabídka, už mamám jedno SZ, tak to si počkám jak se to vyvine, kdyby to bylo číslovaný xx/30, tak bych chtěl 29, ale s tím textem, no uvidíme, zatím tedy registruju 2 nabídky do seznamu 30, tak dám vědět, dík za info.** Upraveno 16. února 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ježíš, ty jsi ale kecal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 máš stres nebo prdlý brajtle? :-) ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Končím dřív přišla důležitější věc. financpeople (NO DATE)freelander (no date)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date) Ohm-Aztec (40mm) nodatesashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán -date,velikost 42 okhuhu4d - NODATEcobra79Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)martin151 No DateZorrn (date, ale přizpůsobím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Tak jsem se to pokusil zaktualizovat... financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)martin151 No DateZorrn (date, ale přizpůsobím se) Celkem: 28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Já počkám co z toho vyleze, ale líbí se mně to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Ač nerad musím z kola ven , přeji Vám hodně štěstí . financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se) Celkem : 27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Martine, ty budou s Omegou ladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Muzete prosím sdelit nejaky datum realizace? Uz se hodinek nemuzu dockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se