People Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 (upraveno) aka je tam zmena/rozdiel? ta plachta na korune vpravo je stale krivo. Upraveno 20. května 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 financ: slo by sem dat seznam, s kym se bavis, aby ostatni nemuseli plytvat svym casem? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 financ: slo by sem dat seznam, s kym se bavis, aby ostatni nemuseli plytvat svym casem? Dikjeden z nás dvou je mimo a myslím že ja to nejsem. Bavím se se všemi členy limitky Davosa, jestli takto muže vypadat naše dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Plachta na koruně bude pořád krivo, je to překresleny z originálu. Navíc je potřeba si uvědomit, že průměr dýnka je pár desítek milimetrů a skutečna velikost loga bude menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 aha. ok. Za mna super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Plachta na koruně bude pořád krivo, je to překresleny z originálu.Navíc je potřeba si uvědomit, že průměr dýnka je pár desítek milimetrů a skutečna velikost loga bude menší.Myslím, že super. Teď ještě chybí asi dořešit luminescenci co ? Případně máš představu jak dlouho Davose bude trvat výroba ? V každém případě díky za práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 ...za mna a YenkeeZV je to OK...kedy bude final cifernik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Za mě spokojenost, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Plachta na koruně bude pořád krivo, je to překresleny z originálu.Navíc je potřeba si uvědomit, že průměr dýnka je pár desítek milimetrů a skutečna velikost loga bude menší. Z jakeho originalu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 jeden z nás dvou je mimo a myslím že ja to nejsem. Bavím se se všemi členy limitky Davosa, jestli takto muže vypadat naše dynko. A co ta vyrobena dynka tedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Z jakeho originalu?otázka na Sedlina, ten to kreslil A co ta vyrobena dynka tedy?co s nima chceš? Osobně se tím zabývat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 A co ta vyrobena dynka tedy?Taky nechapu smysl ?? K cemu Ti to dynko bude ? Sorry trosku mi to evokuje, jako kdybys neveril poradatelum, jako by si snad chteli vydelat tech par eur. To je potom radost neco vytvaret.... Jsem rad, ze to delate kluci a uz se tesim, kritizovat umi kazdy, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 financje to OK.+1** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Taky nechapu smysl ?? K cemu Ti to dynko bude ? Sorry trosku mi to evokuje, jako kdybys neveril poradatelum, jako by si snad chteli vydelat tech par eur. To je potom radost neco vytvaret.... Jsem rad, ze to delate kluci a uz se tesim, kritizovat umi kazdy, diky. Dostane dvě dýnka a dva cifry - koupí sériový Davosy, prohodí cifr a dýnko a má druhou limitku, takřka bez rozdílu od originálu. V kombinaci s nečíslováním limitky super potenciál do prodejního vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Za mě OK, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Hezké.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Dostane dvě dýnka a dva cifry - koupí sériový Davosy, prohodí cifr a dýnko a má druhou limitku, takřka bez rozdílu od originálu. V kombinaci s nečíslováním limitky super potenciál do prodejního vlákna...Co vy nevymyslite hlava mi to neberie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Kdyz uz mne odhalili, tak prozradim, co bylo mym zamerem - chtel jsem opravdu po zatmeleni korunky na hlave lvove svou jedovatou nevdecnou slinou vytvorit padelek limitky a ten za premrstenou cenu prodat skrz forum financovi. Nepovedlo se to, no, co se da delat. Zkusim vymyslet nejaky jiny podraz. Jenom naprosto prostoducheho cloveka mohlo napadnout, ze jsem mohl chtit vicko treba ze stejneho duvodu, z jakeho je plusem, kdyz k hodinkam jsou visacky, nebo aby mi proste jen lezelo na stole na hrani. I tyhle detaily pri vzniku delaji limitku limitkou, takze mit k hodinkam komplet vsechno, co se da je super. PS Co kdybych navrhnul tohle: pokud by se vicka dala ziskat, zajistim, ze kazde vicko s korunkou bude provrtano na miste, kde se dohodneme, aby se uz nedalo pouzit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 A nezdrhnu s neprovrtanejma vickama na Tahiti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Bys tak plytval svým drahocenným časem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se