ivan_989 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Umelci (grafici) tiez svoje graficke diela pustaju do sveta napr ako 1/40, 2/40 atd. Okrem toho sa ale ta ista grafika moze este objavit bez cisla, namiesto neho je "A/P" ( author's proof). Zvycajne je to predprodukcny exemplar alebo odlisny papier alebo nejaka specialna odchylka od celej edicie. Mozno by mohli byt v tejto edicii okrem cislovanych aj A/P exemplare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juno Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Řemen ref. 46avaKlingacŘemen ref. 56milan.wVjaceFunthom95 (ideálně modré prošití)varjagMartStcorwinPeoplebedan (prošitá modře)PopikLovecK (ale nebranim se ani ref. 84)FlipikSboreztommiLibor_OVpinkoidThorCobra79Řemen ref. 84martin151bobivojta1rarasashator (docela se mi teď začal líbit ...)AlexionOndrej71juno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Umelci (grafici) tiez svoje graficke diela pustaju do sveta napr ako 1/40, 2/40 atd. Okrem toho sa ale ta ista grafika moze este objavit bez cisla, namiesto neho je "A/P" ( author's proof). Zvycajne je to predprodukcny exemplar alebo odlisny papier alebo nejaka specialna odchylka od celej edicie. Mozno by mohli byt v tejto edicii okrem cislovanych aj A/P exemplare.Mi se ten nápad taky celkem líbí a nemám vůbec problém na to svojí částí přispět. Ale vzhledem k tomu kolik je pánovi let, tak mám trochu strach, že s tím tempem jak to postupuje se toho taky nemusí dožít. Navíc nechci zažít to, že tu nějaký spratek založí vlákno, tyhle hodinky jsou po dědečkovi a jakou asi mají cenu. Já bych to už moc nekomplikoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Řemen ref. 46avaKlingac Řemen ref. 56milan.wVjaceFunthom95 (ideálně modré prošití)varjagMartStcorwinPeoplebedan (prošitá modře)PopikLovecK (ale nebranim se ani ref. 84)FlipikSboreztommiLibor_OVpinkoidThorCobra79parnistroj Řemen ref. 84martin151bobivojta1rarasashator (docela se mi teď začal líbit ...)AlexionOndrej71juno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 ...doplnam za mna : Řemen ref. 46avaKlingac Řemen ref. 56milan.wVjaceFunthom95 (ideálně modré prošití)varjagMartStcorwinPeoplebedan (prošitá modře)PopikLovecK (ale nebranim se ani ref. 84)FlipikSboreztommiLibor_OVpinkoidThorCobra79parnistrojPaloZVYenkee Řemen ref. 84martin151bobivojta1rarasashator (docela se mi teď začal líbit ...)AlexionOndrej71juno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 nikto tu neni zvedavy na dalsie fotky cifernika, s rucickami?? Minimalne lumi sme vobec nevideli. Taktiez uz by tu mohol padnut nejaky orientacny termin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 ja zvedavy som, ticho cakam. ved uz to dako do vianoc vydrzime nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Se vší úctou,komunikace je stále špatná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Prepacte mi offtipic pani, ale k panovi Bockovi - https://dennikn.sk/519571/ceskoslovensky-veteran-bocek-ako-93-rocny-opat-riadil-spitfire-video/ tak sa mu to nakoniec splnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Se vší úctou,komunikace je stále špatná.co bys potřeboval vědět?Hodinky jsou ve výrobě, až si Davosa řekne o doplatek, tak si to Kasper zorganizuje. Kusů bude 54, žádný 00 author's proof se dělat nebude a máme možnost si vybrat řemen.Chtěl jsem vyfotit nový ciferník s ručkama, ciferník mám já, ručky jsou u Sedlina a ten neodpovídá na SZ... tož tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Řemen ref. 46avaKlingac Řemen ref. 56milan.wVjaceFunthom95 (ideálně modré prošití)varjagMartStcorwinPeoplebedan (prošitá modře)PopikLovecK (ale nebranim se ani ref. 84)FlipikSboreztommiLibor_OVpinkoidThorCobra79parnistrojPaloZVYenkeeobchodnik-o3 Řemen ref. 84martin151bobivojta1rarasashator (docela se mi teď začal líbit ...)AlexionOndrej71juno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 co bys potřeboval vědět?Hodinky jsou ve výrobě, až si Davosa řekne o doplatek, tak si to Kasper zorganizuje. Kusů bude 54, žádný 00 author's proof se dělat nebude a máme možnost si vybrat řemen.Chtěl jsem vyfotit nový ciferník s ručkama, ciferník mám já, ručky jsou u Sedlina a ten neodpovídá na SZ... tož takTak aspon vyfot novy cifernik bez rucek PLS . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Ten už tu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77426-davosa-pilotky-raf/page-82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77426-davosa-pilotky-raf/page-82Díky , ale já tam vidím obrázek , ne fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Fotka je na strane 84. Neni to zadny velky hledani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Řemeny dnes ... Řemen ref. 46avaKlingac Řemen ref. 56milan.wVjaceFunthom95 (ideálně modré prošití)varjagMartStcorwinPeoplebedan (prošitá modře)PopikLovecK (ale nebranim se ani ref. 84)FlipikSboreztommiLibor_OVpinkoidThorCobra79parnistrojPaloZVYenkeeobchodnik-o3eloga Řemen ref. 84martin151bobivojta1rarasashator (docela se mi teď začal líbit ...)AlexionOndrej71juno Upraveno 27. července 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Řemeny dnes ... Řemen ref. 46avaKlingac Řemen ref. 56milan.wVjaceFunthom95 (ideálně modré prošití)varjagMartStcorwinPeoplebedan (prošitá modře)PopikLovecK (ale nebranim se ani ref. 84)FlipikSboreztommiLibor_OVpinkoidThorCobra79parnistrojPaloZVYenkeeobchodnik-o3elogaSluniq - idealne modre prosit Řemen ref. 84martin151bobivojta1rarasashator (docela se mi teď začal líbit ...)AlexionOndrej71juno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Řemen ref. 46avaKlingac Řemen ref. 56milan.wVjaceFunthom95 (ideálně modré prošití)varjagMartStcorwinPeoplebedan (prošitá modře)PopikLovecK (ale nebranim se ani ref. 84)FlipikSboreztommiLibor_OVpinkoidThorCobra79parnistrojPaloZVYenkeeobchodnik-o3elogaSluniq - idealne modre prositgooseman Řemen ref. 84martin151bobivojta1rarasashator (docela se mi teď začal líbit ...)AlexionOndrej71juno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Ok. Zas by to mel nekdo pripomenout. Vezmu to tentokrat na sebe Kasper takhle se to neda delat. Mas u sebe pul mega na vybranych zalohach, nemame ani hodinky, ani termin, ani zadnou smysluplnou komunikaci z tve strany. Zamysli se, prosim, nad tim, jestli se takhle dela business a dej to doporadku. Tohle me opravdu prestava bavit, a verim, ze nebudu sam. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se