Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kucí zachovejte klid, pípl ty především, maršál limitky je financ, tak si to laskavě uvědomte, bez něj není nic....

jinak s termínem nemám problém, tedy čím déle tím více mi to vyhovuje..... a díky za info a snahu to roštovat.

**

:notworthy:

Odesláno
  V 30. 11. 2015 v 19:13, financ napsal:

na blbou otázku, stejná odpověď. Chováš se jako debil tak se nediv.

Už tady několikrát proběhlo, že to opravdu nevíme a ani to neumíme odhadnout, aktuálně řešíme vzorky, jsou objednaný pouzdra a ladí se výrobní a objednací podmínky. viz například SZ ohledně ciferníků

Ok tohle jsem nevedel, uz tim ze tu probehlo nejake info ohledne brezna, takze asi hoax? Ja si to chtel jen nejak potvrdit/ vyvratit.

Jinak ja tomu osobni cas nevenuju a urcite jsem nechtel kritizovat, navic si klidne pockam.

Odesláno

Aktuálně RAF

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/388165-britove-vubec-poprve-bombardovali-pozice-islamskeho-statu-v-syrii.html

tak Bitva o Británii je už dávno za námi, teď to vypadá na Bitvu o Evropu....., škoda, že už  žádný pilot dnes z Česka nevezme kramli do Anglie, aby se do toho mohl zapojit...  :photo:  :photo:

**

Odesláno

Dneska by za to byl trestně stíhaný, žádný český občan nesmí legálně bojovat za armádu jakéhokoli jiného státu, nebo se i byť dobrovolně zapojit do jakéhokoli ozbrojeného konfliktu mimo ČR :-) Tehdy byla jiná situace....

Odesláno

zbytečný starosti se zákony, legálně ilegálně, to jsou jenom slova, podstatný jsou činy, za války i dnes, kdy už tam zase skoro jsme.

Myslím, že za 2.sv.války to měli lidé mnohem  horší, neexistující stát, občané říšského protektorátu BM a přesto do toho šli. Nemá cenu to řešit, pacifistů je všude jak nasr......  kdo do cizí armády chce, tak si cestu najde.

Ale jinak by mě tedy zajímalo, kdo z účastníků této RAF limitky byl alespoň rok na vojně....  :photo:  :photo: a má alespoň rámcovou povědomost o tom, o čem byla 310.peruť a Bitva o Británii. K tomu bych podotknul, že to pdf s návrhem textu k limitce, co jsem tady vložil, si stáhlo mraky lidí, ale nikdo se k tomu nevyjádřil..., prostě bída, ovce.

**

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ja jsem velky obdivovatel strucnosti. Leaflet bych vyrobil minimalisticky - na dvojlist A6 (jednu prehnutou A5) bych:

1. na prvni stranu dal nejak vkusne provedeny text typu "S uctou si pripominame nesamozrejmou odvahu a statecnost"

2. pres celou vnitrni dvojstranu bych dal skupinovou fotku z elogova pdfka (je-li volne k mani)

3. na zadni stranu bych dal veci souvisejici s limitkou a hodinkami

Upraveno uživatelem parnistroj
Odesláno

ok, všechno co sem dal v .pdf sem nebo poslal jen Davidovi je je volné, žádný problém, mofifikace rovněž  :notworthy:  :cheers:

**

Odesláno
  V 11. 12. 2015 v 19:39, financ napsal:

mrkněte na to, jestli je to OK

attachicon.gifmsg-461-0-58699100-1449862034.jpg

Dýnko je skvělé !

V 13. 12. 2015 v 11:50, eloga napsal:

ok, všechno co sem dal v .pdf sem nebo poslal jen Davidovi je je volné, žádný problém, mofifikace rovněž  :notworthy:  :cheers:

**

Stejně jako kolega eloga i já dávám k dispozici cokoli z textu včetně modifikace "Českoslovenští piloti v RAF"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...