Návštěvník Snow Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Sice nevím, kde by je nosil, ale jako přehlídka kumštu do vitrínky, proč ne. Strojek je fantastický. Jaquet Droz - The Bird Repeater Openwork zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/10/jaquet-droz-bird-repeater-openwork.html
instant Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 no ne, oni tam su uz aj deticky.. parada
USER47 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Ze všech těch ptačích drozdů už si nějakej nadšenec může udělat moc hezkou tématickou sbírku:). Je to skvělý jako vždy.
People Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Velkonocne hodinky. Nebyt tam tych vtakov ako zo slabikara, tak by usli.
instant Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 take mal v slabikari naposledy nejaky Romanov. a vajcia boli od Fabergeho
jankoxxx Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 to je krasa, len mi tam chyba hniezdo. kde budu tie chudence vtacence spat?
Kid_A Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 bez tech operencu by to byly famozni vizionarsky hodinky:)
USER47 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 to je krasa, len mi tam chyba hniezdo. kde budu tie chudence vtacence spat?
Daemonultimate Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Tak se mi moje oblíbený téma vrátilo, doufám, že probíhá líhnutí dalšího zobáka, určitě...kde je video? Vzpomněl jsem si na tu dětskou skákací žábu na klíček, ty videa jsou dobrý., ale tenhle model jsem nenatrefil. https://www.google.cz/search?q=Jaquet+Droz+-+The+Bird+Repeater+Openwork+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=f0tSVMvSB4SJ8QfxqoDoCg#q=Jaquet+Droz+-+The+Bird+Repeater+Openwork&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&tbm=vid
cigi Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Ty bych věnoval jako cenu ropákovi roku Zlatý před ......stříbrný potom. Možná tribute J. Verne - ocelové město. Já bych si je tedy s dovolením ponosil, že ........
Zeppelin Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 S "hnízdem" se mi libí víc ale i tohle to je pecka
Petr_123 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Tak se mi moje oblíbený téma vrátilo, doufám, že probíhá líhnutí dalšího zobáka, určitě...kde je video? Vzpomněl jsem si na tu dětskou skákací žábu na klíček, ty videa jsou dobrý., ale tenhle model jsem nenatrefil. https://www.google.cz/search?q=Jaquet+Droz+-+The+Bird+Repeater+Openwork+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=f0tSVMvSB4SJ8QfxqoDoCg#q=Jaquet+Droz+-+The+Bird+Repeater+Openwork&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&tbm=vid
jankoxxx Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 no neviem... tie suloziace postavicky boli asi akcnejsie..
StanoBare Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Janko a teba neberie ako tá sýkorka rozťahuje krídlo?
matt81 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 keby bolo treba, ja by som to na ruke kludne nosil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se