Strocek Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Dík. Tak to su klidný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Potvrzuji.... a kurnik pojďme radši měřit tlak, výšku a rosný bod, než také chujoviny vždyť na takové věci máme ideální hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Ty voe, já měl křivku tlaku jak malovanou a dneska se to počasí tak mění, že to lítá sem tam a z křivky je rozsypanej čaj... Já ty rangemany nosím jen doma, abych měl přesný měření a teď mi to rozháže sama příroda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Já tak občas kompas, včera jsem ho nakalibroval, tak snad jede tak jak má. Musím ocenit ty rychlý stopky to je fakt dobrý, že nic nehledáš, ty občas v autě využívám, samozřejmě v rámci předpisů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) Jojo, mírně zapérovat bez sepnutí se dá, to bude asi vlastnost a ne vada.Potvrzuji... Jinak jsem měl malinko strach z výdrže akumulátoru, páč nemám orig. návod a nějak jsem jediné tohle to nestudoval... po obdržení hodinek jsem je vystavil na asi hodinu slunci, nabily se, pak jsem asi týden nevystavoval vůbec, spadly do MID režimu, tam vydržely asi týden, než byly znova vystaveny přímému Slunci cca na dopoledne, a od té doby už je to tak 20 dní bez Slunce a s tále drží....)) Někde ale v podvědomí mám uloženo, že by měly vydržet snad i několik měsíců, ale možná se mýlím.... tak uvidíme. Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Já na ně mám místo za oknem, kam je odkládám, když nejsou na ruce. A baterka pak drží pořád na H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Solary nabijet pri jakekoli mozne prilezitosti. Nosit pokud mozno co nejmene pod rukavem. Nikdy neschovavat do krabicky ci supliku. Pak to bude ok i po nekolik mesicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Já se zeptám možná blbě - a není lepší soláry (když už je možnost volby) nabíjet skokově ? Např měsíc mimo slunce a pak nabít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) Kvuli stavu baterie se to prave nedoporucuje. Lepsi je kontinualni dobijeni pri kazde vhodne prilezitosti. Delamto takhle uz 25 let a osvedcilo se to. Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 I v manuálu píšou, neschovávat pod rukáv. V létě je to hračka, ale teď? Samý bundy a svetry, navíc pořád pod mrakem, to je opravdu lepší je třeba nechat den za oknem, když je nenosím, aby se pořád dobíjely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Presne takto to delam ja. Radsi ve stroze osvetlene mistnosti, kdy je venku pod mrakem, nez nosit za kazdou cenu pod rukavem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Ok dík za info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Kdo nemá Rangemany, neví co je žít Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Jak to, že je nemáš synchronizovaný? Nikdy neberu na ruku, dokud na displeji nemám ikonku úspěšného příjmu signálu. Co kdybych měl čas o půl vteřiny blbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Dneska sem je položil asi mimo signál (někdy je nechám i v koupelně) , ale už jsem to růčo zkalibroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Když je nechám přes noc ležet, tak se mi taky nezkalibrujou, ale v té samé místnosti proběhne ruční kalibrace bez problému. A když je mám v posteli na ruce, vždycky se zkalibrujou. No zkrátka, nikdy nevycházet s nezkalibrovanými Rangemany... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 já je hodim tady přes židly a zkalibrujou se dycky, ale občas na to zapomenu, sem flink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Vy jste magoři ale v dobrém... Já už ani nevím, kde ty žluté mám, asi na šichtě nebo co...už fakt potřebuji pauzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Když je nechám přes noc ležet, tak se mi taky nezkalibrujou, ale v té samé místnosti proběhne ruční kalibrace bez problému. A když je mám v posteli na ruce, vždycky se zkalibrujou. No zkrátka, nikdy nevycházet s nezkalibrovanými Rangemany... :-))) :lol2: :lol2: moje řeč, každý ráno to kontroluji ... hoši mít takhle solo pavilon v Bohnicích ... to by byla dovolená . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Taky jsem ráno hned po probuzení koukal, jestli mám na displeji ikonu kalibrace...a byla tam! Tak jsem si je dal na okno nabíjet na světlo a už se těším, jak je odpoledne nahodím. Kouknu se, jak se nám hejbal tlak vzduchu, jestli je sever pořád na stejným místě, pohraju si se stopkama.... Přeleštím naježenýho kocoura s kompasem na dýnku... Prostě ať je léto nebo zima, s Rangemany je vždy prima!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se