Strocek Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) Nevim jestli to tady už nebylo, ale nějakej přehled barevných kombinací. Chybí mu tam ta zebra IMHO jedna z nejhezčích limitek Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Super, díky moc, žádné super barvy mne neberou (taky rozhoduje cenová dostupnost ... ). Bavily by mne tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 14. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Nová varianta, docela uvažuju, že bych se k nim po létech zase vrátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Tak táto varianta je parádna!Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 14. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Já už bych je měl na ruce - na Helveti je mám už druhej den v košíku. Jen váhám, jestli si mám koupit hodinky, na který dokonale vidím jen s brejlema. Nosím brejle na čtení a odečet času na digitálkách je přece jen už trochu problém. Venku, když je dost světla, tak jo, to ještě jde. Ale za horších podmínek bída. Chybí mi prostě takový to mrknu a vidim. Proto jsem hodně, ale hodně pokukoval po mudmasterech, jenže dát dvacet litrů za plastový casio, to se mi fakt moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Renče sou super, občas je provětrám, ale měli by udělat něco s tou velikostí. Sou prostě velký na každodenní nošení a to mám docela velkou ruku. Kdyby je trochu zplacatili a změkčili řemínek, tak by to byly nejlepší digi géčka. Tahám pořád 5610 a sem max spokojenej, ale některý funkce tam prostě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 před 15 minutami, Bushman napsal: Já už bych je měl na ruce - na Helveti je mám už druhej den v košíku. Jen váhám, jestli si mám koupit hodinky, na který dokonale vidím jen s brejlema. Nosím brejle na čtení a odečet času na digitálkách je přece jen už trochu problém. Venku, když je dost světla, tak jo, to ještě jde. Ale za horších podmínek bída. Chybí mi prostě takový to mrknu a vidim. Proto jsem hodně, ale hodně pokukoval po mudmasterech, jenže dát dvacet litrů za plastový casio, to se mi fakt moc nechce. Strašně dlouho uvažuju o těchhle Luminoxech, právě kvůli parádní čitelnosti. Trochu mě serou ty zastříhlý ručičky, ale jinak mě děsně berou. Maj taky na Helveti.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 14. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Jo na Luminox taky koukám, ale chtěl bych něco bezúdržbovýho, hlavně solar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 (upraveno) Tak von ten solár nebude taky věčnej. A tady jestli baterku vyměníš za 2 roky? To by mi nevadilo. Kukal jsem na ty Luminoxy, maj parádní barevný gumový řemínky s překlápěčkou. To mě taky na nich láká https://www.helveti.cz/reminek-luminox-fpx-2406-35q-k Upraveno 14. března 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Já už bych je měl na ruce - na Helveti je mám už druhej den v košíku. Jen váhám, jestli si mám koupit hodinky, na který dokonale vidím jen s brejlema. Nosím brejle na čtení a odečet času na digitálkách je přece jen už trochu problém. Venku, když je dost světla, tak jo, to ještě jde. Ale za horších podmínek bída. Chybí mi prostě takový to mrknu a vidim. Proto jsem hodně, ale hodně pokukoval po mudmasterech, jenže dát dvacet litrů za plastový casio, to se mi fakt moc nechce.Podľa mňa majú dosť dobre čitateľný display oproti trebárs DW5900. Vždy máš k dispozícii led a to tlačítko pekne na vrchu puzdra ma vždy pri Geckach bralo, takže v tomto prípade je radosť si s nim hrať. Ja by som neváhal. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 ...ze ja tady lezu! :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 14. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 už je máš taky v košíku? nech mi tam jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Zatim ne. Ale uz sem si vsecky ty fotky projel asi 3x :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 14. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 No já na ně taky furt čumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 To už jsou na trhu skoro 10 let? Tak to už jsou vintage, ne? A já je považuju pořád tak jako skoro za jedny z těch novějších...to je strašný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 No povedzme si na rovinu, ktorý model vypada za ostatných 10 rokov lepšie?Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 No určitě žádný, to je mi jasný, nemyslel jsem to nějak ve zlým. Kdybych chtěl géčka, budou to buď staré 5600 nebo tyhle Rangemany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Nahlodáva ma chronobundus, musím sa nato vyspať a ráno bude zasa všetko v poriadku!Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Kdo by řekl, že jich je už tolik. Trocha inspirace na koukání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 V 14. 3. 2023 v 11:06, Bushman napsal: Nová varianta, docela uvažuju, že bych se k nim po létech zase vrátil. já nad tím uvažuju taky. A to sem je prodal protože mě strašně vadily na ruce. Nemohl sem normálně ohýbat ruku, neb jsou ty hodinky obrovský... a pak že nevstoupíš dvakrát do stejné řeky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se