Sborez Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Mě by nevadily ručky ani takto. Za mne paráda a lepší než Grand Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popik Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Krásná práce, pánové. Už se těším na výsledek Odesláno z mého Lenovo S60-a pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Sedlinovy fotky jsou parádní a ty ručky dost možná nemají povrchovku nebo to dělá to makro, hoďky to budou každopádně povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Kluci, ještě se tu kochám a jedna věcná...nebyl jsem si jistý, tak jsem pátral po netu a vypadá to že ten lev ve znaku by neměl mít korunku. Nebo se pletu? Vim že znak má více variant, ale co jsem našel tak korunku nemá nikde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Já měl za to,že lev měl korunu vždycky.Jenom někdy koncem padesátých let mu přistála na hlavě místo koruny pěticípá hvězda od komančů.No nevím,historik zrovna tedy nejsem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rara Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Tak vypadá originál :Korunu nemá Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 No dobře, to je asi fakt, nikdo si toho nevšiml? Co s tím? Pokud chceme držet originál, tak by to chtělo korunku odstranit. Je to ještě možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Za mna. Je mi to jedno, ale preferujem viarant, ktory nepredlzi dobu vyroby. Upraveno 27. března 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Já bych teda upřednostnil to ať je to autentické a korunu bych vynechal. Raději si počkám, než aby mě to potom trošku štvalo. Jinak Varjagu super postřeh, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 díky za postřeh. víc očí, víc vidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Jsem pro, mít to fakticky správně. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Já bych teda upřednostnil to ať je to autentické a korunu bych vynechal. Raději si počkám, než aby mě to potom trošku štvalo. Jinak Varjagu super postřeh, díky. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Jo, dík, jen tak se v tom rejpu a zkoumám, jak se na ně těšim :-). Ale je fakt, že se raději ještě chvilku budu těšit, než aby znak nebyl origo. Má to být odkaz, bylo by to trošku fopa.. Pokud je to tedy ještě technicky možné. Pokud ne, nedá se nic dělat. .....Hlavně že tam není hvězda :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Hvězda ...? To bych je ani nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Taky raději ještě počkám na správnou verzi. klobouk dolů na odhalení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 to je moje chyba. To se omlouvam. ten originalni lev je desnej ( z hlediska "prevodu" do PC grafiky), tak jsem splasil jinyho jednodussiho a koruny samozrejme nedbaje, kdybyste to tady neodhalili, dal ziju v balzene nevedomosti. Podklady pro Davosu predelam a predam dal. Diky a omlouvam se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Nic se neděje a Tvojí práce pro limitu si vážíme, navíc přesně vím o čem mluvíš a při tom převodu bych postupoval úplně stejně tzn. cestou nejmenšího odporu. Je to tak spíš naše máslo na hlavě, že z padesáti páru očí si toho všimnou jedny (a to ještě za pět minut dvanáct). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Flipikpodle mě to tak není, spíše nyní se tu konečně projevil - klid na práci....Rozhodně si nemyslím, že by si tu mělo nějakejch 50 lidí sypat popel na hlavu, spíše obráceně a to pořádně. Konec konců kdyby se od počátku komunikovalo se vší vážností odpovídající povaze limitky - přišlo by se na to dávno, stačí se mrknout, do přílohy, co jsem tu vložil už 20/11 loni. Tam je ten Badge správně a nemá nic společného s tím, co tam momentálně vylézá.Ale že grafik není odborník na historii a heraldiku to jsme tu fakt nevěděli. Teď už jo, tak snad se to spraví v klidu a Davosa taky remcat nebude...... ** Sedlin - ok, co se dá dělat.310.čs.stíhací perut LE Davosa.pdf Upraveno 28. března 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 http://www.rafweb.org/Squadrons/Sqn310-347.htm**http://www.velebny.cz/letecka-nasivka-310-squadron-raf**ttps://ceskamincovna.cz/en/RAFvšude správně.... takže We fight to rebuild TOO.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Teda já se sice projektu neúčastním, ale pravidelně sleduji dění a musím říct - klobouk dolů před všemi, kteří se tomu věnují aktivně ve volném čase a dávají to "od píky" dohromady. Jsem zvědav na finále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se