Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Jojo, mírně zapérovat bez sepnutí se dá, to bude asi vlastnost a ne vada.

Potvrzuji... Jinak jsem měl malinko strach z výdrže akumulátoru, páč nemám orig. návod a nějak jsem jediné tohle to nestudoval... po obdržení hodinek jsem je vystavil na asi hodinu slunci, nabily se, pak jsem asi týden nevystavoval vůbec, spadly do MID režimu, tam vydržely asi týden, než byly znova vystaveny přímému Slunci cca na dopoledne, a od té doby už je to tak 20 dní bez Slunce a s tále drží....:o)) Někde ale v podvědomí mám uloženo, že by měly vydržet snad i několik měsíců, ale možná se mýlím.... tak uvidíme.

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvuli stavu baterie se to prave nedoporucuje. Lepsi je kontinualni dobijeni pri kazde vhodne prilezitosti. Delamto takhle uz 25 let a osvedcilo se to.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Když je nechám přes noc ležet, tak se mi taky nezkalibrujou, ale v té samé místnosti proběhne ruční kalibrace bez problému. A když je mám v posteli na ruce, vždycky se zkalibrujou.

No zkrátka, nikdy nevycházet s nezkalibrovanými Rangemany... :-)))

Odkaz ke komentáři

Když je nechám přes noc ležet, tak se mi taky nezkalibrujou, ale v té samé místnosti proběhne ruční kalibrace bez problému. A když je mám v posteli na ruce, vždycky se zkalibrujou.

No zkrátka, nikdy nevycházet s nezkalibrovanými Rangemany... :-)))

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:  moje řeč, každý ráno to kontroluji :) ... hoši mít takhle solo pavilon v Bohnicích ... to by byla dovolená :D.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem ráno hned po probuzení koukal, jestli mám na displeji ikonu kalibrace...a byla tam! Tak jsem si je dal na okno nabíjet na světlo a už se těším, jak je odpoledne nahodím. Kouknu se, jak se nám hejbal tlak vzduchu, jestli je sever pořád na stejným místě, pohraju si se stopkama.... Přeleštím naježenýho kocoura s kompasem na dýnku...  

Prostě ať je léto nebo zima, s Rangemany je vždy prima!!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...