sashator Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 (upraveno) Cigi- to s tím znakem jsi myslel takhle nějak Jinak jsem zkoušel několik variant jak vynechat logo Davosa a jak psal financ, vždy to vypadá tak nevyváženě. Upraveno 23. října 2014 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 (upraveno) TAKHLE !! Přesně. Ještě vyladit velikost . podle mne musí být křídla větší. Takhle to podle mne vypadá kapinku víc vojensky - vlastně nezpochybnitelně vojensky a taky tak nějak samostatně, odděleně od hodinek - výbornej základ, pak zkusíme to czechoslovakia napsat reverzně , to by mohlo ten dojem ještě umocnit. Nehádám se, nezdá se mi to hezčí, ale ani vošklivější, než to rovný, ale prostě tematicky trefnější a víc retro v duchu doby, abych tak řek.. Dát to takhle místo loga a to vynechat bych si klidně lajsnul, ale bez záruky, že to bude vypadat good - ale takhle si to nikdo s logem výrobce určitě nesplete - prostě uniforma. K celkovému vyznění je ale dost nezbytné trefit barvu RAF uniforem . Chlapi, nebuďte nervózní, třeba mířím vedle, ale musíme objevit deset slepejch na jednu volnou :D Vteřinovka - představuju si ji celou ( nebo minimálně její plusovou část ) jako tu splétanou modročervenobílou šňůru - je mi jasný, že bychom si ji museli nechat udělat tady extra u nějakýho fandy - zapojme třeba chráněné dílny - jináč bychom to nezaplatili - máčet každou minimálně 3x do barvy :D - PAKÁREŇ - ale pro mne by to byla taková třešnička na dortu, frajeřinka, co prostě potištěným cifrem nedocílíš . A že by se nehodila k ostatním - to možná ne, připouštím, ale o to právě jde, aby svítila, trikolora ........ ale klid - dostatečná bude jakákoli červená, celá, nebo část .... damned - čím víc nám z toho leze spitfire, tím víc mi štvou ty ručky z messeschmitta musí pod Davosa být to swiss ? Upraveno 23. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Za mě je to takhle zase o fous lepší! Super... červenej by mohl bejt klidně i trojúhelník... Ale asi nějak jinak... to musí udělat grafik... Ale bez červený se mi to asi líbí víc Ručky možná listový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 (upraveno) Listovy rucky jsou jak kridla spitfiru, za mne super. Mozna nepatrne tucnejsi. Co udelat rucicky cerne blizko osicky jako to ma sinn 857 a na vterinovce malinko vetsi kolecko aby prekrylo spodni a na nem trikoloru? Jinak rucicky ze sinnu bych taky bral, hotova pristrojova deska, ale asi nejsou tak elegantni a zrejme by se musel zmenit i font. A trojuhelnik na 12 by mohl mit diru presme jak to maji alpiny - dle meho by se to odlehceni hodilo. Upraveno 23. října 2014 uživatelem parnistroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Ještě jednoduchej náčrt jak by to vypadalo místo loga, zase ale vzniká problém s prázdnou spodní části a pak je to právě nevyvážený No a ta samá verze s náčrtem stencil fontu (jenom pro ukázku, tohle je základní stencil co mám v kompu, zase by se dal použít nějakej upravenej) Jinak ručky mě taky napadly ty zaoblený ala Alpina co postnul Kristian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Stencil nee, dát tam červený kříž, je to limitka pro M.A.S.H.S červenou hodně opatrně, některý návrhy vypadají prvoplánovitě až násilně.Logo výrobce nahoru patří, bez něho to je divný.Přesná podoba domovenky vypadá dobře, nejsem schopný říct jestli líp, ale dá se s tím pracovat. Tvar oblouku tam nesedí, možná ji lehce narovnat, nebo dát pod křídla???Ručky budou asi velký téma, listový ala Alpina vypadají slušně, přesto bych radši pracoval se stávajícíma. Asi nikdo nebude vyrábět 30 párů ruček jen pro naši limitku, budeme muset použít co už existuje. Dávat podstatnou část rozpočtu jen za ručky se mi nechce.Swiss - na hodinky to patří, jsou švýcarský tak to tam napišme, Lemania i Eterna MVS měly označení swiss, Longines MVS byly bez něho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Az na tu cervenou,souhlasim ve vsem s financem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 musí pod Davosa být to swiss ?a musí být nad Davosa ta hvězda, nebo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Financu, s jak velkým průměrem pouzdra ( bez korunky) se pro tuto limitku počítá ? .....líbí se mi tento směr...." Malého prince " jsem už oplakal, ale rána je stále otevřená....třeba ji trochu zalepit... I´m back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Financu, s jak velkým průměrem pouzdra ( bez korunky) se pro tuto limitku počítá ? .....líbí se mi tento směr...." Malého prince " jsem už oplakal, ale rána je stále otevřená....třeba ji trochu zalepit... I´m back Pouzdro aktualniho modelu Military ma 42mm. Momentalne pracuju s timto rozmerem.To je jen o jeden mm vic nez maly Princ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Děkuji za odpověď, to bude na mě nejspíše velký...., ale budu to tu pozorně sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Na cifru je 2x swiss, u Davosy a dole pod šestkou. Na živích fotkách od Finance mají ručičky černé okraje a tak trochu splývají s cifrem a vypadají menší vzhledem k velikosti hodinek. Plánujeme leklé kovové okraje nebude to působit podobně?Pokud bude lesklá vteřinovka určitě udělejme barevný konec jakýkoliv, ale celou ručičku bílou nebo červenou ne. Mohl bych požádat u změnu fontu čísel? Nevím proč, ale ta dvojka mi tam vadí. Ten původní Finacův font mi seděl víc. Nějak mi uniklo proč se zavrhly ty tečky u trojuhelníku. Líbilo by se mi, kdyby byly idexy 3,6,9,12 zvýrazněny výškově jako to má IWC. taková blbost, ale pěkná. Upraveno 24. října 2014 uživatelem Zdeneli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) přístrojovou desku hodlám kopírovat výhradně spitfiru, jestli v technickým muzeu zjistíme, jak vypadala, nikoli poválečných strojů ve výzbroji bundeswehru jak sinn. Ale je to perfect zdroj inspirace - už vím, kam vezmu kluka přes weekend. tyhle šavlový obloučkový listový, nebo jak - prostě oblý ručky , jak má třeba alpina, jsou zatím nejlepší nápad, co se týče ruček, jen beznadějně neoriginální ...... ale je jasný, že musíme vzít nějaké, co má davosa k dispozici, nebo je může koupit z katalogu subdodavatelů. s červenou bych taky šeřil na 1 díl - buď vteřinovka, nebo datumka, bude-li ( tam bychom se tím případně pragmaticky vyhli choulostivé konfrontaci několika modrých ). co se týče barvy vteřinovky, rád bych dal do placu ještě zlatou - myslím, že patří i k britské RAF sváteční uniformě. swiss i kříž u Davosy bych nehrotil, když budou trvat na úplném logu, tak se nedá nic dělat, když ne, souhlasím s Zdenelim, že jednou swiss na cifru stačí, a s financem, že je správný to tam mít. Ale dole pod indexem Souhlasím taky, že nějaká zmínka o výrobci na hodinky paří , ale nemyslím, že nutně na ciferník pod 12 - já se tedy zrovna davosou chlubit nemusím. tohle je zatím nejlepší možnost, až na to, že financ má zase recht - z reichu jsme se přesunuli za oceán :D . Naštěstí to označení stencil myslím je označení pro všechna dělená písma (šablonová) , takže jde i z toho fontu, co tam má financ, nebo najdeme, či uděláme ten font ze spitfirů, aby byl RAF. Co se mi na tom líbí, je taková ta malířina, prostě je to dál od ducha těch messerschmitt přístrojů, jestli mi rozumíte. To je jak když srovnáte britské art deco ( Poirot) a speerovu architekturu nového Berlína. Upraveno 24. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Jste příliš zahlceni flígrbombry, takže považuji za nutné postnout pár obrázků, jak se s tématem vyrovnali mistři, které NUTNO překonat, aby to mělo smysl. Myslím, že máme ještě co dohánět, ale cesta je volná a jsme na tahu ...... tek třeba trapný prázdný marketing uvadající švýcarské firmy, očividné techtle mechtle s protivníkem: vzrušující bomba od toho nejlepšího domácího hráče: pečlivá britská pocta jak se patří: francouzská šarmantní spojenecká odpověď - ty ručky jsou prostě úchvatný : Upraveno 24. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 já přidám pár obrázků kokpitu Spitfiru, ručky vypadají jak na Sinn 144 nebo Sinn EZM10 obrázek 1 obrázek 2 obrázek 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) pebe - dík za ty obrázky, paráda. Jen nevím, proč jsi z celé té výstavy různých ruček vybral zrovna ty sinn, které se tam v té podobě vlastně nevyskytují. Tak například ty nejpodobnější u spitfiru mají jiné zkosení hrotu - ostřejší úhel. A ty bych klidně dal na minutovku. U hodin je hodinovka katedrální a minutovka listová. Dobrá zpráva je, že si fakt máme z čeho vybírat :D a taky, že mečový jsem tam asi jako jediný nezaznamenal - pryč s nima , rrrrrRAUS !!! saschatore - zkus, až bude chuť na 12 jenom domovenku a křídla RAF - veliký od 8 až po 4 !! na 6 - na uniformě taky nebyly bezprostředně nad sebou. Upraveno 24. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 to teda SOU! Na prvních dvou obrázcích na budíku otáček motoru R.P.M. vpravo nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 to je zrovna jedna z těch s tou ostřejší špičkou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Tak jsem se na počítač dostal až před chvilkou a tady máš co jsi chtěl (nebo aspoň doufám) Jinak na stránkách dafont.com můžete projet různý varianty stencilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Toto urcite nie. Cele zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se