Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 (upraveno) ne ne jedině číza foto včerejší Pěkná..na tý jsem dělal papíry..pamatuju si, jak pan instruktor zapomněl natankovat a motorku jsme střídavě tlačili asi 5km k benzínce...dodnes si pamatuju hlášku: "Ten zkurvenej srá. žere jako kráva." Upraveno 11. srpna 2015 uživatelem Chilliluk
Stalin Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 A co trochu retra? Kočičáci sice nejsou zrovna vintage desgn, ale i tak jim to móóóc sluší, bych řek...A pro postřeh, najdete šest rozdílů?
Návštěvník Strocek Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 sem ti chtěl napsat a kde jako máš ty hodinky ne ... , ale sou tam Hezký to máte kuci
Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 ...jeste, ze zbranim a motorkam vubec nerozumim ;-)...
Bushman Odesláno 11. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Omlouvám se, fotku nemám, nebyl nějak čas, ale kocouří hodinky se dnes zúčastnily úspěšného lovu srnce... :-)
Sphinxx Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Když už jsem si začal....Tahle fotka by měla být i zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74477-zbran%C4%9B-a-hodinky/page-22&do=findComment&comment=1501280
Jarda55 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Sphinxx Jo, a sjede mne nějakej šílenej sluníčkovej pacifista, proč si radši nehraju s bábovičkama. Tady mezi příznivci Rangemanů jsou převážně drsní hoši, honáci, motorkáři, bushmani a tak. Ortodoxní hodinkářští elegáni sem příliš nechodí. Slyšel jsem, že sem snad jeden majitel Rolexek zabloudil, ale když viděl digi v plastu, tak se prej moc ošklivě osypal.
Ronny21 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Sphinxx Jo, a sjede mne nějakej šílenej sluníčkovej pacifista, proč si radši nehraju s bábovičkama. Tady mezi příznivci Rangemanů jsou převážně drsní hoši, honáci, motorkáři, bushmani a tak. Ortodoxní hodinkářští elegáni sem příliš nechodí. Slyšel jsem, že sem snad jeden majitel Rolexek zabloudil, ale když viděl digi v plastu, tak se prej moc ošklivě osypal.
bocko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Dnes som sa zastavil náhodou v kráme, zaujali ma orisky, tak som si ich vyskúšal, amozrejme som si sundal kocoury a strávil som tam asi polhodku skúšaním všetkého možného, pri odchode som samozrejme kocoury zabudol na pulte, až mi pani kričí : tie chlapácke géčka môžem predať?
farkyostrava Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 kurec palec precist to vsechno byla fuska !Pozdrav Cauky Mnauky jsem mel zafixovan pro uplne jinou kategorii :-) Nicmene sesinchronizovany kocour je doma tak tedy cauky mnauky panove !
Ronny21 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 kurec palec precist to vsechno byla fuska !Pozdrav Cauky Mnauky jsem mel zafixovan pro uplne jinou kategorii :-) Nicmene sesinchronizovany kocour je domatak tedy cauky mnauky panove !... vítám lorda Farkyho RTčka do města - kocoury do přírody, co bude (nebo je) u tebe dalšího???
Návštěvník Strocek Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Nenosím nic jinýho než Renčmeny. Na randíčka, masírování se a působení věrohodně beru Fortisky, jinak ty Renčmeny nemaj prostě chybu! A kdo nemá Renčmeny, neví co je žít
wizard-ov Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Farky - i ty Brute ? Mně sérete normálně... si je asi zase potřetí koupím ať jsem IN
Xenomorfus Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Wizard: to bys mohl a za tri dny mi je s nejakou slevou prodat :-P
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 ..asi jsem se ocitl na scestí, uvažuju o prodeji Kocoura...proto žádám ty, kteří to už udělali a pak litovali, aby mi pomohli a ukázali mi správnou cestu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se