Přejít na obsah

Davosa - pilotky RAF

Doporučené příspěvky

Plachta na koruně bude pořád krivo, je to překresleny z originálu.

Navíc je potřeba si uvědomit, že průměr dýnka je pár desítek milimetrů a skutečna velikost loga bude menší.

Myslím, že super. Teď ještě chybí asi dořešit luminescenci co ? Případně máš představu jak dlouho Davose bude trvat výroba ? 

V každém případě díky za práci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co ta vyrobena dynka tedy?

Taky nechapu smysl ?? K cemu Ti to dynko bude ? Sorry trosku mi to evokuje, jako kdybys neveril poradatelum, jako by si snad chteli vydelat tech par eur. To je potom radost neco vytvaret.... Jsem rad, ze to delate kluci a uz se tesim, kritizovat umi kazdy, diky.

Odkaz ke komentáři

Taky nechapu smysl ?? K cemu Ti to dynko bude ? Sorry trosku mi to evokuje, jako kdybys neveril poradatelum, jako by si snad chteli vydelat tech par eur. To je potom radost neco vytvaret.... Jsem rad, ze to delate kluci a uz se tesim, kritizovat umi kazdy, diky.

Dostane dvě dýnka a dva cifry - koupí sériový Davosy, prohodí cifr a dýnko a má druhou limitku, takřka bez rozdílu od originálu. V kombinaci s nečíslováním limitky super potenciál do prodejního vlákna...

Odkaz ke komentáři

Kdyz uz mne odhalili, tak prozradim, co bylo mym zamerem - chtel jsem opravdu po zatmeleni korunky na hlave lvove svou jedovatou nevdecnou slinou vytvorit padelek limitky a ten za premrstenou cenu prodat skrz forum financovi. Nepovedlo se to, no, co se da delat. Zkusim vymyslet nejaky jiny podraz.

Jenom naprosto prostoducheho cloveka mohlo napadnout, ze jsem mohl chtit vicko treba ze stejneho duvodu, z jakeho je plusem, kdyz k hodinkam jsou visacky, nebo aby mi proste jen lezelo na stole na hrani.

I tyhle detaily pri vzniku delaji limitku limitkou, takze mit k hodinkam komplet vsechno, co se da je super.

PS Co kdybych navrhnul tohle: pokud by se vicka dala ziskat, zajistim, ze kazde vicko s korunkou bude provrtano na miste, kde se dohodneme, aby se uz nedalo pouzit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...