kabik Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ake presne oznacenie? https://products.g-shock.jp/_detail/GW-9405KJ-5/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Ještě bych se zeptal na tu kalibraci dle GPS modulu...to probíhá automaticky? Vždy byl výškoměr spjat s barometrickým tlakem....a tedy co naměřil barometr, tomu výškoměr přiřadil nadmořskou výšku. Tady je to opravdu jinak?Jasne, tak to pro zmeny vysky funguje porad. Ale jednou za cas se udaj o vysce kalibruje pomoci GPS. Ted z hlavy presne nevim ty podminky, ale v clanku je i odkaz na video, kde to borec testuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Jasne, tak to pro zmeny vysky funguje porad. Ale jednou za cas se udaj o vysce kalibruje pomoci GPS. Ted z hlavy presne nevim ty podminky, ale v clanku je i odkaz na video, kde to borec testuje.Paráda, zkoušel jsem to a je to takt....konečně kocouři, co mají použitelnej výškoměr....Tím nechci říct, že u ostatních to není využitelné, sám mám GW5400 a PRW-2500, oboje mají triple senzor....ale bez kalibrace se nedá na výškoměr moc spolehnout....to v případě gps to sedí +-20m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Děkuji kolegovi "jovani", který mne nasměroval na novou limitku "Kočichů": https://www.g-central.com/g-shock-rangeman-gw-9405kj-5jr-a-2nd-love-the-sea-and-the-earth-earthwatch-collab-for-2019/ Líbí se mi velice a ani cena není úplně přehnaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) jako musim říct, že barevně hodně povedená limitka, a to jsem ortodoxním zastáncem klasický černý. Trochu by mě dráždilo, že ta barevnost vychází z nějaký zvířecí prdele (patrno na obrázku) , ale i tak je to barevně pěkný Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Nějakou náhodou se ke mě dostaly tito koucouři...ideální hodiny do kanclu ;-DZkouším se přesvědčit, že jsou fakt velký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Nějakou náhodou se ke mě dostaly tito koucouři...ideální hodiny do kanclu ;-DZkouším se přesvědčit, že jsou fakt velký... 56CC1E85-9648-42E4-938D-2BDFADB0E9C0.jpegJsou super, mam je taky a vsechno ostatni mi ted prijde uz tak nejak maly:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Mám je na ruce 4. den a jsou nositelný, jediný co trochu omezuje je jejich výška..Nezkoušel je někdo porovnávat na ruce s Mudmastery GWG-1000 nebo GG-B100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Mám je na ruce 4. den a jsou nositelný, jediný co trochu omezuje je jejich výška..Nezkoušel je někdo porovnávat na ruce s Mudmastery GWG-1000 nebo GG-B100?No co jsem koukal na parametry Mudmasterů GWG-1000, tak ty mají rozměry jen o 1,7mm v průměru menší a o 2mm jsou nižší....což není žádný velký rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 (upraveno) Zemřel Jake Burton. Otec snowboardingu začínal s výrobou prken ve stodole Upraveno 22. listopadu 2019 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipf Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Nemá prosím někdo k dispozici manuál v ČJ ke GW-9400-3ER, dost by mi pomohl. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 (upraveno) Ahoj vespolek a prosím o radu. Pri čištění ochranného pryskyricovem pouzdra u 9400 jsem ztratil ten malý obdelnickovy plíšek, který chrání triple sensor. Je to jen filtr na hrubé nečistoty, nebo má i jiné funkce? Případně nevíte, kde ho objednat? Díky! Upraveno 19. prosince 2019 uživatelem wen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Nová barvička (1/2020) - matně černá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Péťa Macháček a nový renče. Asi to má na treky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Nová barvička: Limitka pro hasiče z Kobe city: GW 9400 NFST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Ty se mi libi. A cenikova cena solidni. Hmmmmm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Trosku mi to prijde “Seiko style” - tak v jake barvicce jsme jeste Range nespatlali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Na karneval ke kostýnu klauna bych nevolil nic jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se