financ Odesláno 30. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Tohle by u Davosy taky neproslo?Davosa_indexy_1_5mm.jpg Je to v podstate variace na navrh parnihostroje.je to v podstatě variace na první návrh, jen jsou menší indexy. Tohle se mi nelíbi, lumi je na obvodu moc a tahá to tam pozornost. V Davose jsou ddalší návrhy, uvidíme jak se k tomu postavi. Jen bych chtěl upozornit, tohle není Elton který dela všechno zadarmo. V určitém okamžiku by nám nase pozadavky na úpravy mohly začít zvedat cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Já bych raději oželel svícení, než zprasit design ciferníku. Co mi příjde ještě průchodné je šířka pětiminutových indexů 0,6 mm, pokud Davosa říká ne, tak nesvítící. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Dtto - nezalezi mi na tom jak to bude svitit, hlavne ze to bude vypadat jak chceme viz navrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Zdravím. Takže jaké provedení je vlastně reálné a jak to vidí DAVOSA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Zdravím. Takže jaké provedení je vlastně reálné a jak to vidí DAVOSA? Viz Financův příspěvek: V Davose jsou další návrhy, uvidíme jak se k tomu postavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 doufám jen, že to dobře dopadne a konečná cena nepřeleze max. +20% kalkulované ceny. I tak to případně bude skvělé. Financ dík za zprávy.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 doufám jen, že to dobře dopadne a konečná cena nepřeleze max. +20% kalkulované ceny. I tak to případně bude skvělé. Financ dík za zprávy.**Doufám, že to v Davose nečtou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) to případné zvýšení naznačil Financ. já to jen přebírám, jinak je mi to fuk, já to snesu, ** Upraveno 1. února 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Pohlo sa to nejak s tou lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 žádný zprávy - dobrý zprávy, to znamená že se Financ snaží, pokud se nemýlím a že hodinky budou. Asi tak, komu tohle nestačí, musí čekat na další zprávy..... Hlavně klid, však ono to dopadne. Já myslím, že ať je to pro kohokoliv příjemné či nepříjemné, že Financ dělá co se dá. Vždyť je to jeho dílo a jeho vizitka.**ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Rád bych se přidal i já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Prosím tě přečti si vlákno celý, pokud máš takový zájem, jo? Ušetříme dlouhou diskusi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Číst 69 stránek je moc dlouhé stačí když si přečte http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/88974-davosa-p%C5%99ehled-a-instrukce/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 držím palce a trpělivě vyčkávám. :-) vypadají úžasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Ahoj , nerad ruším ,rád bych věděl co je nového ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Na cestě ke Kasperovi by měl byt vzorek ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Na cestě ke Kasperovi by měl byt vzorek ciferníku. Jak to nakonec dopadlo s tloušťkou pětiminutových indexů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Taky jsem docela zvědavej, jak se s tím kluci v Davose nakonec poprali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Uvolňuji své místo a odstupuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Preco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se