Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem Nautily objevil taky krátce po registraci a už bylo pozdě, prostě takový je život. Navíc ta symbolika 54 je vzácně dvojitá 54 sestřelů a 54 letadel spitfire z 13. srpna 1945! To samotné číslo tedy vyjadřuje podstatu limitky, která mj. odkazuje na hrdinství čs. letců RAF.

V 10. 10. 2015 v 23:43, RedAce666 napsal:

To mi vadí, ale vzhledem k tomu, že jsem se zapsal den po tom, co jsem limitku objevil, tak jsem pro to víc udělat nemohl - voda pod mostem.

Odesláno (upraveno)

kdepáák, to je jen tak, abych jako vypadal. Zrovna včera jsem nastavil svému nepříteli svou druhou tvář ;-)

edit: soráč za další OT

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno

Franz Josef taky zahynul 21. listopadu 1916 a nebylo to při pristání Hurricanu.

Pořád chybí 2 zálohy, Peter Velký a Jebiga. Na foru nebyli týden, oba mají SZ a termín do středy. Jak ve středu zavřou banku a Kasper nebude mít kačky (eura) na účtu, dostanou možnost další v pořadí. 

Odesláno
  V 12. 10. 2015 v 20:24, Rudina napsal:

Franc Josef dobrý,ale asi nepadl v bitvě o Británii, já jsem sem Frantiska vložil jen pro připomenutí někoho kdo padl pro vlast, když se to tu tak hemží symbolikou

To sice ano ale létal v polské peruti.

Odesláno

Ber to pozitivně jako se snažím já - v podstatě jsi vydělal dvacitku, to jde, ne? ;-)

V 11. 10. 2015 v 17:03, RedAce666 napsal:

Hoši sestřelili ještě 4 "vé-jedničky"...už mlčím :whistle:

Odesláno

Utratit dvacku a neutratit dvacku je rozdíl čtyřicet - to sem z toho vyšel vlastně hodně luxusně. Ale upřímně, kdo z nás ty "ušetřené" dvacky nechá v prasátku a neotočí je za něco ještě dražšího. Já už mám víceméně na cestě O1 GMT :-D

Jinak ještě naposledy k těm více kusům na osobu - skutečně to nikomu nezazlívám a už vůbec nikoho nepodezírám z nějakých spekulací. Vůbec jsem to téma otevírat neměl, tak doufám, že jsem se nikoho moc nedotkl...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...