Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mě taky určitě verze ND, měním původní názor. Všechna čest práci našich kluků, ale v Davose se asi zbláznili. A kdo vůbec schválil takovýto vzhled date verze, když je tady spousta lidí, kteří date preferovali? To nechápu. Většina věcí se tady přece dávala ke schválení a proběhlo to diskuzí. Je to škoda.....

Odesláno

No co si budem, ten vysledek je jak od remeslnika, kterymu "uz se nechce". At se na me nikdo nezlobi, ale to ze "se delalo navic" prece neni omlouva pro to se na to vysrat.

Financ se muze stokrat ufinancovat, ale jak je ta komunikace na picu, tak tomu bude vysledek odpovidat. Cela tahle anabaze od zacatku je z Davosi (?) strany dost neprofesionalni, myslim, ze kdyby se dopredu vedelo co s tim bude za crcani, tak se ta limitka proste nedela. Jestli to pro ne neni zajimava akce, tak to meli rict rovnou.

Myslim, ze nikdo, kdo volil date variantu by s timhle provedenim nesouhlasil, zkurvit takhle peknej cifernik dirou jenom proto "aby tam byla" to chce teda opravdu respekt k remeslu.

Financ dik, Davosa body dolu.

Odesláno (upraveno)

zase budem za jednoduchsieho. 

-Ciferniky su uz vyrobene. Resp hotovy je plech s modrou farbou, 50ks s dierou a 50kc bez dieri (datumove okienko). To uz je dane. 

-toto co poslali su finalne protopy, ktore mame posvetit? A po nasom schvaleni sa na modry plech nanesie grafika/lumi.

Co teda este mozeme ovplyvnit?

Za mna nodate je ok. U date verzie by to proste chcelo 3 uplne vynechat. Je to mozne? 

Nech tam daju kusok folie pred tlacou a potom nech ho odlepia. Svajciarske rucicky nech sa teda ukazu. :)

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Ahoj,

s tou "ufiklou" trojkou je to opravdu peklo.

Podle vizualizací jsem DATE verzi čekal bez číslice 3 a jako takovou ji silně preferoval.

S ohledem na to jsem i jeden z těch myslím 4 lidí, kteří se vzdali ND cifru.

Nyní mi tedy jiná varianta nezbývá, je to tak ?

Díky.

Odesláno (upraveno)

Tady je zakopaný pes, ze kterého je zřejmé, že Davosa vyrobí 100 ks (identických ciferníků) podle NoDate vizualizace. Dnes víme, že jich potřebujeme 54, ale to nic nemění na tom, že díru jde udělat buď na 3 nebo někde jinde, ale ne jiný vzhled ciferníku. To, že vizualizace date verze nemá trojku a vypadá jinak, je důsledek nedůslednosti :-) Zklamání chápu, ale Financ za to nemůže, schvalovat nebylo co, protože z citovaných řádků je jasné, že příslib date verze se týká zbylých ciferníků jediné stokusové série. 

V 7. 8. 2015 v 14:28, financ napsal:

A mám pro vás ještě jedno info. 

Protože se musí vyrobit minimálně 100ks ciferníků a 100 ks ruček, zeptali jsme se v Davose, jestli nám vyrobí 50 ks ciferníků s datem a 50 ks bez data. 

ANO VYROBÍ :-)

Ke každým hodinkám bude navíc jeden ciferník s datem a jedny ručky

(kdo chce červený ručky, nebo lumi, může se sám vyřádit)

Na cenu by to nemělo mít vliv.

Upraveno uživatelem Flipik
Odesláno (upraveno)

Já chtěl od začátku Date ,ale tohle je Hnus velebnosti , budu slušný,předpokládal jsem,že vše bude dle vizualizace .Nešlo by udělat to okno mezi trojkou a čtyřkou?Takhle to zkazit,to přece není možné......Přes rok čekat na takovej Paskvil ,je pro mne velké zklamání.

Upraveno uživatelem martin151
Odesláno (upraveno)

Jak píše martin151 - velké zklamání a moc mě to mrzí bo ta Date verze podle původních návrhů měla fakt koule a dost dobrý design i výraz. Říkám, věčná škoda....

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Pokud Date nepůjde opravit , opravdu nemám zájem nosit Paskvil a ND nechci , jen kvůli tomu , že není jiná možnost .V restauraci si také nedám jídlo , které nechci jen kvůli chybné objednávce .Dávat zálohu 6000 za tohle ...... :furious:

Odesláno (upraveno)

Edit: aha už čtu jak to tedy je. Hm tím pádem je teda dost nešťastná ta vizualizace. 

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

...tak uz som z toho fakt debil....moze mi tu niekto rozumne odpovedat na otazky:

- zaslane date/nodate ciferniky su vzorka alebo final?

- diera na date bude na finalne dodanych cifernikoch inde ako je na vzorke?vieme to este ovplyvnit?

- co bude svietit?

...dakujem

Odesláno

Jeste poprosím o info, zda je date verze vyrazena do vsech ciferníků, protože jsem se přihlásil o jedny date a druhé ND, s tím, že jsem psal, že nepotřebuju druhý tedy náhradní cifr. Nerad bych se dostal do stavu aby na jedněch z hodinek ten date zůstal. 

Odesláno

Kluci, ja jsem ted mimo a horkotezko honim signál na hotelu. Wifina jim tu včera zdechla.

Kasper vyjednal s Davosou novou podobu ciferniku s datovou dírou bez trojky a je to podstatne lepší.

Odesláno

Sice sám date ciferník mít nebudu, ale jsem samozřejmě rád, že se to nakonec podařilo vykomunikovat.

A Davide, jak je to prosím tě nakonec s tou lumi? Má ji nanesenou i ten vzorovej cifr, takže už jste ji mohli vidět? A tohle je poslední zádrhel s Davosou nebo vás ještě čekaj nějaký vyjednávání?

Odesláno

Uff, díky, to je lepší. No, ale jak tak na to koukám, stejně půjdu při kompletaci nakonec asi do nodate verze a date nechám v záloze, uznávám argumenty opozice :-). Už se to asi blíží k finále, takže předpokládám, že se ještě bude vytvářet seznam kolik toho a kolik druhého, je to tak? Nebo si Financ nebo Kasper dělali poznámky jak jsme to tady postupně ve vlákně vytvářeli a stále měnili ? :-)) Pokud by seznam už byl mohl bych tedy změnit svůj kousek na nodate? Děkuji a omlouvám se za lehkou komplikaci..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...